![]() |
متن عاشقانه ترین پیامک ها برای همسر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: متن عاشقانه ترین پیامک ها برای همسر (/showthread.php?tid=288853) |
متن عاشقانه ترین پیامک ها برای همسر - BIG-DARK - 16-09-2020 _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_
همانگونه که خداوند تو را انتخاب کرد که یک عشق واقعی و نیمه بهتر من باشی، من عمیقاً تو را دوستت دارم عشق دلم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ با عشق تو بی نیازم از هرچه که هست و با عشق تو چاره سازم هر انچه که نیست دوست دارم عشقم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ ♥ بمانے بهارم ♥ بخندے تابستان ♥ ببارے پاییزم ♥ نباشے زمستان ♥ تــ♥ــو ♥ چهار فصل روزگار منے عشقم♥♥♥ _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ مخاطب قلبم ﺁﻏﻮش ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ تو ﺟﺎ ﺩﺍﺭﺩ … ﺍﮔﺮ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﮐﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺗﻨﺪ ﻭ ﭘﯽ ﺩﺭ ﭘﯽ ﻗﻠﺒﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻨﻮﯼ تــو ﺭﺍ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ … ﻣﺨﺎﻃﺐ ﮐﻼﻣﻢ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ … ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﻢ ﻫﻢ توﯾﯽ _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ از زمانی که رفته ام هرروز دلم برایت تنگ می شود وقتی برگشتم به تو ثابت می کنم که چقدر دوستت دارم متن عاشقانه _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ تو نقطه شروع همه اتفاقات خوب زندگی ام هستی و بهترین هدیه از سوی خداوند عشقم نسبت به تو حد و مرزی ندارد دوستت دارم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ من مسئله ای ساده هستم حل می شوم روزی در آغوشت … _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ عشقم کاش باورت نشود چقدر دوستت دارم تا تمام عمر آن را به تو ثابت کنم…! _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ می تونی چشماتو برای یک دقیقه ببندی لطفا؟ متشکرم دیدی چقدر تاریک شد؟ این زندگی من بدون توست عاشقتم عشقم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ نازنین همسرم فاصله به اندازه ای نیست که بتواند آتش سوزان قلبم نسبت به تو را خاموش کند منتظر زمانی هستم که دوباره باهم خواهیم بود، دوستت دارم خیلی زیاد _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ عشق تو زیباترین لذتی هست که تا به حال تجربه کرده ام و دلتنگی تو بدترین دردی است که تا به حال از ان رنج برده ام خیلی دلم برات تنگ شده عشقم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ تو جهان مرا به حرکت وا می داری، بدون تو من وجود ندارم دوستت دارم همسر عزیزم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ خدا ” تو ” را که می آفرید حواسش به آرزوهای “من” بود شدی همان آرزوی من عشقم . . . _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ همسر عزیزم تو تنها یار و همدم زندگی ام هستی چه بخواهی، چه نخواهی تا ابد در قلب من می مانی دوستت دارم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ روز من رسما آغاز نخواهد شد تا زمانی که “صبح بخیر” و “دوستت دارم” را به تو بگویم عزیزم صبحت بخیر، دوستت دارم! _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ تو نقطه شروع همه اتفاقات خوب زندگی ام هستی و بهترین هدیه از سوی خداوند عشقم نسبت به تو حد و مرزی ندارد دوستت دارم پیامک عاشقانه _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ لبخند تو به معنای واقعی زیباترین چیزی است که در تمام زندگی ام دیده ام ![]() دوستت دارم همسر عزیزم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ عشق من من بگم دوستت دارم با چه رقم یا عددی تو که بی نهایتی قشنگ تر از من بلدی ! _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ شوهر عزیزم فقط یه چیزی می خواهم بگم تو در روز عروسی زندگی مرا کامل کردی دوستت دارم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ قلبم فدای اون عزیزی که دنیایی ازدلتنگی روبه امید یک لحظه دیدنش به جان میخرم. فدای تو همسرم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود … عاشقتم عشقم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ دستت را که میگیرم می دانم ناب تر از تو دست های تو دستی نیست ! میدانم ماندنی تراز نگاه تو چشمی نیست برای خنـده هایم می خندی برای گریه هایم شانه می شوی ! می دانم برای راست گفتن مستی نمی خواهی پس همیشه درقلبم میمانی عزیزترینم. _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ اولین ها مهم نیستن ، این موندنی ها هستن که مهم اند و تو ماندنی ترینی عشقم! _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ برای تو می نویسم :برای تویی که قلبت پاک است ! برای تویی که تنهایی ام پر از یاد توست برای تویی که قلبم منزلگـاه عشق توست برای تویی که عشقت معنای بودنم است .! _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ امروز بیشتر از هر روز دیگری دوستت دارم دست خودم نیست جمعه ها عاشق ترم! مخصوصا اگر چشم در چشم #تُ از خواب بیدار شوم… اس ام اس عاشقانه _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ بهترین روز زندگی من روزیست که تو در میان ناباوری های من می آیی و کنارم می نشـینی و دستم را می گیری آرام زمزمه میکنی دوستت دارم. _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ همسر نازنینم برای دوست داشتن همیشه دنبال بهانه ام برفی ببارد آفتابی بتابد نم بارانی بزند بر موها و گونه ام بادی بوزد شگفتا نه بهانه ها تمام میشوند نه دوست داشتنت _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ بی بهانه برای کسی مینویسم که وجودم به وجود او وابسته است و بی او تنها ترینم عشقم عاشقتم _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ تو مرا میفهمی من تو را میخوانم و همین ساده ترین قصه ی یک انسان است من تو را ناب ترین شعر زمان میدانم و تو هم میدانی تا ابد در دل من میمانی… _-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_ نازنینم مثل باران چشمهایت دیدنی است شهر خاموش نگاهت دیدنی است زندگانی معنی لبخند توست خنده هایت بی نهایت دیدنی است |