![]() |
|
پیام های کوتاه برای تبریک رسمی تولد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیام های کوتاه برای تبریک رسمی تولد (/showthread.php?tid=288845) |
پیام های کوتاه برای تبریک رسمی تولد - BIG-DARK - 16-09-2020 _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_
میلادت ای دوست مبارک باشد پیوسته دلت شاد سعادت باشد هر سبزۀ سبز رنگ بهارت باشد راهـت سپید راه عــدالـت باشد چـــشـــم شــادی نگارت باشد ایــــــزد پـشـت و پـناهت باشد میلادت ای دوست مبارک باشد دلـشاد ازین اهل جماعت باشد _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ تولدتان را صمیمانه تبریک گفته و از ایزد منان برایتان شادی سلامتی و سربلندی آرزو دارم . مایه خوشبختی و سعادت برای من است که یکسال در کنار شما بوده ا _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ پرواز در آسمان آرزو ها و فرود آمدن در فرودگاه موفقیت را برایتان آرزومندیم! تولدتان مبارک. تبریک تولد _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ مدیر گرامی؛ عزم و اراده شما الهام بخش ماست تا کارهایمان را به خوبی انجام دهیم. آرزو می کنیم شادترین تولد طول عمر خود را تجربه کنید و همیشه شاد و سلامت باشید. تولدتان مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ معلم عزیزم، کلام روح بخش و دلنشین تو موسیقی دلنوازی است که بر گوش جان می نشیند و آهنگ زندگی را به شور در می آورد. تولدتان مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ فرصت زیستن را قدر بدانید و شادمانه زندگی کنید. تولدتان مبارک همکار گرامی _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ امیدوارم در سفر زندگی همیشه راهی برای شادی و رضایت بیابید و در پایان آرزویی نباشد که بدان دست پیدا نکرده باشید تولدتان مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ برخاستن از عدم و درآمدن بر سیرت انسانی ، باشکوهترین پدیده هستی است این باشکوه ترین، بر شما مبارک باد . . . _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ به پشتوانه استاد بزرگی نظیر شما؛ آموختم که در مسیر زندگی چگونه سفری موفق داشته باشم. ولی نمی توانم قدردان این همه تلاش شما باشم. شاید با تبریک سالروز میلادتان و ابراز خرسندی ام از بهره مندی از وجود نازنینی نظیر شما بتوانم ادای دین کوچکی کرده باشم. تبریکات صمیمانه مرا پذیرا باشید. _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ امروز سالروز گزینش زمین اختیار و انتخاب و نفی بهشت بی دردی از جانب شماست. این انتخاب بر شما فرخنده باد . . . _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ امروز سالروز گزینش زمین اختیار و انتخاب و نفی بهشت بی دردی از جانب شماست. این انتخاب بر شما فرخنده باد. پیام تبریک تولد _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ امروز سالروز گزینش زمین اختیار و انتخاب و نفی بهشت بی دردی از جانب شماست. این انتخاب بر شما فرخنده باد. _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ الهی جاده زندگیت هموار آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد و هیچ وقت از دنیا خسته نباشی . . . تولدت مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ به نام او که مهر را آفرید و مهربانی را و تو را، زادروز تولد شما را صمیمانه تبریک عرض می کنم و عمری پر از سعادت و موفقیت و خوشبختی در کنار خانواده برایتان آرزو دارم. _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ امیدوارم زندگی برای شما مفهوم زیبایی و موفقیت باشد. تبریک صمیمانه برای زاد روز شما _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ میلادت ای دوست مبارک باشد پیوسته دلت شاد سعادت باشد. هر سبزۀ سبز رنگ بهارت باشد راهـت سپید راه عــدالـت باشد. چـــشـــم شــادی نگارت باشد ایــــــزد پـشـت و پـناهت باشد. میلادت ای دوست مبارک باشد دلـشاد ازین اهل جماعت باشد. _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ تولد شما بی شک بهانه ای شد برای تشکر از زحمات فراوانتان . تولدتان را تبریک می گویم و برایتان آرزوی موفقیت می کنم. _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ آرزومند پدیدار شدن معجزه ی خوشبختی در زندگی شما هستم لحظه های خوش و سعادت نصیب شما همکار گرامی تولدتان مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ بهترین دوست کسی است که از شما می خواهد خودتان باشید و در هر شرایطی شما را دوست دارد بهترین دوست من تولدت مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ دوست عزیزم، خوش شانس هستم که دوستی مثل تو دارم امیدوارم امروز برات یه روز خاص و پر از شادی باشه و تمام رویاهات به حقیقت بپیونده مرسی که انقدر دوست داشتنی هستی بهترین تولدت مبارک تولدت مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ دوست عزیزم، به اوج رسیدن و در اوج ماندن را برایت آرزومندم تولدت مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده و برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم . باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . . _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ زندگی را آن چنان بنگرید که زاویه ی دید شما، شادی و خوشی را بسازد. آرزومند بهترین ها برای شما تولدتان مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ استاد عزیز، عمری پایدار و روزگاری خوش را از خداوند برای شما خواستارم تولدتان مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ به زبانی که سرشار از شادی است زاد روزتان را تبریک می گویم دوست و همکار گرامی _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ خوشبختی را حس کنید و نگه دارنده آن باشید تولدتان مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ زیبایی جهان را دریابید و اندوه های آن را به دست فراموشی بسپارید که زندگی کوتاه است تولدتان مبارک _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ برای ما افتخار بود که از شما بیاموزیم استاد بزرگوار بهترین جایگاه و بهترین شرایط را برایتان از خدا طلب می کنم تولدتان مبارک |