انجمن های تخصصی  فلش خور
1کی بگه؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: 1کی بگه؟؟ (/showthread.php?tid=30088)

صفحه‌ها: 1 2

1کی بگه؟؟ - مهسا6 - 11-03-2013

چطوری در بازیای انلاین سایت رتبه هارو ببینم؟؟؟HuhHuhچرا بازیا امتیاز ندارن؟؟HuhHuhمثلا بازیBackgammon چراهرچی بازی میکنم رکوردی ندارمHuhHuh

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

crying

RE: 1کی بگه؟؟ - مهسا6 - 11-03-2013

1نفر نیست جواب بده؟؟؟؟؟ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

مدیراااااااااااااا

من برا ثبت رکوردم ثبت نام زدمHuhHuhHuhHuhHuh

RE: 1کی بگه؟؟ - satanic.skyscraper - 11-03-2013

بیخی مهسا جون...منم یاد ندارمBlush
بازی کن واس خودت حالشو ببر

پی چرا اسم چند نفر هست که رکورد زدنHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

یکی بگه چطوریه که بازیا امتیاز ندارن ولی رکورد زدنHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

چجمBlush

RE: 1کی بگه؟؟ - I r A n - 11-03-2013

خواهر من بازیت و کن وقتی تموم شد خودش نوشته ثبت رکورد اون و بزن ثبت میشه :|

ابجی حرفا میزنی اگه ثبت داشت یا امتیاز میزدم کورکه نیستمBlush

مثلا فرام فرنزی نفر سوم رکوردش 0 من بازی کردم یعنی رکوردم از 0 کمتر بود سوم نشدمcryingcryingcryingcryingcrying

(11-03-2013، 18:23)مهسا6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا فرام فرنزی نفر سوم رکوردش 0 من بازی کردم یعنی رکوردم از 0 کمتر بود سوم نشدمcryingcryingcryingcryingcrying
خب بعضی بازی ها رکوردی نیستن :|

من پسرم :| نه دختر :|

(11-03-2013، 1:30)مهسا6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری در بازیای انلاین سایت رتبه هارو ببینم؟؟؟HuhHuhچرا بازیا امتیاز ندارن؟؟HuhHuhمثلا بازیBackgammon چراهرچی بازی میکنم رکوردی ندارمHuhHuh

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

crying

(11-03-2013، 18:40)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2013، 18:23)مهسا6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اسمت ایران بودBlush

پس چرا اسم اونایی که رکورداون بازی رو زدن پایین نوشتهHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

(11-03-2013، 18:57)مهسا6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2013، 1:30)مهسا6 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying

(11-03-2013، 18:40)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اسمت ایران بودBlush

پس چرا اسم اونایی که رکورداون بازی رو زدن پایین نوشتهHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

کدوم بازی ؟!

تخته نرد
مزرغه دار
اختلاف تصاویر
بیشتریاششششششششششششششششششششششSad