![]() |
|
متن و ترجمه اهنگ it's time to go از تیلور سویفت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن و ترجمه اهنگ it's time to go از تیلور سویفت (/showthread.php?tid=292345) |
متن و ترجمه اهنگ it's time to go از تیلور سویفت - DarkLight - 19-12-2020 ![]() it's time to go When the dinner gets cold and the chatter gets old وقتی شام سرد و حرفامون کسل کننده میشه You ask for the tab تو میخوای پول غذا رو حساب کنی Oh that moment again, he's insisting that friends اون لحظه، اون اصرار داره که Look at each other like that عادیه دوستا اینطوری بهم دیگه نگاه کنند When the words of a sister come back in whispers وقتی حرفای یه خواهر (دوست صمیمی) به گوشت میخوره That prove she was not in fact what she seemed این ثابت میشه که اون در حقیقت چیزی نبوده که تظاهر میکرده Not a twin from your dreams اون نیمه خودت توی رویاهات نبود She's a crook who was caught اون یه دروغگو بود که دستشرو شد That old familiar body ache همون درد آشنای همیشگی The snaps from the same little breaks in your soul ضربه هایی از همون شکستگی های کوچک روحت You know when it's time to go تو میفهمی که، کی باید بری (کی وقت رفتنه) Twenty years at your job 22 سال سرکارت (سابقه کار) Then the son of the boss gets the spot that was yours بعد پسر رئیس جای تو رو میگیره We're trying to stay for the kids سعی میکنی کا به خاطر بچه هات سرکار بمونی When keeping it how it is will only break their hearts worse وقتی عادی نگه داشتن بیشتر قلبشون رو میشکنه That old familiar body ache همون درد آشنای همیشگی The snaps from the same little breaks in your soul ضربه هایی از همون شکستگی های کوچک روحت You know when it's time to go تو میفهمی که، کی باید بری (کی وقت رفتنه) Sometimes giving up is the strong thing بعضی وقتا تسلیم شدن (کوتاه اومدن) چیز قدرتمندیه Sometimes to run is the brave thing بعضی وقتا فرار کردن (رفتن) شجاعته Sometimes walking out is the one thing بعضی وقتا کنار کشیدن تنها راهه That will find you the right thing که به چیز درست میرسونتت Sometimes giving up is the strong thing بعضی وقتا تسلیم شدن (کوتاه اومدن) چیز قدرتمندیه Sometimes to run is the brave thing بعضی وقتا فرار کردن (رفتن) شجاعته Sometimes walking out is the one thing بعضی وقتا کنار کشیدن تنها راهه That will find you the right thing که به چیز درست میرسونتت Fifteen years, fifteen million tears 15 سال، 15 میلیون اشک Begging 'til my knees bled [زانو میزنم] و التماست میکنم تا وقتی که زانوهام زخم بشن I gave it my all, he gave me nothing at all من همه چیمو (همه وجودمو) بهش دادم اما اون هیچی بهم نداد Then wondered why I left بعد متعجب شد که چرا من رفتم Now he sits on his throne in his palace of bones حالا تو قصر استخوانیش و روی تخت پادشاهیش نشسته Praying to his greed طعمش رو میپرسته He's got my past frozen behind glass اون گذشته یخ زده منو [برای نمایش] پشت شیشه گذاشته But I've got me اما من خودمو دارم That old familiar body ache همون درد آشنای همیشگی The snaps from the same little breaks in your soul ضربه هایی از همون شکستگی های کوچک روحت You know when it's time to go تو میفهمی که، کی باید بری (کی وقت رفتنه) Sometimes giving up is the strong thing بعضی وقتا تسلیم شدن (کوتاه اومدن) چیز قدرتمندیه Sometimes to run is the brave thing بعضی وقتا فرار کردن (رفتن) شجاعته Sometimes walking out is the one thing بعضی وقتا کنار کشیدن تنها راهه That will find you the right thing که به چیز درست میرسونتت Sometimes giving up is the strong thing بعضی وقتا تسلیم شدن (کوتاه اومدن) چیز قدرتمندیه Sometimes to run is the brave thing بعضی وقتا فرار کردن (رفتن) شجاعته Sometimes walking out is the one thing بعضی وقتا کنار کشیدن تنها راهه That will find you the right thing که به چیز درست میرسونتت That will find you the right thing که به چیز درست میرسونتت And you know in your soul و از اعماق وجودت میدونی And you know in your soul و از اعماق وجودت میدونی When it's time go که وقت رفتنه You know, you know, you know, you know تو میفهمی، تو میفهمی، تو میفهمی، تو میفهمی When it's time to go که وقت رفتنه So then you go پس بعدش برو Then you go اونموقع میری You just go فقط میری @TheSwifties13 |