![]() |
متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. (/showthread.php?tid=29580) صفحهها:
1
2
|
متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - angry boy - 02-03-2013 باید این شعر رو تند بخونی ![]() من توی زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلا تو نشنیده گرفتی هر چی که شنیدی از من بودو نبودم انگار دیگه فرقی برات نداره این همه بیخالی داره حرصمو در میاره 2بار تکلیف عشقمون رو بهم بگو که بدونم باشم نباشم بمونم یا نمونم میترسم که بفهمم هیچ عشقی بهم نداری یا اینکه کنج قلبت هیچ جایی واسم نذاری آخه دوستت دارم منه بیچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره 2بار کجای زندگیتم یه رهگذر تو خوابت یه موجود اضافی توی اکثر خاطراتت میبینی دارم میمیرمو هیچ کاری باهام نداری تو با غرور بیجات داری حرصمو در میاری حرصمو در میاری 2بار من توی زندگیتم ولی دوستت دارم منه بیچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره کجای زندگیتم یه رهگذر تو خوابت یه موجود اضافی توی اکثر خاطراتت من توی زندگیتم ولی نقشی ندارم اصلا تو نشنیده گرفتی هر چی که شنیدی از من بودو نبودم انگار دیگه فرقی برات نداره این همه بیخالی داره حرصمو در میاره 2بار تکلیف عشقمون رو بهم بگو که بدونم باشم نباشم بمونم یا نمونم میترسم که بفهمم هیچ عشقی بهم نداری یا اینکه کنج قلبت هیچ جایی واسم نذاری آخه دوستت دارم منه بیچاره مگه دلم تو دنیا جز تو کسیو داره 2بار دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اهنگ متن بالا کلیلک کنید دانلودش کنید سسسسسسسسسپپپپپپپپااااااااااااااسسسسسسسسسسسسسس بدین هاااااااااا RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - *گوجه سبز* - 02-03-2013 این آهنگ و داشتم خیلی هم دوسش داشتم ولی چون الان فهمیدم محسن یگانه می خونه دیگه گوش نمی کنم RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - ƝeGaЯ - 02-03-2013 عآشِقِشَم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - angry boy - 02-03-2013 (02-03-2013، 16:05)*گوجه سبز* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا با حاله. با تشکر از نظر متوسط. RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - angry boy - 09-03-2013 عالییییییییییی بود☻ RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - هیوا1 - 11-03-2013 ممنون RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - rahan - 17-03-2013 اهنگ پیشوازه منه ![]() RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 17-03-2013 چه جالب آهن پیشواز منم هس [font=Impact]قشنه ولی جدید جدیدم نیس ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - LOVE8 - 17-03-2013 من همین الان اهنگشو گذاشتم وبا اهنگش ازروی این خوندم راستی دوستانی که همراه اول دارن ومیخوان این اهنگ پیشوازشون باشه این کدش30896 منم اهنگ پیشوازم بود ولی تغیرش دادم ![]() RE: متن اهنگ جدید محسن یگانه به نام دوست دارم. - خدای فوتبال 6 - 17-03-2013 به نظرت این جدیده یکی دیگه هم خونده لای کتاب باز نشد افتخارشو نداشتم امتحان فردارو واسه هفتهی بعد گذاشتم بودم نبودم تو کلاس فرقی برام نداره این همه بی خیالی داره حرسمو در میاره تاریخ امتحانو بهم بگو که بدونم بخوابم نخوابم بخونم یا نخونم میترسم که بپرسه من هیچی بلد نباشم یا این که اصلا حوصله ی درسو نداشته باشم اخه درس نخوندم من بیچاره مگه یه صفر کنار دو ارزشی هم داره ... هرکی خواست پیام بده بقیشو براش میفرستم |