![]() |
بیا بخند ( بیا دیگه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بیا بخند ( بیا دیگه) (/showthread.php?tid=37988) صفحهها:
1
2
|
بیا بخند ( بیا دیگه) - Hythem - 16-07-2013 این تروریستا که بمب می ذارن و بعد مسئولیتش رو می پذیرن خیلی آدمای مسئولیت پذیرین ! به نظرم دخترا باید یه همچین آدمایی رو واسه زندگیشون انتخاب کنن! . . . کشیدن ترمز دستی قبل دعوا تو خیابون، قدرتی به آدم میده که فنون معبد شائولین در چین یه همچین قدرتی رو نمیده ! . . . داشتم با خواهرم تلفنی حرف میزدم ، بچه هاش هی میومدن از هم شکایت میکردن خواهرم ام برگشت بهشون گفت : دارم تلفن حرف میزنم ، برین همدیگه رو بزنین ! . . . مدرسه : ۲+۲=۴ تمرین خونه : ۴+۲*۸/۲ سوال امتحان حمید ۵ سیب دارد ، او هفت دقیقه تا رسیدن قطار فرصت دارد جرم خورشید را محاسبه کنید ! . . . وقتی می خوای خانمی رو از کاری منع کنی بهش بگو: «برای پوستت خوب نیست» در ۹۹٫۷۳ درصد موارد جواب می ده ! . . . مرد : ناهار چی داریم ؟ زن : ماکارونی مرد : نمی خورم دوست ندارم زن : چطور شنبه و یک شنبه و دو شنبه و سه شنبه و چهار شنبه و پنج شنبه خوردی دوست داشتی !؟ . . . یکی از طنزهای تلخ زمانه ما اینه که فرهنگ ها و طرز فکرهای مختلف سر اینکه ثابت کنند کدوم صلح طلب ترند ، با هم وارد جنگ شدند ! . . . تو این فیلما دیدین وقتی از خواب پامیشن چقد تمیز و مرتبن ! خیلی تلاش کردم منم یبار اون جوری از خواب پا شم…^_^ ولی هر وقت پا میشم تو آینه خودمو میبینم شبیه سرخ پوستای آدمخوار جنوب غربی آمریکای مرکزی شدم! -_- . . . آدم اگه اول پله برقی تجریش زن بگیره اون بالا که میرسه بچه اش میره کلاس دوم دیگه ! . . . دختری از مردی پرسید : چرا تا مرز دیوانگی عاشق کسی میشوم در حالی که میدانم در نهایت به اون نمیرسم ؟ مرد جواب داد: به من بگو چرا زندگی میکنیم در حالی که میدانیم در آخر می میریم !؟ هیچی دیگه دختره هم زد تو دهنش گفت سوال منو با سوال جواب نده ! . . . چیزی که تو فروشگاه ها رو وسایل نوشته: لطفا دست نزنید چیزی که من می خونم: وقتی کسی حواسش نیست دست بزنید ! . . . غصه هیچوقت سراغ من نمیاد ، هیچوقت در واقع هیچوقت نرفته که بخواد بیاد ، الانم اینجاست ، سلام کن به عمو ! . . . یارو از ماشین پیاده میشه که درو ماشینو برا زنش باز کنه زنش گفت : فدات شم بعضی کارات خیلی رمانتیکه .. یارو گفت : زر نزن ، در ماشین خرابه فقط از بیرون باز میشه ! . . . خونمون مهمون اومد وقتی در رو بازکردم دخترشون قدش حدودیک و نودبود وقتی کفشش رو درآورد یک و هفتاد وپنج شد ، اومد توی خونه گل سرش رو برداشت شدیک و پنجاه نگرانم کم کم محو بشه ! RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - Hythem - 16-07-2013 هیچکی نمیخوادنظر بده بابا یه نظری سپاسی چیزی بدی بد نیستا ![]() ![]() RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - ^Aytin^ - 16-07-2013 ممنونم خیلی باحال بودن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - فانتا - 22-07-2013 خخخخخخخخخخخخخخ ![]() ![]() RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - شیدا18 - 22-07-2013 مرسی خندیدم خیلی جالب بود RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - ارمین2AFM - 22-07-2013 مرسی قشنگ بود RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - The Light - 22-07-2013 مرسی خندیدم خیلی جالب بود RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - P e D i - 22-07-2013 عالی بوووووووووووووود ![]() RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - ديمون - 22-07-2013 خوب بود RE: بیا بخند ( بیا دیگه) - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 22-07-2013 باحال بود ![]() |