![]() |
اموزش شیرینی رولت گل سرخ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش شیرینی رولت گل سرخ (/showthread.php?tid=30466) |
اموزش شیرینی رولت گل سرخ - ღ دختـــر آسمان ღ - 16-03-2013 مواد لازم : زرده تخممرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن دو قاشق سوپخوري بيكينگپودر يك قاشق مرباخوري آرد به ميزان لازم مواد لازم مياني خمير : گلسرخ پودر شده یک پيمانه گردوی خرد شده یک پيمانه دارچين يك قاشق غذاخوري خاكه قند یک پپیمانه مواد لازم براي شربت: شكر و روغن از هر كدام يك پيمانه آب به ميزان لازم طرز تهيه : تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط كرده و در يك كيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار ميدهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گلسرخ، گردو، خاك قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را ميبنديم و روي سيني ميگذاريم با چاقو مثل رولت آن را ميبريم. روغن را داغ كرده و روي آن ميريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه ميگذاريم تا كاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شكر و آب را روي حرارت قرار داده تا كمي غليظ شود. زماني كه سيني را از فر خارج كرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و ميگذاريم تا كاملا سرد شود |