![]() |
خوراک پاپریکا و پنیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خوراک پاپریکا و پنیر (/showthread.php?tid=41288) |
خوراک پاپریکا و پنیر - __nastaran__ - 29-07-2013 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [img=167.78x110.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/khorak-paprikaopanir.jpg[/img] مواد لازم: کدو خورشی (حلقهشده)/ 3 عدد (420 گرم) فلفلدلمهايسبز،قرمزوزرد(حلقهشده)/ از هر کدام 1 عدد (جمعا” 300 گرم) پيازکوچک (حلقهشده) / 2 عدد (150 گرم) روغن زيتون/ به مقدار لازم آبنارنج/ 2 قاشق سوپخوري (28 ميليليتر) نمک و فلفلسياه(نيمکوب)/ به مقدار لازم پنير موزارلا (تازه محلي)/ 100 گرم گوجهفرنگي (تزئيني)/ 8 عدد (80 گرم) زيتون سبز(حلقهشده)/ 10 عدد (100 گرم) ريحان/ چند برگ روش تهيه: تمام سبزيجات را به جز ريحان و گوجهفرنگي به طور جداگانه در مقداري روغن زيتون تفت دهيد. آبنارنج ، نمک و فلفل را نيز اضافه کنيد. همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر بريزيد. پنير را نيز به قطعات باريک برش زده به همراه گوجهفرنگي ، زيتون و ريحان روي خوراک بريزيد و روي آن مقداري فلفل سياه نيمکوب بپاشيد. نکته: توجه داشته باشيد ، سبزيجات را به حدي تفت دهيد تا تردي خود را از دست ندهند. جایگزین: به جاي آبنارنج ميتوانيد مقداري آبليموترش اضافه کنيد. ميتوانيد به جاي پياز از پيازچه استفاده کنيد. |