![]() |
ترجمه اهنگ drivers license از Olivia rodrigo - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: ترجمه اهنگ drivers license از Olivia rodrigo (/showthread.php?tid=293969) |
ترجمه اهنگ drivers license از Olivia rodrigo - *Aɴѕel* - 13-02-2021 [Verse 1] I got my driver’s license last week هفته پیش گواهینامه ام رو گرفتم Just like we always talked about همونطوری که ما راجبش حرف میزدیم ‘Cause you were so excited for me چون تو خیلی هیجان زده بودی برام To finally drive up to your house که بالاخره میتونم برونم بیام خونت But today I drove through the suburbs ولی امروز من تو حومه شهر روندم Crying ’cause you weren’t around گریه میکردم چون که تو کنارم نبودی [Verse 2] And you’re probably with that blonde girl و احتمالا تو با اون دختر مو طلایی بودی Who always made me doubt همونی که باعث میشد همیشه شک کنم She’s so much older than me اون خیلی از من پیر تره She’s everything I’m insecure about اون همه اون چیزایی هست که من راجبشون مطمعن نیسم Yeah, today I drove through the suburbs اره ، امروز من تو حومه شهر روندم ‘Cause how could I ever love someone else? چون که چطور میتونم یکی دیگه رو دوست داشته باشم؟ [Chorus] And I know we weren’t perfect و میدونم که ما بی نقص نبودیم But I’ve never felt this way for no one ولی من هیچ وقت اینجوری برا هیچ کس نخواستم And I just can’t imagine و من نمیتونم اصلا تصور کنم How you could be so okay now that I’m gone? چطور میتونی انقد راحت با نبودن من پیشت مشکلی نداشته باشی Guess you didn’t mean what you wrote in that song about me فکر کنم اون چیزایی که برام نوشته بودی تو اون آهنگ جدی نبودن ‘Cause you said forever, now I drive alone past your street چون گفته بودی برای همیشه ، حالا من دارم تنهایی میرونم و از خیابونت میگذرم [Verse 3] And all my friends are tired و همه دوستام خسته هستن Of hearing how much I miss you, but از اینکه میشنون چقد دلم برات تنگ شده، اما I kinda feel sorry for them یه جورایی براشون متاسفم ‘Cause they’ll never know you the way that I do, yeah چون اونا هیچ وقت نمیتونن تورو مثل من بشناسن، اره Today I drove through the suburbs امروز من تو حومه شهر روندم And pictured I was driving home to you و تصور میکردم که دارم به سمت خونه تو میرونم [Chorus] And I know we weren’t perfect و میدونم که ما بی نقص نبودیم But I’ve never felt this way for no one ولی من هیچ وقت اینجوری برا هیچ کس نخواستم And I just can’t imagine و من نمیتونم اصلا تصور کنم How you could be so okay now that I’m gone? چطور میتونی انقد راحت با نبودن من پیشت مشکلی نداشته باشی Guess you didn’t mean what you wrote in that song about me فکر کنم اون چیزایی که برام نوشته بودی تو اون آهنگ جدی نبودن ‘Cause you said forever, now I drive alone past your street چون گفته بودی برای همیشه ، حالا من دارم تنهایی میرونم و از خیابونت میگذرم [Bridge] Red lights, stop signs چراغ های قرمز، تابلو های ایست I still see your face in the white cars, front yards هنوز چهره ات رو توی ماشینای سفید روبه روم میبینم Can’t drive past the places we used to go to نمیتونم برونم به سمت محل هایی که قبلا باهم میرفتیم ‘Cause I still fu*king love you, babe (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh) چون که من هنوز خیلی دوست دارم ، عزیزم Sidewalks we crossed پیاده رو هایی که باهم گذاشتیم I still hear your voice in the traffic, we’re laughing هنوز صدات رو توی ترافیک میشنوم، داشتیم میخندیدیم Over all the noise بالای همه صداهای مزاحم God, I’m so blue, know we’re through خدا، من خیلی افسردم، حالا داریم میگذریم But I still fu*king love you, babe (Ooh, ooh-ooh, ooh, ooh-ooh) ولی من هنوز خیلی دوست دارم ، عزیزم [Chorus] And I know we weren’t perfect و میدونم که ما بی نقص نبودیم But I’ve never felt this way for no one ولی من هیچ وقت اینجوری برا هیچ کس نخواستم And I just can’t imagine و من نمیتونم اصلا تصور کنم How you could be so okay now that I’m gone? چطور میتونی انقد راحت با نبودن من پیشت مشکلی نداشته باشی Guess you didn’t mean what you wrote in that song about me فکر کنم اون چیزایی که برام نوشته بودی تو اون آهنگ جدی نبودن ‘Cause you said forever, now I drive alone past your street چون گفته بودی برای همیشه ، حالا من دارم تنهایی میرونم و از خیابونت میگذرم [Outro] Yeah, you said forever, now I drive alone past your street اره، گفته بودی برای همیشه ، حالا من دارم تنهایی میرونم و از خیابونت میگذرم |