![]() |
دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت (/showthread.php?tid=30081) |
دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - satanic.skyscraper - 10-03-2013 دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت... آره امتحان... گفت این عبارت هارو که میگم بنویس منم نوشتم: دوست داشتن... عشق... مردن... دلتنگی... تنهایی... خدا... باور... اشک... رفطن... دوستت دارم... عاشقتم... بی تو میمیرم... دلم برات تنگه... بی تو تنهام... به خدا قسم... اما تو باور نداری... اما تو دیگه رفطی...خدا یه نگاهی بهم کرد وگفت: اینجوری نمیشه،تو همه کلمات و جملات درست نوشتی..جز "رفطن" چون باور نداری... باید تمرین کنی...باید چندبار ازین کلمه بنویسی تا خوب یاد بگیری.همین الان بنویس... منم چندبار نوشتم: اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفته...اون رفطه...اون رفته... اما هنوز خدا داره نگام میکنه...چشام خیسن!!!دلم تا سرحد مرگ تنگه...دارم میمیرم!!!یکی به دادم برسه...دوباره دلم واس غربت چشمات تنگه...دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه... اما خدا گفت:نه،قبول نیست...هنوز هم رفطن رو اشتباه مینویسی...چون باور نداری.... RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - angry boy - 10-03-2013 رفطن...بابا سوتی رفتنو این جوری مینویسن:رفتن... RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - satanic.skyscraper - 10-03-2013 (10-03-2013، 20:29)angry boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقای angry یه زحمت بکشی متن و تا تهش بخونی میگیری چرا رفتن اونطوریه...سوتی نیست متشکر بابت نظر ![]() RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - ★MoRpHeUsS★ - 10-03-2013 خیلی قشنگ بود ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - f.majidi - 11-03-2013 verygoooooooooooooooooooooooooood. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - مهسا6 - 11-03-2013 هه هه چه مسخره رفت که رفت به جهنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - قاتل - 11-03-2013 عنوان مطلب برای من جالب بود خیلی قشنگ بود مرسی ![]() RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - ...asall... - 11-03-2013 جالب بود ممنون..... RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - own_95 - 11-03-2013 تکراری بود خیـــــــلی RE: دیشب خدا داشت ازم امتحان میگرفت - شکوفه2 - 11-03-2013 عالی بود |