انجمن های تخصصی  فلش خور
داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+--- موضوع: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود (/showthread.php?tid=43562)

صفحه‌ها: 1 2

داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - Shadow of Death - 04-08-2013

داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود 1
موسی مندلسون قدّی بسیار کوتاه و قوزی بد شکل بر پشت داشت.موسی مندلسون پدر بزرگ آهنگساز شهیر آلمانی، انسانی زشت و عجیب الخلقه بود.

موسی روزی در هامبورگ با تاجری آشنا شد که دختری بسیار زیبا و دوست داشتنی به نام فرمتژه داشت.

موسی در کمال ناامیدی، عاشق آن دختر شد، ولی فرمتژه از ظاهر و هیکل از شکل افتاده او منزجر بود.

زمانی که قرار شد موسی به شهر خود بازگردد، آخرین شجاعتش را به کار گرفت تا به اتاق دختر برود و از آخرین فرصت برای گفتگو با او استفاده کند.

دختر حقیقتاً از زیبایی به فرشته ها شباهت داشت، ولی ابداً به او نگاه نکرد و قلب موسی از اندوه به درد آمد. موسی پس از آن که تلاش فراوان کرد تا صحبت کند، با شرمساری پرسید:

- آیا می دانید که عقد ازدواج انسانها در آسمان بسته می شود؟

دختر در حالی که هنوز به کف اتاق نگاه می کرد گفت:

- بله، شما چه عقیده ای دارید؟
- من معتقدم که خداوند در لحظه تولد هر پسری مقرر می کند که او با کدام دختر ازدواج کند. هنگامی که من به دنیا آمدم، عروس آینده ام را به من نشان دادند و خداوند به من گفت: «همسر تو گوژپشت خواهد بود»

درست همان جا و همان موقع من از ته دل فریاد برآوردم و گفتم:

«اوه خداوندا! گوژپشت بودن برای یک زن فاجعه است. لطفاً آن قوز را به من بده و هر چی زیبایی است به او عطا کن»
فرمتژه سرش را بلند کرد و خیره به او نگریست و از تصور چنین واقعه ای بر خود لرزید.

او سال های سال همسر فداکار موسی مندلسون بود.

[b]نتیجه اخلاقی: [/b]

دخترها از گوش خام می شوند و پسر ها از چشم!

منبع:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زنان کوهسار کنده

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - FARID.SHOMPET - 04-08-2013

نقل قول: [b]نتیجه اخلاقی: [/b]

دخترها از گوش خام می شوند و پسر ها از چشم!

اصلا نتیجه ی اخلاقی خوبی نبود.

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - * Exceptional girl * - 04-08-2013

عجب دختر احمقی بوده.سپاس

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - ☼آریا☼ - 04-08-2013

فکر کنم طرف عقب مانده بوده

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - hosein(●̮̮̃•̃) - 04-08-2013

.اخرش چی شد

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - яᎧмιиα - 04-08-2013

واقعی بود؟

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - علی جوکر1 - 16-08-2013

راست میگه این چه نتیجه اخلاقی یی بود؟Dodgy

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - Shadow of Death - 16-08-2013

هه دیگه من چیکار کنم اگه نتیجه اخلاقی داستان اینه داستانو که من ننوشتم

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - Alijah-1994 - 16-08-2013

داستانش واقعیه؟؟؟؟؟ عجب... Exclamation

RE: داستان کوتاه مرد زشتی که دل دختر زیبا را با یک حرف ربود - شکوه خوشگله - 23-10-2013

عجباااااااااااHuh