![]() |
|
اون کسیه که.... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: اون کسیه که.... (/showthread.php?tid=297414) |
اون کسیه که.... - _sehun_ - 04-06-2021 خب بچه ها تاپیک اینطوره که یکی و تگ میکنید و میگید اون کسیه که... خب اینطوری @لــــــــــⓘلی اون کسیه که بیشتر از همه دوسش دارم @"ƤᴏᴏƁᴏи" اون کسیه که بیشتر از همه باهاش راحتم @"صباnafas" اون کسیه که بیشتر از همه منو میخندونه @"BTS__ARMY" اون کسیه که دوست دارم بیشتر بهش کمک کنم @Волшебник اون کسیه که بیشتر از همه بهم انرژی مثبت میده @Medusa اون کسیه که از حرفام ناراحت نمیشه(عجیبه) @☪爪尺.山丨几几乇尺☪ اون کسیه که بیشتر از همه رو مخه @shghyegh اون کسیه که بیشتر از همه باهام مهربانانه رفتار میکنه @"Alien" اون کسیه که مث خودم دیوانس @"Musalick" اون کسیه که بیشتر از همه با جنبس @THEDARKNESS اون کسیه که بیشتر از همه قابل اعتماده خب بچه ها شمام شروع کنید RE: اون کسیه که.... - shghyegh - 04-06-2021 @βάરãɲ اون کسیه ک خیلی دلم تنگ شده براش @THEDARKNESSاون کسیه ک درک بالایی داره و کمی تفلونه(شوخی )@"BTS__ARMY"اون کسیه ک دوس ندارم هیچوقت قهر باشم باهاش @"Musalick" اون کسیه ک بم میگه ماهی قرمز باهاشم ک میحرفم حالم خوب میشود@*VENUS* اون کسیه ک مهربونو خوجمله @Setayesh.sاون کسیه ک بعضی وقتا فکر کشتنش ب سرم میزنه-_- @ @شـــقآیــقاون کسیه ک همیشه خودشه دو رو نیس @"نــــــــــⓐنسی" اون کسیه ک خیلی کیوته @*Aɴѕel*اون کسیه ک از طرز تفکرش خوشم میاد @"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ" اون کسیه ک دوسم داره
RE: اون کسیه که.... - شـــقآیــق - 04-06-2021 @Ɗєя_Mσηɗاون کسیه ک همه کَس منه @*VENUS*اون کسیه ک با حرف زدن باهاش انرژی میگیرم @سهَنداون کسیه ک من خیلی دوسش دارم @Medusaاون کسیه ک هر روز عکساشو نگا میکنم و لبخند میزنم @*Aɴѕel* @"*Aɴѕιl*" کسایی هستن ک با دیدنشون یاده پت و مت میوفتم @"Musalick"اون کسیه ک همیشه منو میخندونه @"Alien"اون کسیه ک منو یاده عموم میندازه @"نــــــــــⓐنسی*"اون کسیه ک منو یادم خودم میندازه @"ʟeмoи"اون کسیه ک باعث میشه ب زندگی امید داشته باشم @shghyeghاون کسی هست ک همیشه حرف داره برا گفتن._. ♥️ RE: اون کسیه که.... - Emmɑ - 04-06-2021 RE: اون کسیه که.... - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 04-06-2021 @shghyegh اون كسيه كه مث خواهر غريب ميمونه برام^^ @ƤᴏᴏƁᴏи اون كسيه كه هر چقدرم بم فش بده و قهر كنه بازم دوسش دارم^^ @Musalick كسيه كه همپاي خل چل بازيامه :/ هرچند من بيجنبم^^ @THEDARKNESS اون كسيه كه القابم رو افزايش ميده و دوس داره حرصمو در بياره^^ @ʟeмoи اون كسيه كه منو با همه چي اشنا كرد با وجود شرايط يكسان روحيه بهم داد^^ @صباnafas اون كيسه كه اولا كه غايب بود يه فكرايي دربارش ميكردم اون سرش نا پيدا...\: @*VENUS* اون كسيه كه بهترين نصيحتا رو ميكنه و خيلي مهربونه^^ @Alien اون كسيه كه خوب ميدونه جقدر فوضولم:/ @BTS__ARMY اون كسيه كه عجيب اما مهربونه^^ @βάરãɲ اون كسيه كه دلم براش تنگ شده*.* @شـــقآیــق اون كسيه كه خيلي جذابه^^ @نــــــــــⓐنسی كسيه كه خيلي شيطونه^^ و همه اينا كسايي هستن كه منو تغيير دادن^^ RE: اون کسیه که.... - BIG-DARK - 05-06-2021 ما ک کسیو نداریم.-. @"Alien" این کسیه ک خیلی فازش باحاله @"Musalick" اینم کسیه ک خله/= RE: اون کسیه که.... - Mohlek - 14-06-2021 @βάરãɲ ایشون خاله باران عزیز و بزرگاورن که هیچوقت واسمون کم نزاشتن و هوامونو همیشه داشتن (; @shghyegh این کسیه که اصن نمیشه در قالب یه خط توصیفش کرد ![]() @моои خواهرم است (= @ᴀʀмɪss این برا توصیفش نیاز به یه سه جلد فلسفی و ترکیب سم از خیام و هیتلر و سقراطه ![]() @سهَند همواره جذاب ! همواره بالا ! @"صباnafas" این عمه عزیز و بزرگوارمه :v @"Alien" او کسب است که فحش هایش را به حسام داداش فدات و اینا ترجیح میدهیم بدجور (; @"☆мᴇʜяᴀʙ☆" این داشمون کسیه که خعلی بهمون لطف داشته و دوسش داریم شدید @*VENUS* این آبجی عزیزمه که قراره ۷۰۰ میلیون بم بده و هیچوقت بنم نکنه V: @"نــــــــــⓐنسی" با ایشون یه روحیم در دو کالبد ![]() @"BTS__ARMY" ایشون پسر کوزت نمای فلشه و خعلی بچه گلیه @شـــقآیــق ایشونو همانند خواهرمان گرامی میداریم (; @THEDARKNESS اینم یاور تخریبچی ماس :v @"ƤᴏᴏƁᴏи" ایشونم بینمون نیس ولی خب یاد و خاطرش هس( بر میگردی حاجی ) @"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ" قدیما یه گربه گنگی بود واس خودش :v هنوزم هست (; @*Aɴѕel* ایشون همسر سابقمه و بهش بگین بی خبرم .. بپرسین عشقمون چی شد ... :v @"*Aɴѕιl*" خیخیخیخی @Medusa نجیب و اصیل ! @Ɗєя_Mσηɗ ایشون جزو سلاطین هستن و بزرگان فلش (; (اسیرتم همیشه تو مسیرتم بمولا :v ) RE: اون کسیه که.... - سهَند - 14-06-2021 @شـــقآیــق کسیه که دوستمه @"Alien" کسیه که چیزایی که من دوس دارم رو اونم دوس داره @"نــــــــــⓐنسی" کسیه که بهش سلام میدم اونم سلام میده @"Musalick" کسیه که وقتی واسه ناشناس همه شعرای منحرفی میفرستم میندازم تقصیر اون @"*Aɴѕιl*" کسیه که دیگه نمیاد. آخه چرا؟ @моои اینم نمیشناسم فقط از اون بالا کپی کردم دیگه گفتم بذارمش @Волшебник کسیه که همش هر چی مینوشتم پاک میکرد الان چون دیگه مدیر نیست تگش میکنم اگه مدیر بود تگش نمیکردم چون پاک میکرد @"ƤᴏᴏƁᴏи" کسیه که خط خطی شده آخی. @*VENUS* کسیه که ازش کلی چیز یاد گرفتم. @Medusa کسیه که آدم خوبیه.. |