![]() |
چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی (/showthread.php?tid=29174) |
چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - angry boy - 25-02-2013 اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی ۲۳ مهر ۸۹ پرسپولیس گل میخوره میگه زمین صابونیه / زمین و پاک میکنن میگه هوا بارونیه !!! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی تا دنیا دنیا دنیاس آبی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست ! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی دربی منتظر مـــاست بیــا تــا برویـــم / اشک لنگی به راست بیا تا برویم جمعه روز آبی هاست بیا تا برویم / تیم عبدی جوون سوراخه بیا تا برویم ! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی ۲۳ مهر ۸۹ یه پرسپولیسی میره پیش یه پیشگو میگه تیم ما کی قهرمان می شه؟ پیشگو یه کم به دستش و گوی جادوییش نگاه می کنه، می گه والا من بیشتر از صد سال نمی تونم پیشگویی کنم !!! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی این مایه سرور و خوشبختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست تلاءلو آسمان را می بینی؟ گویند که خدا هم استقلالیست! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی ۲۳ مهر ۸۹ آبی یعنی غرق در خوشحالیم/عشق می ورزم که استقلالیم آسمان گفتا ز قرمز خالیم/گر سرم را از تنم سازی جدا/باز می گویم که استقلالیم . . . . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی این اس اس منه / دوسش دارم خیلی زیاد قهرمانی بهش میاد/ دسش دارم خیلی زیاد . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی این روزها همه پرسپولیس رو گل باران میکنند ! شما چطور !!؟ . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی قرمز های زمونه رو دارن یه جا دار میزنن / به جای عکسشون تو قاب یه عکس خیار میزنن تیم ما قهرمان میشه هم تو ایران هم آسیا / تو گوش پرسپولیسی ها سیلی آبدار میزنن کاشانی چی شد؟ قطبی کجاست ؟ / هیچی یه جا نشستن و دارن با هم زار میزنن استقلال قهرمانه و پرسپولیس هم که سوراخه / آبی های محلمون دارن اینو جار میزنن اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی ۲۳ مهر ۸۹ خون تا ابد سرخ خواهد ماند ، البته درون رگهای آبی ! استقلال قهرمان . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی فروردین ۹۰ استقلاله قهرمانه / تیمی که حریف نداره شب تاره لنگ پاره / تیمی که چاره نداره ! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی ۲۳ مهر ۸۹ آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم / قرمز نشویم هرگز که با ننگ بمیریم ! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی فروردین ۹۰ عشقت کرده توو جون من ریشه / تو قهرمان منی همیشه بذار بگن هرچی که دوست دارن / تیمی استقلال من نمیشه . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی قسم به هر چی مرده / پرسپولیسی نامرده قسم به هر چی تیمه / پرسپولیسی یتیمه قسم به هر چی عشقه / تیم ابی با عشقه . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی می خوام دنیا نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام فوتبال نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام این لیگ نباشه / اگه اس اس نباشه نباشه هر کی می خواد / تیم اس اس نباشه . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی آسمان گفت که من آبی ام / عشق می ورزم که استقلالی ام ! اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی ۲۳ مهر ۸۹ خون تا ابد سرخ خواهد ماند ، البته درون رگهای آبی ! استقلال قهرمان . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی فروردین ۹۰ استقلاله قهرمانه / تیمی که حریف نداره شب تاره لنگ پاره / تیمی که چاره نداره ! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی ۲۳ مهر ۸۹ آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم / قرمز نشویم هرگز که با ننگ بمیریم ! . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی فروردین ۹۰ عشقت کرده توو جون من ریشه / تو قهرمان منی همیشه بذار بگن هرچی که دوست دارن / تیمی استقلال من نمیشه . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی قسم به هر چی مرده / پرسپولیسی نامرده قسم به هر چی تیمه / پرسپولیسی یتیمه قسم به هر چی عشقه / تیم ابی با عشقه . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی می خوام دنیا نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام فوتبال نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام این لیگ نباشه / اگه اس اس نباشه نباشه هر کی می خواد / تیم اس اس نباشه . . . اس ام اس استقلالی ، اس ام اس دربی ، اس ام اس دربی آسمان گفت که من آبی ام / عشق می ورزم که استقلالی ام ! RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - angry boy - 25-02-2013 استقلالیا. سپاس سپاس سپاس سپاس سپاس سپاس/ ![]() RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - love 2012 - 25-02-2013 مسخره بووووووووود ![]() RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - LOVE KING - 25-02-2013 مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی ولی تکراری بود ولی من سپاس دادم ![]() RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - mohammad r ghomi - 25-02-2013 عالی بود عشقست استقلال RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - palete rangi - 25-02-2013 عاشقتم خیییییییییییییلی خوب بود 1000تا سپاسم بدم بهت کمه ![]() RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - ~ ʀσᴢнɪηα ~ - 25-02-2013 عشق است استقلال RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - گوگو - 26-02-2013 دمتون گرم.[img]http:www.flashkhor.com[/img] [دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. img]http://www.googele.com[/img] RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - گوگو - 26-02-2013 شناختی؟ RE: چوک استقلالی/ نیای ضرر کردی - angry boy - 05-03-2013 عالیه☻ |