انجمن های تخصصی  فلش خور
جوجه چینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: جوجه چینی (/showthread.php?tid=41298)



جوجه چینی - __nastaran__ - 29-07-2013

جوجه چینی 1
مواد لازم:
 
فیله سینه مرغ                    1 تکه
نمک، فلفل، زنجبیل               به میزان لازم
آرد سفید                           2 فنجان
ماء الشعیر                         1 عدد
آب زعفران                          2 قاشق غذاخوری



 
زنجبیل و نمک و فلفل روی سینه مرغ میپاشیم.
فیله سینه مرغ را به صورت عمودی به تکه های نازک تقسیم میکنیم.
داخل ظرفی 1 لیوان دلستر میریزیم آرد را کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود و حالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم.
سینه های مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغنی که داخل ظرف کامل داغ شده میگذاریم.
روغن باید زیاد باشد تا فیله ها درون آن شناور باشد.
برای تزئین از هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز بخارپز شده و لیموی تازه و شاهی استفاده میکنیم.