![]() |
جوجه چینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: جوجه چینی (/showthread.php?tid=41298) |
جوجه چینی - __nastaran__ - 29-07-2013 ![]() مواد لازم: فیله سینه مرغ 1 تکه نمک، فلفل، زنجبیل به میزان لازم آرد سفید 2 فنجان ماء الشعیر 1 عدد آب زعفران 2 قاشق غذاخوری زنجبیل و نمک و فلفل روی سینه مرغ میپاشیم.
فیله سینه مرغ را به صورت عمودی به تکه های نازک تقسیم میکنیم.
داخل ظرفی 1 لیوان دلستر میریزیم آرد را کم کم اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم طوری که خمیر نشود و حالت سس رقیق به دست آید. آب زعفران را به مواد اضافه میکنیم بقیه آرد را هم اضافه میکنیم.
سینه های مرغ را به سس آماده شده کامل آغشته کرده و داخل روغنی که داخل ظرف کامل داغ شده میگذاریم.
روغن باید زیاد باشد تا فیله ها درون آن شناور باشد.
برای تزئین از هویج، نخود فرنگی، لوبیا سبز بخارپز شده و لیموی تازه و شاهی استفاده میکنیم.
|