انجمن های تخصصی  فلش خور
شـــ♥ـــمآ بودید چیــــکآر میـ♥ـکردید؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: شـــ♥ـــمآ بودید چیــــکآر میـ♥ـکردید؟ (/showthread.php?tid=28832)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

شـــ♥ـــمآ بودید چیــــکآر میـ♥ـکردید؟ - sara:aramis - 19-02-2013

چیکار میکنید؟

1- فرض كن سوار يه ماشيني هستي كه فقط گنجايش 2 نفر رو داره.

بعد تو داخل يه كويري داري ميري كه داره بارون مياد.

زير يه بالكن 3 نفر ايستادن با توجه به توضيحات تو كدوم يكي رو ميتوني سوار كني

(فقط يه نفر چون گنجايش ماشين 2 تاست يكي راننده و يكي ديگه)

اوليش يه پيرزنه كه حالش وخيمه كه هرچه سريعتر بايد بره بيمارستان وگرنه امكان مرگش زياده.

دومي دوست صميميته كه خيلي خيلي شما با هم رفيق هستين و 2 بار جونتو از مرگ حتمي نجات داده و الان تو مديونشي كه اگه اين دوست دير برسه به شركتش اخراج ميشه.

سومي زن آرزوهاته كه هميشه دوست داشتي باهاش زندگي كني و جز اون با هيچكس ازدواج نميكني فقط اين زنه.

حالا تو كدوم يكي از اينها رو سوار ميكني؟
SmileHeartExclamation

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - :nadia: - 19-02-2013

دومي دوست صميميته كه خيلي خيلي شما با هم رفيق هستين و 2 بار جونتو از مرگ حتمي نجات داده و الان تو مديونشي كه اگه اين دوست دير برسه به شركتش اخراج ميشه.

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - sara:aramis - 19-02-2013

ممنونم از نظرت نادیا جونHeart

Heart

من که خودمم میگم : دومي دوست صميميته كه خيلي خيلي شما با هم رفيق هستين و 2 بار جونتو از مرگ حتمي نجات داده و الان تو مديونشي كه اگه اين دوست دير برسه به شركتش اخراج ميشه.

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - cute♥girl - 19-02-2013

هیچکدوم Tongue
خودم سوار می شم و با همه دست تکون می دم و می رم خونه استراحت کنم.TongueTongueBig GrinBig Grin

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - sara:aramis - 19-02-2013

نادیا جون از نظر دادنت ممنونم عزیزمHeart

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - محمد حسین 1378 - 19-02-2013

پیرزنه چون ثواب داره.

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - **R.H** - 19-02-2013

دومی چون مدیونم

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - باربد 1 - 19-02-2013

من ماشین رو میدم به کسی که جونمو نجات داده که پیرزنه رو برسونه بیمارستان و بعدم خودش بره شرکت و خودم میرم با عشقم زیر بارون حرف میزنم.

یه چیز دیگه اینه که تو کویر که بارون نمیباره عزیز

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - eagle2 - 19-02-2013

به دوستم میگم خانمه رو برسونه بیمارستان و بعد خودش بره سرکار بعد خودم با زن ارزوهام زیربارون میمونم.

RE: تست هوشششششششششششش!بهنظرت جواب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - محمد حسین 1378 - 19-02-2013

(19-02-2013، 15:09)باربد 1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ماشین رو میدم به کسی که جونمو نجات داده که پیرزنه رو برسونه بیمارستان و بعدم خودش بره شرکت و خودم میرم با عشقم زیر بارون حرف میزنم.

یه چیز دیگه اینه که تو کویر که بارون نمیباره عزیز
من با این بیشتر موافقم.