![]() |
متن کوتآه برااااآااا بیو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: متن کوتآه برااااآااا بیو (/showthread.php?tid=288805) |
متن کوتآه برااااآااا بیو - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 15-09-2020
[b]بَرام هيچ حِسي شَبيعِ طُ نيست . .♡
[/b] [b]•• ғor мe ιт doeѕn'т ғeel lιĸe yoυ.. [/b] [b]من از اونام كه اگه دوستت داشته باشم دنيا مالِ تو ميشه ![]() [/b] [b]?? [/b] [b]در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را میشنود ❤️ [/b] [b]In the darkness of the night, only God hears you. [/b] [b]من همینم که هستم [/b] [b]i am that i am [/b] [b]شايد كنارم نداشته باشمت، اما جات تو قلبم امنه. [/b] [b]Maybe I don't have you beside myself, But you're safe in my heart. [/b] [b]هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق???? [/b] [b]حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ [/b] [b]شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست?? [/b] [b]نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن?❄ [b][b] روز های بد روزهای خوب را میسازند! ..Im living for myself [/b][/b] [/b] برای خودم زندگی میکنم نه برای دیگران [b]چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ [/b] [b]°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی ![]() [/b] [b]با زندگی نساز ![]() [/b] [b]خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران [b] Prove Yourself ? to Yourself ?hot others شآد بآشُــ بخَند ![]() [/b] [/b] [b]غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند [/b] [b].....❥➹✘مـݩ اصݩ بـݪڋ ڹـیستݥ ڋݪدارے بڋم فقط میگم غلطـے ڪـہ خـۊڋت ڪـرڋے پاش وایســا???✘➹❥.... [/b] [b]اول از همه خدامــــــــه?چون همیشه باهامـــــه? دوم از همه غرورمــــــه? چون همه وجودمـــــه? [/b] [b]تُ بـرام مثل آرامبخشی دیوونہ...?? [/b] [b]-You were like a calming for me dione...?? [/b] [b]عذاب، نبودنِ توعه ❣️ جهنم اداشو درمیاره?❣️? [/b] [b]The Torment, is your "absence" hell only imitates it [/b] [b]❈❴- اڰِه ټُ خَټمِ ایـטּ ګآݛایۍ مآ؏ سٖاݪڰَړډِشٖیمٖ حٰجے??? [/b] [b]مثه خدا باش... بزار واسه رسیدن بهت بمیرن? [/b] [b]زندگی قشنگه...زندگیم قشنگ تر...❤ [/b] [b]دریای آروم هیچوقت ناخدای قهرمان نمیسازه☻? [b][b]تآج?روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی/♧♢ بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی[/b][/b] [b]The greatest pleasure in the world is doing some works that other people say you cant [/b] [b]اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه?? مُرغِ مَن فَلَجِہ??? [/b] [b]مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه?? [/b] [b]خدا در ❤ من است ... [/b] [b]عَز وَختی توع شآخ شُدی خَر شُده سُلطآن جَنگَل ![]() [/b] [b]هیچ چیز واسه همیشه باقی نمی مونه!!?? [/b] [b]Nothin lasts for ever [/b] [b]دختر چهار حرفه ولی دختر بودن خیلی حرفه [/b] [b]به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد??[/b] [b]من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم ?? [/b] [b]مثل برف باش زیبا ولی سرد ^_^[/b] [b]اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ? [/b] [b]من اگه قلبم منت تپیدن سرم بزاره درش میارم? [/b] [b]جز خدا به کسی متکی نباش که ی روزی پشتت را خالی میکنند [/b] [b]『↾ از ےجايے بہِـ بـ؏ـد فقَـ⇜ـط زْنده اے⇣...# [/b] [b]هر روز با تو بهشته. [/b] [b]Every day with you is heaven [/b] [b]سَعی نَکُن مَنو دور بِزَنی..خِیلیآ پیشِه مَن دورِه دیدَن..گُفتَم دَر جَریآن بآشی...?✌? [/b] [b]مردم در خوابند وقتی میمیرند بیدار میشوند... [/b] [b]«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا» [/b] [b]-مَنمـ وَ یک دِل دیوآنهـ یِ خآطِر خوآهَت♥️ [/b] [b]همین ک حآل ما خوبع وآسع خیلیآ فحشع?? [/b] [b]تو ماهتو از دست دادی ?... وقتی داشتی ستاره هاتو میشمردی? [/b] [b]غرورم یک امپراطوری عظیم است.. ک برای هیچکس سقوط نخواهد کرد!,,??