![]() |
طرفدارای مسی بیان تو+عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: طرفدارای مسی بیان تو+عکس (/showthread.php?tid=43717) صفحهها:
1
2
|
طرفدارای مسی بیان تو+عکس - mahdi saedi - 04-08-2013 این هم عکس های مسی [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - aLiReZaZ-iM - 04-08-2013 خوب بود ولی عکسها زیادی بزرگن RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - mahdi saedi - 04-08-2013 (04-08-2013، 13:03)علیرضا آبی پوش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ممنون بابت نظرتون.از این به بعد سعی میکنم عکس هام اینقدر بزرگ نباشند. RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - *هوش سیاه* - 04-08-2013 من کلا فوتبال دوست ندارم ولی عاشق مسی ام. خیلی پسر با اخلاقیه RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - ☼آریا☼ - 04-08-2013 من طرفدار رونالدو ام.به نظرم رونالدو خوش تیپ تره. RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - mahdi saedi - 05-08-2013 (04-08-2013، 13:15)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عکس رونالدو هم گذاشتم. RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - ☼آریا☼ - 05-08-2013 من از مسی بدم نمیاد ولی طرفدار رونالدو ام.ولی مسی هم آدم باحالیه RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - Amir BF - 06-08-2013 اون عكس كه آرژانتين پوشيده رو همين الان گذاشتم صفه Desktop خودم خيلي قشنگــــــه..... RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - * Exceptional girl * - 07-08-2013 تادنیا دنیاست شانسا نوکرماهاست کریـــــــــــس آقای گلهاست اوزیل سلطان پاسهاست په په عند دفاهاست کاکا هرکول ماهاست اینا تو تیم ماست رئال فراتر از یه باشگاست مسی خاک پای ماست شانسا تیم احمقاست!!! کریسم عشق ماهاست RE: طرفدارای مسی بیان تو+عکس - ali saedi - 08-08-2013 مسی به گرد پای رونالدو نمیرسه. |