![]() |
|
ترجمه اهنگ wudest dream از Taylor swift - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: ترجمه اهنگ wudest dream از Taylor swift (/showthread.php?tid=292599) |
ترجمه اهنگ wudest dream از Taylor swift - *Aɴѕel* - 30-12-2020 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. او گفت ، "بیایید از این شهر بیرون برویم He said, "Let's get out of this town با رانندگی از شهر و دور از جمعیت " Drive out of the city, away from the crowds" فکر می کردم اکنون بهشت نمی تواند به من کمک کند I thought heaven can't help me now هیچ چیز برای همیشه دوام نمی آورد ، اما این من را سرنگون خواهد کرد Nothing lasts forever, but this is gonna take me down او بسیار جهنم قد بلند و خوش تیپ است He's so tall and handsome as hell او خیلی بد است اما خیلی خوب این کار را می کند He's so bad but he does it so well من می توانم پایان را با شروع آن ببینم I can see the end as it begins یک شرط من این است My one condition is بگویید من را به یاد می آورید که با یک لباس زیبا ایستاده ام Say you'll remember me standing in a nice dress به غروب خورشید خیره شده عزیزم Staring at the sunset, babe لب های قرمز و گونه های گلگون Red lips and rosy cheeks بگو دوباره من را می بینی Say you'll see me again حتی اگر فقط در رویاهای وحشیانه ات باشد ، آه ها Even if it's just in your wildest dreams, ah-ha وحشی ترین رویاها ، آه ها Wildest dreams, ah-ha من گفتم: "هیچ کس نباید بداند ما چه کار می کنیم" I said, "No one has to know what we do" دستانش در موهای من است ، لباس هایش در اتاق من است His hands are in my hair, his clothes are in my room و صدای او صدای آشنایی است And his voice is a familiar sound هیچ چیز برای همیشه دوام ندارد اما این در حال حاضر خوب شده است Nothing lasts forever but this is getting good now او بسیار جهنم قد بلند و خوش تیپ است He's so tall and handsome as hell او خیلی بد است اما خیلی خوب این کار را می کند He's so bad but he does it so well و وقتی آخرین بوسه را خوردیم And when we've had our very last kiss آخرین درخواست من این است My last request is بگویید من را به یاد می آورید که با یک لباس زیبا ایستاده ام Say you'll remember me standing in a nice dress به غروب خورشید خیره شده عزیزم Staring at the sunset, babe لب های قرمز و گونه های گلگون Red lips and rosy cheeks بگو دوباره من را می بینی Say you'll see me again حتی اگر فقط در رویاهای وحشیانه ات باشد ، آه ها Even if it's just in your wildest dreams, ah-ha وحشی ترین رویاها ، آه ها Wildest dreams, ah-ha من را در عقب نگاه خواهید کرد You'll see me in hindsight در تمام شب با شما درهم شده است Tangled up with you all night آن را بسوزانید Burnin' it down روزی که مرا ترک کنی Someday when you leave me شرط می بندم این خاطرات I bet these memories شما را در اطراف دنبال کنید Follow you around من را در عقب نگاه خواهید کرد You'll see me in hindsight در تمام شب با شما درهم شده است Tangled up with you all night آن را بسوزانید Burnin' it down روزی که مرا ترک کنی Someday when you leave me شرط می بندم این خاطرات I bet these memories شما را در اطراف دنبال کنید Follow you around بگویید من را به یاد می آورید که با یک لباس زیبا ایستاده ام Say you'll remember me standing in a nice dress به غروب خورشید خیره شده عزیزم Staring at the sunset, babe لب های قرمز و گونه های گلگون Red lips and rosy cheeks بگو دوباره من را می بینی Say you'll see me again حتی اگر فقط تظاهر کند Even if it's just pretend بگویید من را به یاد می آورید که با لباس زیبایی ایستاده ام Say you'll remember me standing in a nice dress به غروب خورشید خیره شده عزیزم Staring at the sunset, babe لب های قرمز و گونه های گلگون Red lips and rosy cheeks بگو دوباره من را می بینی Say you'll see me again حتی اگر فقط در تو باشد (فقط وانمود کن ، فقط وانمود کن) Even if it's just in your (Just pretend, just pretend) وحشی ترین رویاها ، آه ها Wildest dreams, ah-ha در وحشی ترین رویاهای تو ، آه ها In your wildest dreams, ah-ha (حتی اگر فقط در وجود شما باشد) (Even if it's just in your) در وحشی ترین رویاهای تو ، آه ها In your wildest dreams, ah-ha در وحشی ترین رویاهای تو ، آه ها In your wildest dreams, ah-ha |