[/b] [b]مـا اَز اوناشـیم کـِه ↜یـِــه قَـدَم↝بَرامونْ بَرداری.. ➜ بَرات ⇚دَربَســت⇛ میگـیریم.. بِرِســے بِـــه خواســـتـِـه هات…✘ [/b] [b]اَگِع مَطرَح شُدی طَراحِت مَن بودَم): [/b] [b]جوری زِندِگی کُنید...کِه اَگه گُفتَند گُه خوری مَمنوع؛ نَیوفتید بِمیرید اَز گُشنِگی ![]() [b]❤♾I need you for life[/b] [b]گویند سرانجام ندارید شما ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیــم[/b] [b]شیفتگان پرواز را میل خزیدن نیست.. [/b] [b]اگه کسی قدرتو نمیدونه لیاقتش اینه که تو رو از دست بده، به همین سادگی [/b] [b]If someone doesn't value you, they deserve to lose you. It's that simple [/b] [b]تنها باش ، تنها قدم بزن،ولی اضافه نباش ! [/b] [b]نُِمَِیَِتَِوَِنَِنَِ بٌِهَِشَِ بَِرَِسَِنَِ مَِیَِگَِنَِ جَِنَِدَِسَِ بَِچَِهَِ کَِ.وَِ.نَِ.یَِ.اَِ.یَِ پُِرَِ اِدٌِعٌِاً¤_¤ [/b] [b]••قَدعَم میزارَم پابِہ پاتِـ?جونعمومیــدم مݩ براتــ✨? [/b] [b]من اونغد مغرورم ک خودع غرور بم پی عم داد سین نکردم ؛)???? [/b] [b]آرامش یعنی :داشتن من والا انگار ژلوفنم?? [/b] [b]❤سلامتی اونی که توخیالمه ولی بی خیالمه? [/b] [b]بَعضیآم هَصدَن اِنقَد قَشَنگ دُروغ میگَن کِع عآدَم حِیفِش میآد باوَر نَکُنِع ![]() [/b] [b]وَ مَن دَر هَوایِ تو دُنیا را خواهَم گَشت ???? [/b] [b]من تو را خدای خود پندارم کفرش به کنار عجب خدایی دارم ??[/b] [b]حرفی ک حقیقت داشته باشه پشت سرت گفته نمیشه...[/b] [b]دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ[/b] [b]ﺳــﻼﻣــﺘـــﯽِ ﺍﻭﻧﺎﯾــﯽ ﮐــﻪ ﺑــﺪِ ﻣـﺎﺭﻭ ﮔـــُــﻔـﺘـﻦُ ؛ ✘ﻣـﺎ ﺧـﻮﺑـﺸـﻮﻧﻮ ﮔــُــﻔﺘــﯿــﻢ✘ [/b] [b]صِکح بِنـدآز ؛ عَگـح شـیر بُۅد مَ برآے ط اَم عَـگح خَـط بُۅد طُ مآݪ مَ?? [/b] [b]آسمون شهر من خدا نداشت...?? [/b] [b]لازم نیست همتون فرشته باشید دنیا به آدم هم نیاز داره ![]() [/b] [b]زندگی مثل سیگار میمونه روشن که شد چه بکشی یا نکشی تا تهش میسوزه ...? [/b] [b]چیکارشی؟؟ بیچارشم? [/b] [b]زندگی ساده اس ولی ما عاشق اینیم که پیچیدش کنیم):♥️✨ [/b] [b]یادته زیر گنبد کبود.دوتا رفیق و کلی حسود؟ اون حسودا بودن که ما شدیم یکی بود یکی نبود [/b] [b]برای رویاهات بجنگ [/b] [b]زندگی لیلیست،مجنونانه باید زیستن?? [/b] [b]یه آدم بیخود بودی ،حالا که خودی شدی خودتو نگیر چون من نخودم حسابت نمیکنم ?? [/b] [b]کبوتر با کبوتر باز با باز ₪₪ولی لاشی کند با هر دو پرواز ₪₪ [/b] [b]غم کشیدن کار هر نقاش نیست [/b] [b]نمیدونم کی نمیدونم چجوری ولی میدونم که می تونم....?? شاخ واسه اوسکلاس مشتی باش... [/b][/b] [b]همه چی درست میشه, دقیقا ۳۲ ام این ماه ساعت ۲۵... [/b] [b]سلامتی رفیقی که زمین از سنگینی معرفتش شاکیه ? [/b] [b]بر همان عهد که بستیم برآنیم هنوز [/b] [b]تو شدی همون عشق اولو آخرم❤❤ [/b] [b]با غُصه و گِریه درست نمیشِه...آدَمآی اضافی رو بِزَن کِنآر و ادامِه بِده.?? [/b] [b]جانی و دلی ای دل و جانم همه تو [/b] [b]اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری [/b] [b]If you tell the truth, you don't have to remember anything [/b] [b]خنده ي من از گريه ام بدتره!? [/b] [b]باقلبی ک سمت چپع نمیشع راه راست رفت [/b] [b]خطرناك ترين خوردنى دنيا گول ظاهر آدماس [/b] [b]جاناني جانان ماست كه از همه جان ها جان تَر است [/b] [b]نمیدانم این روز ها تاوان چ چیزی را میدهم ولی خوب میدانم آن چیزی ک من میخواستم نبود [/b] [b]خرم آنکس که در این محنت گاه خاطری را سبب تسکین است [/b] [b]باهنر رنگی رفاقت کن ولی رفاقت رو رنگ نکن [/b] [b]مجنون که در دیوونگی شهره ی شهر است [/b] [b]در دشت جنون همسفر عاقل ما بود⚡ [/b] [b]ایـن تـنـهـائی ذره ذره جـانِ مـارا خـورد ... [/b] [b]ترسم ک توهم یار وفا دار نباشی [/b] |