انجمن های تخصصی  فلش خور
نقد و بررسی بازی iBLiS 1 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: معرفی، نقد و اخبار بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+--- انجمن: معرفی و نقد بازی ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=12)
+--- موضوع: نقد و بررسی بازی iBLiS 1 (/showthread.php?tid=301443)

نقد و بررسی بازی iBLiS 1 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 23-11-2025

نقد و بررسی بازی iBLiS 1 1

نقد وبررسی بازی iblis

-بازی ابلیس(شیطان)،گرافیک نسبتا خوبی دارد و بازی ساخته شده توسط سازندگان کشور ترکیه بوده و  وقایع بازی هم در  کشور ترکیه جریان دارد
بازی ابلیس(شیطان)،گرافیک نسبتا خوبی دارد و بازی توسط بازیسازان ترکیه ای ساخته شده و وقایع بازی هم در کشور ترکیه جریان دارد. بازی بسیار کو
-بازی ابلیس(شیطان)،گرافیک نسبتا خوبی دارد و بازی ساخته شده توسط سازندگان کشور ترکیه بوده و  وقایع بازی هم در  کشور ترکیه جریان دارد

بازی ابلیس(شیطان)،گرافیک نسبتا خوبی دارد و بازی توسط بازیسازان ترکیه ای ساخته شده و وقایع بازی هم در کشور ترکیه جریان دارد. بازی بسیار کوتاه بوده و کمتر از یک ساعت می‌توانید آن را تمام کنید. بازی در روستایی از کشور ترکیه به نام(یاکاپینار) اتفاق افتاده و مردم این منطقه بسیار مذهبی بوده و اتفاقات عجیبی در روستا رخ می دهد. در این منطقه دو نفر که می‌خواستند با هم ازدواج کنند اما قبل از مراسم عروس میمیرد ولی خانواده داماد به‌خاطر مرگ عروس متأسف نبوده چون دختر را به عنوان عروس نمی‌پذیرفتن.
بازی از اینجا شروع می‌شود که روح عروس، مردم را شکار می‌کند، و صاحب‌خانه قصد دارد این طلسم را بشکند.
بازیکن در واقع در نقش صاحب‌خانه قرار می‌گیرد و باید با انجام کارهایی، طلسم را بشکند تا روح عروس از آن منطقه خارج شود. قبل از اجرای بازی، قاری آیه (من الجنه و الناس) را می‌خواند.
بعد از اجرای بازی، در اتاقی قرار می‌گیرید که در مقابل شما، قرآن و سجاده نماز قرار داشته و هم‌زمان سوره ناس توسط قاری، خوانده می‌شود و در اتاق تابلوها و نوشته‌های الله، محمد، بسم‌الله الرحمن الرحیم به‌ وضوح دیده می‌شود. در واقع صاحب‌خانه که شما هستید، فردی مذهبی بوده و این اتاق با المان‌های مذهبی نشان دهنده این مطلب است و در ابتدا برای شکست طلسم، به قرآن و سوره ناس پناه می‌برید. اما این میان در خانه، دستگاه پخش‌کننده‌ موسیقی وجود دارد که در طول بازی صدای خوانندگی زنی به گوش می‌رسد که یعنی فردی که مذهبی بوده و مقید به خواندن قرآن و نماز است، درعین‌حال آهنگ‌های نامناسب و دور از شآن یک شخص مذهبی هم گوش می‌دهد. باید در خانه به گشت گذار بپردازید و 5 عدد عروسک با شکل نوزاد را از جاهای مختلف در خانه پیدا کرده و روی قبر عروس مرده که در زیرزمین خانه دفن شده است، قرار دهید و سپس آنها را آتش بزنید. در ادامه باید کلید خانه خودتان را پیدا کنید تا بتوانید از خانه خارج شوید.
نکاتی که می شود به آن اشاره کرد:
1. برای پیداکردن کلیدهای درون بازی، حتماً باید چندین بار خانه را بگردید تا کلیدها در مکانی از خانه اسپم شوند.
2.برای خروج از خانه، صاحبخانه باید به دنبال کلید در خانه خود بگردد!

RE: نقد و بررسی بازی iBLiS 1 - امیر2 - 03-03-2026

اولش خیلی ترغيب شدم به بازی کردنش ولی وقتی خوندم فهمیدم کل بازی فقط توی ی خونس و منو یاد گیم های قدیمی ترسناک موبایلی انداخت نا امید شدم... 

RE: نقد و بررسی بازی iBLiS 1 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 03-03-2026

(03-03-2026، 20:15)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولش خیلی ترغيب شدم به بازی کردنش ولی وقتی خوندم فهمیدم کل بازی فقط توی ی خونس و منو یاد گیم های قدیمی ترسناک موبایلی انداخت نا امید شدم... 

ارزش امتحان کردنشو داره
اینو با قاطعیت میگم

نسخه ۱ و ۳

نسخه ۲ بنظرم نسبت به دو نسخه دیگش ضعیف تره

RE: نقد و بررسی بازی iBLiS 1 - امیر2 - 04-03-2026

(03-03-2026، 23:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 20:15)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارزش امتحان کردنشو داره
اینو با قاطعیت میگم

نسخه ۱ و ۳

حجمش زیاده؟

RE: نقد و بررسی بازی iBLiS 1 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 04-03-2026

(04-03-2026، 0:04)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2026، 23:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارزش امتحان کردنشو داره
اینو با قاطعیت میگم

نسخه ۱ و ۳

حجمش زیاده؟

نه اتفاقا زیر ۵ دیگه

با توجه به فضای اسلامی بازی قشنگ حس ترس رو میاره

(نسبت به بازی های خارجی مثل outlast و اینا)