![]() |
اس ام اس آرزو... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس آرزو... (/showthread.php?tid=33855) |
اس ام اس آرزو... - *2gether4ever* - 25-04-2013 روزگارت بر مراد / روزهایت شاد شاد / آسمانت بی غبار سهم چشمانت بهار / قلبت از هر غصه دور / بزم عشقت پر سرور بخت و تقدیرت قشنگ / عمر شیرینت بلند / سرنوشتت تابناک جسم و روحت پاک پاک ******************** دیدگانت از همیشه شادتر / شهر قلبت زنده و آبادتر غصه هایت دم به دم ای مهربان / در گذرگاه زمان بر بادتر ********************* به یادت آرزو کردم که چشمانت اگر تر شد / به شوق آرزو باشد نه تکرار غم دیروز ************************** دگر آرزو نجویم پی آرزو نپویم / همه از تو شکر گویم که تویی شکارم امشب ( اوحدی مراغهای ) ******************* صفایی بود دیشب با خیالت خلوت ما را / ولی من باز پنهانی ، ترا هم آرزو کردم ( شهریار ) مرا هرگز نباشد خواب و دارم آرزو گاهی / که خواب آید به چشمم بلکه جانانم به خواب آید ( شیدای کردستانی ) ************************** ز بس زخم زبان خوردم ، دهان از گفتگو بستم / در دل را ز نومیدی به روی آرزو بستم ************************* چنان بدیدن روی تو آرزومندم / که گر بدادن جان ممکن است خرسندم ************************** چند در دل آرزو را خاک غم بر سر کنم ؟ / آتشی را تا به کی در زیر خاکستر کنم ؟ **************************** همه آرزوی دل را به تبسمی برآور / همه رنجهای جان را به کرشمهای دوا کن ***************************** داری هوس که غیر برای تو جان دهد؟ آه این چه آرزو است مگر مردهایم ما ****************** شبی در عالم مستی همین قدر آرزو دارم / که مست از جای برخیزی و بنشینی به دامانم ( فروغی بسطامی ) ******************** فریب دورنماهای آرزو خوردم / ره سراب گرفتم ز تشنگی مردم ******************** به ماه روی تو این آرزو که من دارم / هزار سال اگر بینمت هنوز کم است ( بابافغانی شیرازی ) ******************* آرزو دارد که بیند کشته آن بدخو مرا / وه که خواهد کشت آخر آرزوی او مرا ( اهلی ترشیری ) ************************** اینکه هر سو میکشم با خود نه پنداری تن است / گور گردان است و در او آرزوهای من است ( سیمین بهبهانی ) *************************8 کیم من ؟ آرزو گم کرده ای تنها و سرگردان نه آرامی نه امیدی نه همدردی نه همراهی !!! ( رهی معیری ) ****************************** عمرم چنان گذشته به سختی / که مرگ را فرصت نکردهام که کنم آرزو هنوز ****************************** اگر به دامن وصل تو دست ما نرسد / کشیدهایم در آغوش آرزوی ترا ***************************** همه هست آرزویم که به بینم از تو رویی / چه زیان ترا که من هم برسم به آرزویی ؟ ****************************** یاد ایامی که مرغ آرزو بر بساط ابرها پر می گرفت ************************** اگر نیک بختی ترا آرزو است / چنان زی که دشمن شود با تو دوست ( نیازی ) ****************** سوخته چون لاله عمری در فراق لالهرویی / بر لب آمد جان و ما را بر نیامد آرزویی ********************* نمی دانم خوشبختی برای تو در چه معنا می شود . . . فقط می دانم خوشبختی وسیعتر از آنست که در ذهنت بگنجد و زیباترین لحظه ایست که می توانی در زندگی درک کنی . . . و من برای تو خوشبختی ات را آرزومندم . . . ********************* چه دعایی کنمت بهترازاین/خنده ات ازته دل، گریه ات ازسرشوق روزگارت همه شاد،سفره ات رنگارنگ، وتنی سالم وشاد که بخندی مادام . . . ****************** چه خوش باشد که بعد از انتظاری به امیدی رسد امیدواری چه شیرین است روز وصل یاران پس از عمری فراغ و انتظاری انشا الله . . . ********************** RE: اس ام اس آرزو... - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 26-05-2014 الهی! «دعا» به درگاه تو لجاج است ، چون دانی که بنده به چه محتاج است. لیله الرغائب است و اگر دلتان با خداست ما را بی نصیب از دعا نکنید |