انجمن های تخصصی  فلش خور
آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی (/showthread.php?tid=34820)



آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی - ☻امیرحسین☻ - 07-05-2013

آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی
تغذیه > دسر- همشهری آنلاین – شهره فرجی:
کیوی‌های رسیده را برای تهیه این دسر انتخاب کنید.

مواد لازم:

آب: یک پیمانه

شکر: نصف پیمانه

کیوی رسیده متوسط: 7- 6 عدد

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آن‌ها را جوش آورده سپس از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شود. بگذارید شربت تهیه شده خنک شود.

• کیوی‌ها را پوست کنده، به قطعات کوچک درآورده، سپس درون دستگاه غذاساز آن‌ها را به صورت پوره درآورید.(دو پیمانه پوره).

• شربت، پوره کیوی و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

• پوره را درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را درون فریزر به مدت 2 ساعت قرار دهید.

نکته: برای پوره کرده بهتر است از دستگاه بستنی‌ساز استفاده کنید در غیر این صورت می‌توانید مخلوط یخ‌زده را دوباره درون دستگاه غذاساز مخلوط کرده و درون فریزر قرار دهید تا یخمک بافت نرم‌تری داشته باشد. Big Grin