انجمن های تخصصی  فلش خور
خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! (/showthread.php?tid=3596)

صفحه‌ها: 1 2 3

خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - s love m - 12-02-2012

خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!!  1

هوآنگ‌لی 47 ساله و مالک این خروس، از این پرنده به همراه 7 مرغ دیگر در مزرعه خانه‌اش در یکی از مناطق روستایی ایالت آن‌هویی نگهداری می‌کند.

او در توضیح این اتفاق عجیب گفت: در طول فصل زمستان این 7 مرغ را برای گذران زندگی سربریدم و مصرف کردم و تنها یک خروس برایمان باقی مانده بود اما وقتی به لانه این پرندگان رفتم، داخل لانه یک تخم پیدا کردم.

هوآنگ‌ لی گفت: ابتدا تصور کردم فردی با من شوخی کرده است. اما در روز‌های بعد نیز داخل لانه تخم پیدا کردم تا اینکه با چشمان خودم دیدم که این خروس روی تخمی خوابیده است.

پس از انتشار این خبر مسئولان محلی این ایالت آزمایش بر روی این خروس را آغاز کردند.
لی گفت: دانشمندان در حال آزمایش بر روی این خروس هستند تا متوجه شوند آیا این خروس از ابتدا مرغ بوده ‌است یا خیر.

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - frozen✘girl - 12-02-2012

Big Grinوای شما ها چه قدر تیزین من همین الان این خبر رو از اخبار شنیدم (در ضمن میگم دیگه خروس ها هم چینی شدن) Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueچرا ننوشتی خروس مال چین؟؟؟؟؟؟؟؟

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - white angel - 13-02-2012

کارای دنیا برعکسهWink

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - Magical Girl - 13-02-2012

خبلب جالبه.
چطور ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - ღeternal Loveღ - 13-02-2012

کاربران محترم فارسی تایپ کنید......AngryAngryDodgyDodgy

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - MR_mamali - 13-02-2012

مثل این ماجرا چند سال پیش هم توی یه روستا تو امریکا پیش اومده که یه روباه مرغ های یه مرغدونی رو میخوره و بعد از اون یه خروس که اون جا بوده و جون سالم به در برده بود تخم میذاشته HuhHuh

تازه من خودم هم یه همچین چیزی دیدم . داداشم یه خروس خرید که قوقولی قوقو هم میکرد . کاکل هم داشت . یه خروس کامل بود . بعد یه روز خواستند سر خروس رو ببرند میبینند خروسه تخم گذاشته HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh بعد دیگه نمیکشنش خروسه هم هر روز یه تخم میذاشت

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - hossein. - 11-03-2012

بهتره تاپیک های خوب بیان بالا در معرض دید عموم قرار بگیرند

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - نادیا - 11-03-2012

دمش گرمBig Grin

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - احصان - 12-03-2012

Rolleyesوالله....چی بگم روز به روز علوم مختلف از جمله ژنتیک در حال پیشرفت و تحقیق هستند. راستش انسان خلق شده برای این منظور...ز گهواره تا گور دانش بجوییم اما یادمون نباید بره که این قرن عصر ایمان و تفکر در رازهای خلقت کائنات و هستی است از این عجایبات که خیلی میبینیم و میشنویم باید فقط گفت که : راز ورمز همگی ما 2پایان(انسان) و چهارپایان و وو.....فقط خود داند که خداستfishing

RE: خروسی بسیار عجیب که مثل مرغها تخم می گذارد!! - mohamad66 - 13-03-2012

خروسه تغییر جنسیت داده25r30