انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد | نسخه 485 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد | نسخه 485 (/showthread.php?tid=301965)

گفتگوی آزاد | نسخه 485 - امیر‌حسین - 21-05-2026

سلام.

دوستان عزیز لطفا حرف سیاسی نزنید.
و کلمات ممنوعه را به سان×سور کنید.
سعی کنید احترام همدیگرو نگهدارید توی صحبت هاتون.

از به کاربردن الفاظ رکیک و ناپسند و فحاشی در موضوع خودداری کنید.
اینجا جای بحث و جدل نیست, مشکلات خود را در جایی دیگر و به صورت خصوصی حل کنید.
اگر عکستان اندازه بزرگی دارد و یا پرحجم است آن را به صورت لینک مستقیم قرار دهید.
از ارسال یک شکلک خالی در یک پست خودداری کنید.

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 485 - Medusa - 21-05-2026

اول؟   

@امیر‌حسین باشگاه چطور پیش می‌ره آقا؟ 

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 485 - امیر‌حسین - 21-05-2026

(21-05-2026، 20:17)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول؟   

@امیر‌حسین باشگاه چطور پیش می‌ره آقا؟ 

راضیم، رو بالاسینه و عضلات پشت و کمر ضعیفم و خوب نمیتونم بزنم.

روی پا عالی، هفته های اول 60.70.75 پرس میرم، ساق رو 40.30.45 میرم. یعنی کات خوردن پا رو توی 7 روز میبینم Telegh_01
پشت بازو و جلو بازو هم متوسط. رو ساعد داخلیم سعی میکنم هر روز کار کنم کم کم دست داره رگ دار میشه..

خودت چطوری؟

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 485 - SSR - 21-05-2026

حیف شد

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 485 - ѕααяeη - 21-05-2026

:ngh:

(21-05-2026، 20:43)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت یادم رفتتت رامونا بودی؟

چطوری؟

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 485 - ѕααяeη - 21-05-2026

(21-05-2026، 20:47)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2026، 20:43)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری؟

اون دوران تباهی و سم رو یادم ننداز Telegh_01
پارمیسم
مرسی تو چطوری؟ اوضاع چطوره؟

RE: گفتگوی آزاد | نسخه 485 - Medusa - 21-05-2026

(21-05-2026، 20:28)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روی پا عالی، هفته های اول 60.70.75 پرس میرم، ساق رو 40.30.45 میرم. یعنی کات خوردن پا رو توی 7 روز میبینم Telegh_01
پشت بازو و جلو بازو هم متوسط. رو ساعد داخلیم سعی میکنم هر روز کار کنم کم کم دست داره رگ دار میشه..

خودت چطوری؟

من همه‌چیزو خیلی سبک می‌زنم هنوز. اما بدن دردم تموم شده و روون‌تر و بلدتر شدم حرکاتو. 
و می‌دونی، اصلاً درست نمی‌دونم که باید منتظر چه جور تغییری باشم. فکر کنم صرفاً قراره یکم روحیه‌م بهتر شه و زورم زیاد شه. بعید می‌دونم نمود ظاهری آنچنانی داشته باشه چون کسایی که خیلی حرفه‌این و سنگین می‌زنن رو هم می‌بینم تو باشگاهمون که از نظر ظاهر و فرم و حجم(!) خیلی معمولی ان.‌ =) ولی خب حالم بهتره و کلاً حس بهتری دارم نسبت به خودم و بدنم 

(21-05-2026، 20:50)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2026، 20:47)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری؟

اون دوران تباهی و سم رو یادم ننداز Telegh_01
پارمیسم
مرسی تو چطوری؟ اوضاع چطوره؟

Telegh_01همون یادمه فقط

شکر.
چخبر دانشجویی؟

(21-05-2026، 20:57)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2026، 20:28)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت چطوری؟

من همه‌چیزو خیلی سبک می‌زنم هنوز. اما بدن دردم تموم شده و روون‌تر و بلدتر شدم حرکاتو. 
و می‌دونی، اصلاً درست نمی‌دونم که باید منتظر چه جور تغییری باشم. فکر کنم صرفاً قراره یکم روحیه‌م بهتر شه و زورم زیاد شه. بعید می‌دونم نمود ظاهری آنچنانی داشته باشه چون کسایی که خیلی حرفه‌این و سنگین می‌زنن رو هم می‌بینم تو باشگاهمون که از نظر ظاهر و فرم و حجم(!) خیلی معمولی ان.‌ =) ولی خب حالم بهتره و کلاً حس بهتری دارم نسبت به خودم و بدنم 
منم سبک میزنم و گاها خالی و بدون وزنه. منم امروز برنامم تکمیل شد و کلا بدن درد تمام قسمت های بدنم رفع شده.

ببین توی مرحله اول اره فقط باید منتظر این باشی که مثل غذا مجبوری هر روز یا یه روز در میون بری ورزش. ینی جا نزنی. راه حلشم اینه یکیو با خودت ببری. من داداشمو میبرم و روزایی ک حال نداریم همدیگرو مجبور میکنیم.

در مرحله دوم کم کم باید تصمیم بگیری میخوای چجوری بشی. حجیم بشی؟ یا یه بدن زنونه نرمال و قشنگ (قوس کمر و برجستگی پایین تنه و کمر باریک و...) . حالا اونایی ک میبینی معمولین شاید برای همون معلمولیه سنگین میزنن، مثلا یکی شاید برای فرم باسنش ک برجسته تر باشه و کمرش داره اسکات سنگین میزنه ولی تو نظرت میگی خب، اینکه معمولیه حالا شاید یکم خفن تره پس چرا داره سنگین میزنه؟ که اینجا میشه گفت ک برنامه اون خانم همونجوریه ینی برای همون باید سنگین بزنه، وگرنه شما که خانم هستین سنگین زدن شما و حرفه ایا لزوما نباید به حجیم شدن کل بدن منتهی بشه، بیشتر روی یه قسمت هایی متمرکزین شما.(البته ی تعدادی دوس دارن حجیم بشن). ولی اقایون نه، من میبینم یارو وزنه های سنگین میزنه ولی انصافا خوش هیکلن.