انجمن های تخصصی  فلش خور
خوراک پاپریکا و پنیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خوراک پاپریکا و پنیر (/showthread.php?tid=41288)



خوراک پاپریکا و پنیر - __nastaran__ - 29-07-2013

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[img=167.78x110.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/khorak-paprikaopanir.jpg[/img]
مواد لازم:
کدو خورشی (حلقه‌شده)/ 3 عدد (420 گرم)
فلفل‌دلمه‌اي‌سبز،قرمزو‌زرد(حلقه‌شده)/ از هر کدام 1 عدد (جمعا” 300 گرم)
پيازکوچک (حلقه‌شده) /  2 عدد (150 گرم)
روغن زيتون/  به مقدار لازم
آب‌نارنج/ 2 قاشق سوپخوري (28 ميلي‌ليتر)
نمک و فلفل‌سياه(نيم‌کوب)/ به مقدار لازم
پنير موزارلا (تازه ‌محلي)/ 100 گرم
گوجه‌فرنگي (تزئيني)/ 8 عدد (80 گرم)
زيتون سبز(حلقه‌شده)/  10 عدد (100 گرم)
ريحان/  چند برگ
روش تهيه:
تمام سبزيجات را به جز ريحان و گوجه‌فرنگي به طور جداگانه در مقداري روغن زيتون تفت دهيد. آب‌نارنج ، نمک و فلفل را نيز اضافه کنيد. همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر بريزيد. پنير را نيز به قطعات باريک برش زده به همراه گوجه‌فرنگي ، زيتون و ريحان روي خوراک بريزيد و روي آن مقداري فلفل سياه نيم‌کوب بپاشيد.
نکته:
توجه داشته باشيد ، سبزيجات را به حدي تفت دهيد تا تردي خود را از دست ندهند.
جایگزین:
به جاي آب‌نارنج مي‌توانيد مقداري آب‌ليموترش اضافه کنيد.
مي‌توانيد به جاي پياز از پيازچه استفاده کنيد.