انجمن های تخصصی  فلش خور
مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+---- موضوع: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) (/showthread.php?tid=42148)

صفحه‌ها: 1 2

مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - پریا 67 - 30-07-2013

مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه)

مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1

متنی طنز و جالب درباره ی دوستی های امروزی بین دختر و پسر ها

مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1دوستی دختر و پسر...مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1
مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1
پسران/دختران در ۶ ماه اول دوستی
۱ـ نمی دونم چرا تو رو یه جور دیگه دوست دارم٬ هیچوقت چنین احساسی نداشتم.
۲ـ من روراست و صادقم.
۳ـ تو همونی هستی که من دنبالش می گشتم.
۴ـ بدون تو میمیرم.
۵ـ من با بقیه فرق دارم.
۶ـ من فقط با تو چت می کنم.
۷ـ تو تمام زندگی منی.
۸ـ تو معنی عشق رو به من فهموندی.
۹ـ هیچوقت به من نگو خداحافظ .
[b]مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1 [/b]
پسران/دختران در ۶ ماه دوم دوستی
۱ـ دوست داشتن تنها که کافی نیست.
۲ـ من که نمیتونم همه چیزو بهت بگم٬ توقع زیادی داری.
۳ـ شما پسرا/دخترا همتون یه مدلین.
۴ـ فکر میکنم زیادی احساسی برخورد کردم.
۵ـ منم یه مردم/زنم٬مثل بقیه مردا/زنا
۶ـ چت تبادل نظره٬ تو بدبین شدی٬ مگه اشکالی داره!
۷ـ تمام زندگی که در تو خلاصه نمیشه٬ تو فقط بخشی از زندگی منی.
۸ـ آدم به خیلی چیزا میتونه عشق بورزه.
۹ـ دوران خوبی رو باهات داشتم٬ فراموشت نمی کنم٬ خوشبخت بشی٬ خداحافظ .
*مطالب بالا اگرچه تا حدَی درست است ولی مطلق نیست و ممکن است در مورد دختران
و پسران٬ بنا بر احساسات و شخصیَت ها و طرز فکرهای گوناگون ٬ متفاوت باشد
مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) 1

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - ديمون - 02-08-2013

مرسي جالب بود

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - ɱʀ ЭℓψÅя - 02-08-2013

همش راسته هههههههههههه ممنون

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - helena - 02-08-2013

راسته راسته ممنون

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - پریا 67 - 02-08-2013

(02-08-2013، 13:37)helena نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راسته راسته ممنون
سلام هلنا خوبی

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - maryam13820 - 02-08-2013

عشق واقعی وجوددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
نداره که کسی بخوادددددددددددددددددددددددددد
توصیفش کنه
همه اش کشکه

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - ```FATEMEH``` - 02-08-2013

ممنون

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - shahriar64 - 02-08-2013

خیلی بی مزه بود

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - .آمیتیدا. - 02-08-2013

مرسی جالب بودHeart

RE: مراحل دوستی بین دختر و پسر...(بسیار زیبا و واقع بینانه) - خانومي - 02-08-2013

ممنون