انجمن های تخصصی  فلش خور
شیرینی شکلاتی و کاراملی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: شیرینی شکلاتی و کاراملی (/showthread.php?tid=41289)



شیرینی شکلاتی و کاراملی - __nastaran__ - 29-07-2013

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[img=167.78x110.78]http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/07/shirini1.jpg[/img]
مواد لازم:
شکر قهوه‌ای، 3/2 پیمانه (100گرم)
کره (ذوب‌شده)، 4/1 پیمانه (40 میلی لیتر)
تخم‌مرغ، 1 عدد (55 الی60گرم)
آرد، 1 پیمانه (105گرم)
بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری (3گرم)
شکلات تلخ (ذوب‌شده)، 100گرم
شکلات مکعبی کاراملی، 250گرم
روش تهيه:
1.فر را روی حرارت داده‌شده تنظیم کنید. سینی شیرینی‌پزی را به وسیله قلم‌مو با روغن مایع چرب کنید.
2.شکر و کره را در ظرفی ریخته، با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سپس تخم‌مرغ را افزوده، به زدن ادامه دهید تا مخلوط تغییر رنگ دهد.
3.آرد و بیکینگ‌پودر را الک کرده، به همراه شکلات تلخ به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
4.کمی از مخلوط را برداشته، وسط آن یک مکعب کاراملی بگذارید و به شکل گرد رول کنید، سپس با فاصله منظم در سینی فر چرب شده بچینید و در طبقه وسط فر گرم‌شده قرار دهید تا پخته شوند. پس از این مدت، سینی را بیرون آورده، پس از پنج دقیقه روی پنجره فلزی منتقل کنید تا خنک شوند.
آماده سازی

آماده‌سازی
اندازه توپی خمیر
درجه حرارت فر 175 درجه سانتی‌گراد ( 350 درجه فارنهایت)
زمان پخت در فر 10 تا 12 دقیقه
نکته
1.از مکعب‌های شکلاتی با مغز توت‌فرنگی یا نعناع می‌توان به جای مکعب‌های کاراملی استفاده کرد.
2.خمیر این بیسکویت را می‌توانید در فریزر نگهداری کرده و هر زمان که خواستید استفاده کنید.