![]() |
|
متن اهنگ believeجاستین بیبر+ترجمه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ believeجاستین بیبر+ترجمه (/showthread.php?tid=28884) |
متن اهنگ believeجاستین بیبر+ترجمه - maryam.ekh - 21-02-2013 متن و ترجمه ی آهنگ Blieve Believe, believe, believe ایمان ، باور و ایمان I don't know how I got here نمیدونم چطوری به اینجا رسیدم I knew it wouldn't be easy میدونستم که اسون نیست But your faith in me was so clear اما ایمان تو درونم خیلی پاک بود It didn't matter how many times I got knocked on the floor این مهم نیست که چـــند بار من زمین رو لمس کردم (زمین خوردم) But you knew one day I would be standing tall اما تو میدونی که یه روز من روی پاهام می ایستم Just look at me now فقط حالا بهم نگاه کن Cause everything starts from something چون هر چیزی از بلاخره از یه جایی شورع میشه But something would be nothing اما بعضی جیزا از هیچی میان Nothing if your heart didn't dream with me هیچی اگه قلبت توی رویا باهام نباشه Where would I be, if you didn't believe کجای خواهم بود ؟ اگه که منو باور نداشته باشی Believe... باور There were days when out you spoken, you know روز هایی که همش درباره تو صحبت میکرد ، میدونی There were night when I was doubting myself اونجا تاریکی بود وقتی که من به خودم شک داشتم But your kept my heart from falling اما تو قلبم رو نگاه داشتی از سقوط It didn't matter how many times I got knocked on the floor این مهم نیست که چـــند بار من زمین رو لمس کردم (زمین خوردم) But you knew one day I would be standing tall اما تو میدونی که یه روز من روی پاهام می ایستم Just look at me now فقط حالا بهم نگاه کن Cause everything starts from something چون هر چیزی از بلاخره از یه جایی شورع میشه But something would be nothing اما بعضی جیزا از هیچی میان Nothing if your heart didn't dream with me هیچی اگه قلبت توی رویا باهام نباشه Where would I be, if you didn't believe کجای خواهم بود ؟ اگه که منو باور نداشته باشی [Gospel] Where would I be, if you, if you هر جایی ممکنه باشم ، اگه تو If you didn't believe اگه که تو بهم اعتماد نداشته باشی Would you know, how I feel خودت میدونی که چ حسی دارم Touch the sky, if you didn't believe اگه باورم نداری اسمون رو لمس کن Believe, believe باور کن ، باور کن It didn't matter how many times I got knocked on the floor این مهم نیست که چـــند بار من زمین رو لمس کردم (زمین خوردم) But you knew one day I would be standing tall اما تو میدونی که یه روز من روی پاهام می ایستم Just look at me now فقط حالا بهم نگاه کن Cause everything starts from something چون هر چیزی از بلاخره از یه جایی شورع میشه But something would be nothing اما بعضی جیزا از هیچی میان Nothing if your heart didn't dream with me هیچی اگه قلبت توی رویا باهام نباشه Cause everything starts from something چون هر چیزی از بلاخره از یه جایی شورع میشه But something would be nothing اما بعضی جیزا از هیچی میان Nothing if your heart didn't dream with me هیچی اگه قلبت توی رویا باهام نباشه Where would I be, if you didn't believe کجای خواهم بود ؟ اگه که منو باور نداشته باشی [Gospel] Where would I be, if you, if you هر جایی ممکنه باشم ، اگه تو If you didn't believe اگه که تو بهم اعتماد نداشته باشی Would you know, how I feel خودت میدونی که چ حسی دارم Touch the sky, if you didn't believe اگه باورم نداری اسمون رو لمس کن Believe, believe باور کن ، باور کن Where would I be, if you didn't believe هر جایی ممکنه باشم اگه تو بهم ایمان نداشته باشی چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو به دست نیاورده Cause I don't want-want nobody when I got-got your body چون نمیخوام هیچ کسی وفتی پیشتم باهات باشه Baby no no nobody, has got what I need عزیزم هیچ هیچ هیج کسی چیزی که میخوام رو به دست نیاورده RE: متن اهنگ believeجاستین بیبر+ترجمه - love 2012 - 24-02-2013 ممنون عزیزم خوب بود
RE: متن اهنگ believeجاستین بیبر+ترجمه - A.A.O - 24-02-2013 hhhhhh hhhhhhhhhh hhhhhhh RE: متن اهنگ believeجاستین بیبر+ترجمه - roshana* - 26-02-2013 mamnoon keili khoob bood RE: متن اهنگ believeجاستین بیبر+ترجمه - * Exceptional girl * - 03-04-2013 ممنونم خوب بود RE: متن اهنگ believeجاستین بیبر+ترجمه - sarnia - 04-04-2013 Merci azizam |