![]() |
متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس (/showthread.php?tid=33450) صفحهها:
1
2
|
متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - * AMIR* - 21-04-2013 فریاد یاس ( فریاس ) میخونمو سکوتمو دار می زنم من میمونمو سعودمو جار میزنم بال می زنم .... می دونم که توم توی قلبت عقده هایی داری عقده هایی که اومدن از نقطه های تاریک توم مثل من دلت از سوخت از نمره های داغی که هک کرده اسم مارا نخبه های یاغی الان ۱۲ شبه از صبح پا کاری بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی این حرف فقط شدن یهمشتی گفته های عادی توام پری از این حفره های مادی خیابون پراز مشتی کاسب پست پر از آدمای محتاج و کاس به دست پراز آدمای خردمند و تحصیل کرده که زنگی امتقارو بهش را بهش تحمیل کرده پر از آدمای سختکوش و کارگر که کاغذ فردای روشنو پاره کرد پراز کسی که دنبال پول کلی گشت آخرم رسید به فروش کلیش پراز اونا که سالها خوندن درس های بدن ناامید گذشتن از مرزهای وطن پراز بغضی که نترکید و اشک نشد پر از استعداد هایی که کشف نشد پراز اون کسایی که از خودی فریب خوردن بعد یه گوشه تک و تنها غریب مردن پراز ..... پراز من تو و قصه های درد .. بگو تو این لحظه از کی باید استفاده کرد از فریاد .... از همین که داد میزنم ... من میخونمو سکوتمو دار میزنم من می نمو سعودمو جار میزنم .. بال میزنم به اوج قصه هام میپرم از این به بعد حرف دلمو فریاد میزنم ... من میخونمو سکوتمو دار میزنم ... من می نمو سعودمو جار میزنم .. بال میزنم به اوج قصه هام میپرم .. پای حرف من بشین بگم چه زجها کشیدم .. نسل ما چه دیدن قطره اشک ما چکیدن .. مردمان بی غم درد مارا دیدن .. بی رحم تر شدن بد به حال میهن چه باید کرد؟ .. از کی شکایت کرد .. از این سرنوشت بد که منو شکارم کرد . نه . تقصیر از منه که بهش اجازه دادم .. فکر می کردم یکی میاد واسه نجات آدم .. غافل از اینکه قلبا پر از ترکشه ... که باعثه چشمای تو تر باشه .. غافل از اینکه هرکی گرفتار دردشه .. امیدوارم هرکی گره داره حل بشه . وقتتی می بینی قیمت و با قدم های هجومی . پیش میرن به سمت رقم های نجومی . تو مجبوری که به سقوطط پا بدی چون که تو هنوزم اسیر حقوق ثابتی . یعنی تنها چیزی که به سمت سرازیره درده . که تمام وجودتو سراسیمه کرده . بهم بگو آیا تو این مسیر چراغی میتونه که راهو روشن کنه ... پس چه راهی می مونه ؟ فقط فریاد ........... همین که داد میزنم من میخونمو سکتمو دار میزنم من می نمو سعودمو جار میزنم و .. بال میزنم به اوج قصه ها می پرم . بیا بامن دلو به دریا بزن .. حرفو دلتو فریاد بزن تو این تباهی .. تو این سیاهی اینه درمانه درد . بیا بامن دلو به دریا بزن .. حرفو دلتو فریاد بزن تو این تباهی .. تو این سیاهی اینه درمانه درد . فقط فریاد ........... همین که داد میزنم من میخونمو سکتمو دار میزنم من می نمو سعودمو جار میزنم و .. بال میزنم به اوج قصه ها می پرم . از این به بعد حرفو دلمو فریاد میزنم ... من میخونم سکتمو دار میزنم من می نمو سعودمو جار میزنم و .. بال میزنم به اوج قصه ها می پرم . صدامو داری هر لحظه یه شروع تازه اس . ... هر شوع یه تولد دوباره است اگه دوست داشتين سپاس و نظر فراموش نشه
![]() RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - MANI2013 - 21-04-2013 مر30 عالي بود ![]() RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - bi kas - 21-04-2013 چاکر یاس. RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - ♥عاشق تو♥ - 21-04-2013 خدایی یاس همیشه قشنگ می خونه.... RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - .maryam. - 21-04-2013 مرسی من عاشق یاسم ![]() ![]() RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 21-04-2013 زندگی انزوا رو بهش تحمیل کرده ! RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - INIESTA - 06-08-2013 فقط داش ياس RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - * AMIR* - 06-08-2013 (06-08-2013، 9:50)INIESTA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقيقا ![]() RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - *علی* - 06-08-2013 عشق است یاس RE: متن اهنگ فوق العاده ي فرياد ياس - ßêHñîá - 09-08-2013 ممنون . ![]() |