![]() |
آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی (/showthread.php?tid=34820) |
آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی - ☻امیرحسین☻ - 07-05-2013 آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی تغذیه > دسر- همشهری آنلاین – شهره فرجی: کیویهای رسیده را برای تهیه این دسر انتخاب کنید. مواد لازم: آب: یک پیمانه شکر: نصف پیمانه کیوی رسیده متوسط: 7- 6 عدد آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: • درون قابلمهای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آنها را جوش آورده سپس از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شود. بگذارید شربت تهیه شده خنک شود. • کیویها را پوست کنده، به قطعات کوچک درآورده، سپس درون دستگاه غذاساز آنها را به صورت پوره درآورید.(دو پیمانه پوره). • شربت، پوره کیوی و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را درون دستگاه غذاساز ریخته و آنها را خوب با هم مخلوط کنید. • پوره را درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را درون فریزر به مدت 2 ساعت قرار دهید. نکته: برای پوره کرده بهتر است از دستگاه بستنیساز استفاده کنید در غیر این صورت میتوانید مخلوط یخزده را دوباره درون دستگاه غذاساز مخلوط کرده و درون فریزر قرار دهید تا یخمک بافت نرمتری داشته باشد. ![]() |