![]() |
تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران (/showthread.php?tid=36885) صفحهها:
1
2
|
تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - عشــق علیرضــا - 25-05-2013 به گزارش ایرونیا و به نقل از ایسنا, حوالی ساعت ۱۵ روز یکشنبه دختر نوجوانی در خیابان حافظ اقدام به خودکشی کرد. در این حادثه دختر نوجوان حدودا ۱۷ ساله با روپوش مدرسه خودش را از پل عابر پیاده نرسیده به پل حافظ (خیابان فیروزگر) به خیابان انداخت. «فرهاد» یکی از شاهدان عینی ماجرا گفت:«من دیدم که این دختر از نردههای پل خودش را آویزان کرده. ابتدا تصور کردم چیزی مثل شال یا لباسش از پل آویزان شده و میخواهد آن را بردارد؛ اما لحظاتی بعد او خودش را از نردههای پل آویزان کرد، چیزی حدود ۱۰ ثانیه با دست هایش از پل آویزان بود و قبل از آنکه ما بتوانیم کاری بکنیم، خودش را پرت کرد.» بر اساس مشاهدات این دختر ظاهرا آسیب جدی ندیده بود و تنها بهتزده به جمعیت زیادی که دورش جمع شده بودند نگاه میکرد. در این حادثه هم تجمع مردم و ماشینها برای تماشای حادثه،ترافیک سنگینی ایجاد کرد و مانع از امدادرسانی به موقع شد و اورژانس با تاخیر به محل اعزام شد. «حامد» یکی از کسبه محل که برای نخستینبار به اورژانس تلفن کرده بود، گفت:«آمبولانس تقریبا ۲۰ دقیقه بعد به محل رسید و چند دقیقهای هم در ترافیک خیابان معطل ماند. من از راننده آمبولانس پرسیدم چرا دیر آمده و او گفت نشانی درستی به آنها ندادهاند و آنها ابتدا به خیابان آبان در همین محدوده رفتهاند.»با انتقال مصدوم توسط اورژانس،خیابان خلوت و ترافیک عادی شد. ![]() ![]() RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - .maryam. - 25-05-2013 دختره دیوونه بوده.به نظر من هرکی خودکشی کنه خله RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - آقا سینا - 25-05-2013 شاید یه گیری تو زندگیش داشته ![]() RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - A_M_I_R - 25-05-2013 ابجی نگو هرکی خودکشی کنه خله شاید یه دلیلی داشته که اینکارو کرده تو خونه خوابیدی میگی هرکی خود کشی کنه خله برو هنوز بچه ای تا اینارو درک کنی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - INIESTA - 25-05-2013 پس بگو اون روز برچی اين جمعيت اونجا جمع شده بودن باور كنيد من اينارو از نزديك ديدم ولی خودشونو نه ![]() ![]() RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - sasan225588 - 25-05-2013 ببین چه دلیل محکمی برای این کارش داشته !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - .maryam. - 25-05-2013 (25-05-2013، 12:04)A_M_I_R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نظرمن اینه هرکسی یه نظری داره بچه هم خودتی RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - Ati-74 - 25-05-2013 دلیلی نداره ادم واسه هرچیزی خودکشی کنه هرچندم مشکل بزرگ باشه ![]() ![]() RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - ɱʀ ЭℓψÅя - 02-08-2013 اهههههههههههههههه RE: تصاویری از خودکشی دختردبیرستانی درتهران - فرهاد1370 - 02-08-2013 (25-05-2013، 11:43).maryam. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگاهی به کتاب های صادق هدایت بنداز شاید تو هم خودکشی کردی |