![]() |
رسپی خاص برای تهیه “کباب ژاپنی” - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: رسپی خاص برای تهیه “کباب ژاپنی” (/showthread.php?tid=295017) |
رسپی خاص برای تهیه “کباب ژاپنی” - Emmɑ - 05-03-2021 ![]() مواد لازم کباب ژاپنی : گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند :125 گرم شیره انگور :1 قاشق سوپخوری پیاز :1 عدد متوسط سیر :4 حبه پودر خردل :1 قاشق چایخوری روغن زیتون :2 قاشق سوپخوری پودر زنجبیل :1 قاشق چایخوری سس سویا :1 قاشق سوپخوری کباب ژاپنی کباب ژاپنی بسیار لذیذ طرز تهیه کباب ژاپنی: در ابتدا تمام چربی های گوشت را بگیرید و در اندازه های یک سانتی متری برش بزنید. سیر و پیاز را خرد کنید و داخل کاسه ای به همراه روغن زیتون ، پودر خردل، سویا سس ، شیره انگور و پودر زنجبیل با گوشت ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خرد هم بروند. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در فضای محیط به مدت نیم ساعت نگه دارید تا گوشت حسابی طعم دار شود. پس از استراحت دادن گوشت ها ،سیر و پیاز چسبیده به آن را جدا کنید و به طور مرتب به سیخ بکشید. وقتی زغال ها حسابی گداخته شدند و برای کباب کردن آماده شدند ، سیخ های کباب را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا کباب ها خودشان را بگیرند. کباب ها را مدام بچرخانید تا به صورت یکدست پخته شوند. برای هر طرف کباب حدود 3 تا 4 دقیقه زمان بدهید تا بپزند. کباب آماده شده نرم لذیذ را به همراه برنج یا نان سرو کنید. پخت کباب ژاپنی پخت سریع و آسان کباب ژاپنی نکات تکمیلی در مورد کباب ژاپنی کباب ژاپنی جزو غذای ملل - سایر میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4دقیقه میباشد . کباب ژاپنی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد . |