![]() |
متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید (/showthread.php?tid=29966) |
متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - parisa16 - 09-03-2013 این روزها قیمت پراید طوری شده که صاحبانش حتی در خواب*های رنگی دم صبح هم نمی*دیدند اینگونه در عرض یکماه، سرمایه*دار(!؟) شوند؛ چند سکانس اتفاقی را با هم مرور کنیم. سكانس اول: خب پسرم! درست كه تموم شده، سربازي هم كه رفتي...پرايد رو هم كه ثبت نام كردي، ديگه بايد برات آستين بالا بزنم... - پسر، كمي سرخ و سفيد مي*شود و نگاهش در افق شيرين مي*شود و پنجره باز همسايه روبرويي در ذهنش نقش مي*بندد. سكانس دوم: - خب آقا داماد چكاره*اس؟ - يه پرايد داره، گذاشته بانك، سودشو مي*گيره. - احسنت...بعد از ظهر ها چي؟! كار جوهر مرده. - بعله. عصرها هم مي*ره تو اينترنت منتظر باز شدن سايته تا پرايد ثبت نام كنه... - آفرين. من ديگه سوالي ندارم، بهتره خودشون برن با هم حرف بزنن... سكانس سوم: - كبري خانوم جون! ديروز مهمون خارجي داشتين؟ - آره صغري خانوم جون. پسر خواهرم تازه از آلمان برگشته... - يه اسفندي چيزي دود مي*كردي، مردم چش ندارن ببينن كه. طرف از خارج كه اومده، مجرد و خوش برو رو هم كه هست، پرايد هاچ بك هم كه داره... - دست رو دلم نذار كه خونه! يعني از ثانيه اي كه اينا پاشون رو گذاشتن تو محل تا وقتي رفتن، دلم مث سير و سركه مي جوشيد... سكانس چهارم: (مرد غمگين و شكسته، گوشه پاركينگ آپارتمان كز كرده است. زن آرام به او نزديك مي*شود. مرد آهي مي*كشد و از جا بلند مي*شود و با حسرت دستي بر سروروي ماشينش مي*كشد. او يك زانتياي مشكي دارد) - اگه دست من بود هيچوقت نمي*فروختمش... زن: خدا بزرگه بعدا دوباره يكي مي*خري... مهم اينه كه قرض مردمو بدي! - لعنت به اون شب باروني...اگر زمين خيس نبود، اصلا بهش نمي*خوردم. حالا بايد ماشينو بفروشم تا خسارت ماشين شو بدم...لعنت به اين شانس... - خودتو ناراحت نكن! داداشم زنگ زد، گفت مشتري زانتيا توي نمايشگاه منتظره، پاشو برو تمومش كن. راستي گفت راننده پرايد گفته منم مي*آم نمايشگاه، پول خسارت رو همونجا مي*گيرم! سكانس پنجم: مكالمه تلفني دو دختر دم بخت يكي 31 ساله و ديگري 33 ساله نازيلا 33 ساله: خب مي گفتي... بهاره 31 ساله: آره ديگه...بعد بهش گفتم شما براي من ماشين هم مي*خرين؟ - خب چي گفت؟ - واي خدا...ديونه*ام كرد...دلت بسوزه! - خب حالا بگو! - گفت همين پرايدي كه دارم رو به نامت مي زنم. - خوش به حالت. البته اون پسره كه گفتم گير داده هرچي مي*گم مي*خوام ادامه تحصيل بدم، ول كن نيست... - خب؟ - فكر مي*كني شغلش چيه؟ - نمي*دونم. - فوق ليسانس مكانيك داره و تو كار خريد و فروش پرايده. - او...له له! شاماهي گرفتي ناقلا! - البته من مي*خوام ادامه تحصيل بدم*ها...راستي تو هم مراقب باش، سروناز رو كه يادت هست، داماد تو زرد از آب در اومد كلا همه چي بهم خورد. - وا...چرا آخه؟ اون كه مي گفت پسره حرف نداره. - گور به گور شده گفته بود دو تا پرايد داره، يكي سفيد، يكي آلبالويي...معلوم شد دروغ گفته. مزدا تيري داشته. - مرده شور شو ببرن. اين پسرا همه*شون حقه بازن. - آره عزيزم. تو مراقب باش. بفرست دم خونه و محله و محل كارش تحقيق كنن، دروغگو در نياد... سكانس ششم: - اقدس خانوم جون كجا مي*ري حالا؟ اتفاقي نيافتاده كه... - اتفاقي نيافتاده، نديدي با چه فيس و افاده*اي سوئيچ پرايدشو مي*چرخوند...ما كه نديد بديد نيستيم، اونوقت كه هيچكي هيچي نداشته، شوهر من برام قطار قطار النگو مي*خريد. زير پامم زانتيا بود. حالا بعضيا تقي به توقي خورده، به سايه*شون مي*گن، دنبالم نيا بو مي*دي! - اقدس خانوم جون، قربونتون برم، حالا شما كوتاه بياين. سفره انداختم... (صدايي كش*دار از آنسوي مجلس خانم*ها): به كوري چشم بعضيا، دو تا پرايد هم ثبت نام كردم! - اووووووف (صداي حسرت خانم هاي حاضر در جلسه) شهين خانم: گردنشو نگا كن...حواله خريد پرايد دنده اتومات! مهين خانم: خدا شانس بده، تا ديروز ماست بندي داشتن حالا كرور كرور پول رو پول مي ذارن و پرايد روي پرايد... شهين خانم: تازه اينكه چيزي نيست، شنيدم همه طلاهاشو فروخته، تخمه آفتابگردون خريدن.. RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - Nazanin JOON - 09-03-2013 هههههههههههههه ![]() ![]() ![]() ![]() RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - maryam.ekh - 09-03-2013 چه باحال هههههه RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - LOVE KING - 14-05-2013 پس بریم دنبال خواستگار پراید دار بگردیم ![]() ![]() RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - مهدی خطر - 14-05-2013 ممنون RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - مینا بهرامی - 14-05-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() من سپاس میخوام یالا یالا یالا ![]() RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - عاطفه70 - 14-05-2013 پراید؟؟؟استغفرا... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - haryy pattr - 14-05-2013 ممنون دست درد نکنه RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - ناديا - 14-05-2013 ممنون باهال بود ![]() ![]() RE: متن مکالمه دو دختر دم بخت و جلسه خواستگاری با پراید - ჩяσOσкєη ժяєαм - 14-05-2013 ممنون. |