اموزش درست کردن ماهی سرخ شده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اموزش درست کردن ماهی سرخ شده (/showthread.php?tid=40673) |
اموزش درست کردن ماهی سرخ شده - امیررضا* - 27-07-2013 موادلازم: *ماهی بی خار: یک کیلو (شیر،میش،ماهور) *سیرریز رنده شده : یک بوته درشت *پودرسیر: یک قاشق مربا خوری *نمک : به میزان لازم *فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری *پاپریکا: یک قاشق جایخوری *زردچوبه : نصف قاشق چایخوری *زنجبیل : نصف قاشق چایخوری *آویشن : یک قاشق چایخوری *سیر: 3 حبه درشت *پیاز :یک عدد بزرگ طرزتهیه : ماهی رو دراندازه های گوشت قیمه خرد کنید بشورید و بزارید کاملا آبش بره ، همه چاشنی ها رو با هم مخلوط کنید بریزید رو ماهی بعد سیر رنده شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید بزارید یه ربع تو یخچال بمونه ، بعد تو ماهیتابه روغن مایع بریزید ، ماهی ها رو با کلیه مخلفاتش بریزید توش در ظرف رو بزارید و رو حرات بالا اونها رو سرخ کنید ( میگم درظرف رو بزارید به دو دلیل اول اینکه روغن پخش نشه و دوم این که ماهی ها مغزپخت بشه ) تقریبا 20 دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. يا ميتونيد ماهي ها رو در تكه هاي بزرگ در اين مواد بخوابونيد و بعد از مزه دار شدن سرخ کنید. |