![]() |
|طرز تهیه کیک بسبوسه| - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: |طرز تهیه کیک بسبوسه| (/showthread.php?tid=288023) |
|طرز تهیه کیک بسبوسه| - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 07-08-2020 ![]() امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک بسبوسه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم: ۱ پیمانه آرد ۱ پیمانه آرد سمولینا ۳ عددتخم مرغ ۱ ق م بکینگ پودر ۱/۲ ق م وانیل ۱/۴ ق م نمک نصف پیمانه روغن ۱/۲ پیمانه شیر ولرم یا ماست زعفران دلخواه ۱ پیمانه آب ۱/۲ پیمانه شکر ۱ عددآب لیمو ترش تازه ۳ قاشق غ عسل طرز تهیه: ابتدا شربت درست میکنیم. شکر و آب را داخل قابلمه میریزیم. همین که به جوش اومد آبلیموی تازه و زعفرونشو اضافه میکنیم. میگذاریم تا جوش بخورد و در آخر عسل را میریزیم. یه جوش که زد از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم تا خنک بشه. اول تخم مرغها را با همزن یکم میزنیم و وانیل را بهش اضافه میکنیم و حسابی میزنیم. بعد ماست یا شیر ولرم را با زعفران مخلوط کرده تا کمی رنگش باز شود و به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و یکم با همزن میزنیم. حالا روغنش را میریزیم و باز با همزن در حد چند ثانیه میزنیم. سپس آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و داخل مایه کیک الک میکنیم. بلافاصله آرد سمولینا را به مواد افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط میکنیم. بعد داخل قالب به ابعاد ۲۰ در ۲۰ که قبلا چرب و آردپاشی کرده ایم میریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه میگذاریم بپزد، تا جایی که روی کیک طلایی شود. بعد از فر خارج نموده و کمی که از حرارت افتاد بُرش میزنیم و سپس شربت خنک شده را روی کیک میریزیم. |