![]() |
تا حالا دقت کردین ؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: تا حالا دقت کردین ؟؟ (/showthread.php?tid=38137) |
تا حالا دقت کردین ؟؟ - T A R A - 17-07-2013 * تا حالا دقت کردین چرا زنها وقتی رژلب می زنن گردنشون رو به سمت آینه دراز می کنن؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا مردم تو تاکسی راجع به سیاست صحبت میکنن؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا وقتی خانومها به تقاطع می رسن بجای ترمز رو گاز فشار میارن؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا قسمت مردانه اتوبوس بزرگتر از قسمت زنانه است؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا تو اتوبان دست انداز میذارن؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا کسی برای صبحونه کسی رو مهمون نمیکنه؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا پشت کامیونها شعر می نویسن ؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا با پیتزا دوغ نمیخورن؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا با اینکه همه فضولند از فضولی بدشون میاد؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا مردها ترجیح میدن گم شن اما آدرس نپرسن؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا بچه ها همه خانوما رو خاله خودش میدونه ؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین وقتی خودکارت قطع میشه یه جا دیگه تستش میکنی مینویسه ، ولی دوباره جای قبلیش میخوای بنویسی نمینویسه ! ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین همیشه وقتی حوله رو تو حموم میخوای برداری یکی از لباسات میفته رو زمین خیس میشه ؟! ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین دو ساعت درس میخونی ساعتو نگاه میکنی میبینی نیم ساعت گذشته ! ————————————————————————- نیم ساعت میای پای کامپیوتر ساعتو نگاه میکنی میبینی دو ساعت گذشته ؟! ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین وقتی تو زندگیتون یه روزنه ی امید پیدا میشه سریع یه پترس فداکار پیدا میشه که دستشو بکنه توش ؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین وقتی موبایلتون میوفته زمین سریع برش میدارین ببینین ، چیزیش شده یا نه ولی وقتی رفیقتون می خوره زمین هرهر بهش می خندین ! ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین این داورای خط دروازه فقط دقت میکنن . . . ! ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین ۹ ماهی که تو شکمِ مامانمون هستیم، جزء سنمون حساب نمیشه ؟! ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین همه مجری های صدا و سیما دوست دارن بیشتر در خدمت مهمان برنامه باشن اما وقت برنامه این اجازه رو بهشون نمیده ؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین بعضی حرفارو هر چقدم بقیه بگن , تا خودت تجربه نکنی و به غلط کردن نیفتی باور نمی کنی ! ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین وقتی یه آهنگ قدیمی* گوش میدیم، به جایی* اینکه به خود آهنگ گوش بدیم به خاطره*هایی* که با آهنگ داشتیم فکر می کنیم ! ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین اونقدر که پراید جون ایرانی هارو گرفت اسکندر مقدونی و چنگیز خان نگرفتن ؟! * تا حالا دقت کردین چرا با موسیقی سنتی نمیشه رقصید؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا اکثر ماشینها یا سفیدن یا سیاه یا نقره ای؟ ————————————————————————- * تا حالا دقت کردین چرا نمیشه با کت و شلوار کتونی پوشید؟ RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - Amir BF - 17-07-2013 (* تا حالا دقت کردین چرا قسمت مردانه اتوبوس بزرگتر از قسمت زنانه است؟) اينو ديگه واقعا دقت نكرده بودم، اصلا تاحالا زبهش فكر نكرده بودم!!!!! RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - SÅℋAℕⅅ - 17-07-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تا حالا دقت کردید اگه دولت ایران به جای این همه خرج برای بمب اتم به هر اسرائیلی یه پراید داده بود تاحالا بیشترشون از بین رفته بودن. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - ♥ نازی جون ♥ - 17-07-2013 ممنون گلم -------دقت کردین وقتی سر سفره از کسی نمکدون میخواهی اول برای خودش میریزه بعد نمکدونو میده بهت ![]() ![]() RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - رها0 - 14-06-2014 دقت کردین همون زمانی که میخوای بخوابی هر چی وسایل تو خونتونن قلنجشون میشکنه..!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - برد پیت - 14-06-2014 اره دقت کردم بهشون RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - Medusa - 18-06-2014 من الان دقت کردم دیدم حق کاملا با شماست ![]() ![]() RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - سارا00 - 18-06-2014 ممنون. همشونو تجربه کردم. RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - صالح02 - 18-06-2014 آخ گفتی. RE: تا حالا دقت کردین ؟؟ - ✘dead~G!ฯГ✘ - 09-10-2014 ازاین بـِ بَعد دقت میکنم_ـ_ |