![]() |
|
♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: ♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ (/showthread.php?tid=39250) |
♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - ~JaSmIn~ - 22-07-2013 Ask for money, and get advice پول بخواه و از من مشورت بگیر Ask for advice, get money twice مشورت بخواه و دو برابر پولی که میخواستی رو به دست بیار I'm from the dirty but that chico nice من از کثیفی میام ولی اون پسره خوبه Ya'll call it a moment, I call it life شما اسمشو میذارین لحظه،من اسمشو میذارم زندگی One day while my light is glowing یه روز همینطور که نورم داره میتابه I’ll be in my castle golden وارد قلعه ی طلاییم میشم But until the gates are open ولی تا وقتی که دروازه ها باز میشن I just wanna feel this moment (ohhh I just wanna feel this moment (ohhh I just wanna feel this moment میخوام این لحظه رو احساس کنم Mr Worldwide آقای جهانی Christina Aguilera کریستینا آگیلرا Oye mamita, come on, dale, que la cosa esta rica اه ماما،زودباش،این یه چیز ثروتمندانه س Reporting live from the tallest building in Tokyo به صورت زنده از بلندترین ساختمون توکیو گزارش میکنیم Long ways from the hard ways راه های طولانی از راه های سخت Filled with zoes and oye's Dade county always, 305 all day Now baby we can parlay, or, baby, we can party. حالا عزیزم میتونیم شرط بندی کنیم،عزیزم میتونیم پارتی بگیریم She read books, especially about red rooms and tie ups کتاب زیاد میخونه،مخصوصاً درمورد اتاقهای قرمز و رسمی I got her hooked, cause she seen me in a suit with a red tie tied up من به خودم آیزونش میکنم،چون منو با کت شلوار و کروات قرمز دیده Meet and greet, nice to meet ya, but time is money ملاقات و ادای احترام،از دیدنتون خوشحال شدم،ولی خب زمان عین پوله Only difference is I own it, فرقش اینه که این یکی مال منه Now let's stop time and enjoy this moment حالا بیا زمان رو متوقف کنیم و از این لحظه لذت ببریم One day while my light is glowing یه روز همینطور که نورم داره میتابه I’ll be in my castle golden وارد قلعه ی طلاییم میشم But until the gates are open ولی تا وقتی که دروازه ها باز میشن I just wanna feel this moment (ohhh I just wanna feel this moment (ohhh I just wanna feel this moment میخوام این لحظه رو احساس کنم Come on, feel this moment... زودباش،این لحظه رو احساس کن I see the future but live for the moment. من آینده رو میبینم ولی برای حال زندگی میکنم Make sense, don't it? Ha. معنی میده،نه؟ها. Now make dollars, I mean billions, I'm a genius, I mean brilliance حالا دلارها دلار پول درمیارم،نه منظورم بیلیون بود،منت یه نابغه م،نه منظورم درخشان بود This street is what scoot em And made em slicker, too slick with the ruler I've lost a lot, and learned a lot من هم چیزهایی زیادی از دست دادم و هم چیزهای زیادی به دست آوردم But I'm still undefeated like Shula ولی هنوزم مثل شولا شکست ناپذیرم I'm far from cheap, I break down companies with all my peeps من از بی ارزشی خیلی فاصله دارم،حتی میتونم با یه نیم نگاه کمپانی ها رو ورشکست کنم Baby we can travel the world عزیزم ما میتونیم سر تا سر جهان رو بگردیم And I can give you all you can see و من میتونم هرچیزی که میبینی رو واسه ت به دست بیارم Time is money وقت عین پوله Only difference is I own it, تنها تفاوتش اینه که مال منه Like a stop watch, let's stop time and enjoy this moment, darling. مثل یه کرونومتر،بیا زمان رو متوقف کنیم و از این لحظه لذت ببریم،عزیزم. One day while my light is glowing یه روز همینطور که نورم داره میتابه I’ll be in my castle golden وارد قلعه ی طلاییم میشم But until the gates are open ولی تا وقتی که دروازه ها باز میشن I just wanna feel this moment (ohhh I just wanna feel this moment (ohhh I just wanna feel this moment میخوام این لحظه رو احساس کنم RE: ♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - яᎧмιиα - 23-07-2013 چه معنی چرتی فقط قسمتاییشو که زنه میخونه باحالن RE: ♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - نگوش - 26-07-2013 عجب معنی داره ها RE: ♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - saman rasoulpour - 29-07-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: ♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - ~JaSmIn~ - 06-08-2013 (29-07-2013، 21:14)saman rasoulpour نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بابا نظر بده شکلک ازسال نکن!
RE: ♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - MAHTA .S - 12-08-2013 ایول من عاشق پیتبال و اهنگاشم مرسی
RE: ♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - Only girl in the world - 12-08-2013 من خیلی از پیت بال خوشم میاد ولی اهنگاشو دوست ندارم
RE: ♫♫♫متن و ترجمه ی آهنگ feel this moment از Pitbull و ChristinaAguilera+عکس♫♫♫ - dangercty. - 12-08-2013 ن میشناسمش نه آهنگو خوندم
|