![]() |
☀☀☀★★آخر خنده ★★☀☀☀ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ☀☀☀★★آخر خنده ★★☀☀☀ (/showthread.php?tid=29109) |
☀☀☀★★آخر خنده ★★☀☀☀ - شکوفه2 - 24-02-2013 ★جشن گرفته بودیم دختر خواهرم ۴ سالشه گفت ، دایی میخوام به مناسبت تولدت برات شعر بخونم این شعر تقدیم به تو ، قیافه من در اون لحظه )))))))) گفتم بخون دایی گفت : سلام سلام عزیزم گوساله تمیزم …دمت سفید و آبی پشکل نریز رو قالی )))))) کل فامیلم تشویقش کردن انگار راس راسی ما گاویم :| :| :| فکو فامیل من دارم ؟؟؟اصن من سر راهيم ![]() ![]() . . . . ★طرز نمره گرفتن پسرا و دخترا از استاد مرد: پسرا: استاد به جون مادرم خرج خونه و دانشگارو خودم میدم، مادرم مریض بابام مرده، ۲ شیفت کار میکنم واسه همین نتونستم خوب درس بخونم ! دخترا: اســـــتــــــــــــــــــــــــــــــــــاد !!/خودتونو بادخترامقایشه میکنین ![]() . . . . ★گویش دختران در سال ۸۱ : عزیزم ، عشقم چرا ناراحتی ؟ قربونت برم ! گویش دختران در سال ۸۶ : عزیزم ، عشقم چرا ناراحنی ؟ قلبونت برم ! گویش دختران در سال ۹۱ : عجیجم ، عجقم چلا نالاحتی ؟ قلبونت بلم ! گویش دختران در سال ۹۶ : دیبیلیم ، عولوپولو ، بیلی بولونات ! ![]() . . . . ★سلامتی اونایی که منو به خاطر خودم میخوان … نه واسه پرایدم …! ![]() . . . . ★بچه خواهرم سه سالشه ، شیطونی میکرده مامانش بهش گفته اینقد شیطونی نکن بسه !! گفته اصن من میخوام تنها زندگی کنم … ![]() . . . . ★فارسی: دوستت دارم انگلیسی: آی لاو یو فرانسه: ژ تم اسپانیول: ته آم ایتالیایی: تی آم آلمانی: ایش لیبه دیش دخترونه: بولولو گوجی موجی بوچ بوچ! ![]() . . . . ★راستش دارم به ازدواج با ایرانسل فکر می کنم از بس که هر روز بهم اس ام اس می ده یه جورایی بهش وابسته شدم !!! . . . . ★خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت زند قفل محکمتری ! . . . . ★خوش به حال پراید ! ارزش اونم رفت بالا ولی ما هنوز همونی که هستیم هستیم ![]() . . . . ★دیگه همین روزاست که تو خیابون یه پراید گذر موقت ببینیم حسرت بخوریم ! ![]() . . . . ★داشتیم با مامانم وسایل انباری رو مرتب میکردیم یه دفعه مامانم یه جعبه مدادرنگی ۲۴رنگ قاب فلزی رو از توو کارتون درآورد نگاش کرد و زد زیر خنده!!! گفت: میدونی این چیه؟ اینو خریده بودم هروقت معدلت ۲۰ شد بدم بهت حیف واقعا!!! خاک تو سرت ![]() ![]() . . . . ★امتحان وسیله ست، نمره دست استاده، الکی خودتو از اینترنت نندازی بشینی درس بخونی هاااا/ به جان خودم اینو خوب اومد/ . . . . ★دوستان عزیز بهم مشاوره بدید : به نظرتون بعد از این که فوق لیسانسم رو گرفتم فلافلی بزنم یا آب هویجی ؟ ؟؟؟ !!! . . . . ★روسری اذیتت می کنه ؟ دلت می خواد وقتی قدم می زنی باد توی موهات بپیچه ؟ وقتی کـفـتر رو کله ات ریــــــــــــــــــــــــــد می فهمی حجاب مصونیت است نه محدودیت . . . . ★کل کل رپری علیشمس : بده اون کلاشینکوفو دست علیشمس کپلی موی فکلی... یاس : من کسی نیستم با این تیرا دردم بگیره ولی این زخمیارو کی میخواد گردن بگیره... ساسی مانکن : نارنجکا کوجا اَن دنباله دیوار کوتاهن... هیچکس : میخوام برم تانکا بالا بالاتر یاسر یاسر مرکز با ما تا ابد... تهی : کلت من گم شده و دنبال یک خشابه... زدبازی : بدون جبهه مال منه بدون جبهه مال منه... RE: ☀☀☀★★آخر خنده ★★☀☀☀ - mojdeh1 - 24-02-2013 هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: ☀☀☀★★آخر خنده ★★☀☀☀ - pervasive - 24-02-2013 ممنون نم RE: ☀☀☀★★آخر خنده ★★☀☀☀ - *Nafas* - 24-02-2013 بدک نبود.. |