انجمن های تخصصی  فلش خور
اموزش شیرینی رولت گل سرخ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اموزش شیرینی رولت گل سرخ (/showthread.php?tid=30466)



اموزش شیرینی رولت گل سرخ - ღ دختـــر آسمان ღ - 16-03-2013




مواد لازم :








زرده تخم‌مرغ


دو عدد




شیر


یک پیمانه




روغن


دو قاشق سوپخوري




بيكينگ‌پودر


يك قاشق مرباخوري




آرد


به ميزان لازم




مواد لازم مياني خمير :







گل‌سرخ پودر شده


یک پيمانه




گردوی خرد شده


یک پيمانه




دارچين


يك قاشق غذاخوري




خاكه قند


یک پپیمانه




مواد لازم براي شربت:



شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه

آب به ميزان لازم





طرز تهيه :



تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار مي‌دهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را مي‌بنديم و روي سيني مي‌گذاريم با چاقو مثل رولت آن را مي‌بريم. روغن را داغ كرده و روي آن مي‌ريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و مي‌گذاريم تا كاملا سرد شود