![]() |
من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) (/showthread.php?tid=30366) |
من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) - ... R.m ... - 14-03-2013 ![]() ![]() کار من این نیست که به خودم فکر کنم ، کار من اینست که به خدا فکر کنم ، خدا خودش به من فکر میکند... ![]() خدا غذای پرندگان را میدهد اما آن ها باید برای به دست آوردنش پرواز کنند... ![]() دیر یا زود باید به دنبال خدا بگردی ، چرا حالا نه؟! ![]() با خیال راحت بخواب خدا بیدار است... ![]() خداوند انسان را در آب های عمیق فرو میکند ، نه برای غرق کردنش بلکه برای پاک کردنش ![]() دعا نکن که خدا کنارت باشد، دعا کن که تو کنار خدا باشی ![]() بعضی فکر میکنند که منصفانه نیست کنار گل سرخ خار باشد، بعضی خدا را ستایش میکنند که کنار خار گل سرخ گذاشته است ![]() خداوند دایره ایست که مرکزش همه جاست و محیطش هیچ جا نیست... ![]() خداوند هرگز به ما رویایی نمیدهد که توان تحقق بخشیدنش را نداشته باشیم... ![]() ما میتوانیم دانه ها را در یک میوه بشماریم اما فقط خدا میتواند میوه ها را در هر دانه بشمارد ![]() ای کاش خداوند از تو بگیرد، آنچه را که خدا را از تو میگیرد... ![]() انیان واقعا دیوانه است، یک کرم نمیتواند بسازد اما ده ها خدا میسازد... ![]() خدایا، به من متانت عطا فرما تا آنچه را نمی توانم تغییر دهم،بپذیرم ، شهامت عطا فرما تا آنچه را که میتوانم ؛ تغییر دهم ، و عقل عطا فرما تا تفاوت میان آن دو را تشخیص دهیم ![]() دوستان باید اشاره کنم تا حالا کسی از نظر دادن چیزیش نشده ولی من از نظر ندادن میمیرم ![]() RE: من+لبخند=خداوند - ... R.m ... - 14-03-2013 هی... روزگار ![]() RE: من+لبخند=خداوند (18-) - parnia tajik - 14-03-2013 مرسي عزيزم اينجا يه موقعه بي احترامي نباشه چيزاي الكي خرافاتي پوچ بي ارزشو دوس دارن عقلشون درحده نوشته قشنگت نيس RE: من+لبخند=خداوند (18-) - ... R.m ... - 16-03-2013 (14-03-2013، 21:04)hiva308 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره عزیزم حواسم نبود اینجا افراد... RE: من+لبخند=خداوند (18-) - Magical Girl - 16-03-2013 خـــــــــــدا عاشقتم ..باور کن خیلی دوست دارم بخاطر بعضی نمازام که نخوندمشون منو ببخش! RE: من+لبخند=خداوند (18-) - تراختور - 16-03-2013 (14-03-2013، 21:04)hiva308 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موافقم......... RE: من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) - R gh - 28-03-2013 عجب نوشته عرفانی است باریکلا RE: من+لبخند=خداوند (18-) - zahra! - 29-03-2013 (14-03-2013، 21:04)hiva308 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاملاموافقم RE: من+لبخند=خداوند (باور کن بدت نمیاد) - میثم3 - 29-03-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |