![]() |
طرزتهیه ی استیک مرغ زعفرانی ونان سنگک سرخ کرده$ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرزتهیه ی استیک مرغ زعفرانی ونان سنگک سرخ کرده$ (/showthread.php?tid=33294) |
طرزتهیه ی استیک مرغ زعفرانی ونان سنگک سرخ کرده$ - SHAYESTEH2013 - 19-04-2013 موادلازم برای 2نفر: سینه مرغ:2عدد پیازمتوسط:1عددرنده شده زعفران دم کرده:6قاشق غذاخوری روغن مایع:2قاشق غذاخوری ابلیمو:4قاشق غذاخوری نمک وفلف سیاه:به میزان لازم موادلازم برای سس ماست ماست خامه ای:نیم پیمانه خیارشورمتوسط:1عددنگینی سس خردل:1قاشق غذاخوری ابلیمو:4قاشق غذاخوری نعناساطوری:2قاشق غذاخوری نان سنگک:نصف خوردشده روش تهیه: 1_هرنصف سینه مرغ راکمی بکوبیدتاضخامتش یکنواخت شود. اب پیازرنده شده راباابلیمووروغن مایع وزعفران ونمک وفلفل مخلوط کنید. سینه مرغ راباچاقوچندسوراخ کرده وحداقل2ساعت درمایع زعفران بخوابانید. 2_روغن رادرتابه روی شعله متوسط داغ کرده وسینه های مرغ را15دقیقه دران سرخ کنیدتاروی ان برشته ومغزان پخته شود.مرغ راازتابه دراورده وکناربگذارید. 3_تکه های نان رادرتابه سرخ کنیدتابرشته شوند.ماست وخیارشوروسس خردل وابلیمورابانعناع ساطوری شده مخلوط کرده ونمک وفلفل بپاشید. 4_مرغ وتکه های نان رادرظرف کشیده وسس راروی ان داده وسرو کنید... غذااماده است ![]() ![]() |