انجمن های تخصصی  فلش خور
من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) (/showthread.php?tid=30366)

من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) - ... R.m ... - 14-03-2013

Smileخدا همین جا در خانه است ، این ما هستیم که برای قدم زدن بیرون رفته ایمHeart
کار من این نیست که به خودم فکر کنم ، کار من اینست که به خدا فکر کنم ، خدا خودش به من فکر میکند...Heart
خدا غذای پرندگان را میدهد اما آن ها باید برای به دست آوردنش پرواز کنند...Angel
دیر یا زود باید به دنبال خدا بگردی ، چرا حالا نه؟!Heart
با خیال راحت بخواب خدا بیدار است...Sleepy
خداوند انسان را در آب های عمیق فرو میکند ، نه برای غرق کردنش بلکه برای پاک کردنشHeart
دعا نکن که خدا کنارت باشد، دعا کن که تو کنار خدا باشیAngel
بعضی فکر میکنند که منصفانه نیست کنار گل سرخ خار باشد، بعضی خدا را ستایش میکنند که کنار خار گل سرخ گذاشته استHeart
خداوند دایره ایست که مرکزش همه جاست و محیطش هیچ جا نیست...Heart
خداوند هرگز به ما رویایی نمیدهد که توان تحقق بخشیدنش را نداشته باشیم...Heart
ما میتوانیم دانه ها را در یک میوه بشماریم اما فقط خدا میتواند میوه ها را در هر دانه بشماردHeart
ای کاش خداوند از تو بگیرد، آنچه را که خدا را از تو میگیرد...Heart
انیان واقعا دیوانه است، یک کرم نمیتواند بسازد اما ده ها خدا میسازد...Undecided
خدایا، به من متانت عطا فرما تا آنچه را نمی توانم تغییر دهم،بپذیرم ، شهامت عطا فرما تا آنچه را که میتوانم ؛ تغییر دهم ، و عقل عطا فرما تا تفاوت میان آن دو را تشخیص دهیمHeart

دوستان باید اشاره کنم تا حالا کسی از نظر دادن چیزیش نشده ولی من از نظر ندادن میمیرمcrying

RE: من+لبخند=خداوند - ... R.m ... - 14-03-2013

هی...
روزگارcrying

RE: من+لبخند=خداوند (18-) - parnia tajik - 14-03-2013

مرسي عزيزم اينجا يه موقعه بي احترامي نباشه چيزاي الكي خرافاتي پوچ بي ارزشو دوس دارن عقلشون درحده نوشته قشنگت نيس

RE: من+لبخند=خداوند (18-) - ... R.m ... - 16-03-2013

(14-03-2013، 21:04)hiva308 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسي عزيزم اينجا يه موقعه بي احترامي نباشه چيزاي الكي خرافاتي پوچ بي ارزشو دوس دارن عقلشون درحده نوشته قشنگت نيس

آره عزیزم حواسم نبود اینجا افراد...

RE: من+لبخند=خداوند (18-) - Magical Girl - 16-03-2013

خـــــــــــدا عاشقتم ..باور کن خیلی دوست دارم

بخاطر بعضی نمازام که نخوندمشون منو ببخش!

RE: من+لبخند=خداوند (18-) - تراختور - 16-03-2013

(14-03-2013، 21:04)hiva308 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم.........

RE: من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) - R gh - 28-03-2013

عجب نوشته عرفانی است
باریکلا

RE: من+لبخند=خداوند (18-) - zahra! - 29-03-2013

کاملاموافقم

RE: من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) - میثم3 - 29-03-2013

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileShyShyShyShyShyShyShyShyShyShyAngryBlushBlushBlushBlushBlushConfusedConfusedConfusedHeartHeartHeart