انجمن های تخصصی  فلش خور
ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- موضوع: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) (/showthread.php?tid=45429)

صفحه‌ها: 1 2

ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - *Nafas* - 07-08-2013

تعدادی از بازیگران معروف هالیوود در سنین پایین ترک تحصیل کردند یا از مدرسه اخراج شدند تا به حرفه بازیگری یا دیگر هنرها بپردازند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) 1

آل پاچینو

بازیگر فیلم‌های «پدرخوانده» و «بوی خوش زن» در 17 سالگی تحصیل در مدرسه هنرهای زیبای نیویورک را رها کرد تا با مشغول شدن در شغل‌های معمولی، پشتیبانی مالی کافی برای دنبال کردن حرفه بازیگری داشته باشد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چارلی شین

بازیگر سریال «دو مرد و نصفی» تنها چند هفته پیش از دیپلم گرفتن به دلیل غیبت‌های متعدد از دبیرستان سانتا مونیکا اخراج شد.

کامرون دیاز

بازیگر «ماسک» و «موضوعی درباره مری» دبیرستان پلی‌تکنیک لانگ‌بیچ را پس از دریافت پیشنهاد کار به عنوان مدل ترک کرد.

جیم کری

بازیگر «ماسک» و «خنگ و خنگ‌تر» برای کمک مالی به خانواده‌اش در سن 16 سالگی تحصیل را رها کرد.

جان تراولتا

بازیگر «گریس» و «داستان عامه‌پسند» در 16 سالگی برای بازی در فیلم «به خانه خوش آمدی کوتر» مدرسه را ترک کرد.

درو باریمور

بازیگر «ئی-تی» و «فرشتگان چارلی» کلاس یازدهم بود که به مرکز بازپروری فرستاده شد و تحصیل را رها کرد.

جانی دپ

بازیگر «ادوارد دست قیچی» و «اسلیپی هالو» در 15 سالگی برای دنبال کردن موسیقی، ترک تحصیل کرد.

مارک والبرگ

بازیگر «سیاره میمون‌ها» و «مردگان» در 14 سالگی به دلیل مصرف نوشیدنی‌های الکلی و مواد مخدر از مدرسه اخراج شد.

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - ツClas$i☪ J☯ ツ - 07-08-2013

عجب!
من فکر می کردم جیم کری . جانی دپ درسخوننن می شه دلایلشم ببنویسی مممنون می شم!

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - F A R ! N - 07-08-2013

خب هرکی فکر میکنه با یه چیزی خوشبخت تر میشه اونا فکر کردن با ترک تحصیل خوشبخت تر میشن ولی من فکر میکنم اگه درسمو تا پای جون ادامه بدم خوشبخت تر میشم بستگی به عقیدت دارهIdea

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - Thyme - 07-08-2013

جیم کری که خودش تو برنامه های مختلف گفنه بود: اخراج شده!
بیچاره با این همه کارای شوخ و طنز افسردگی داره!
kaffe2

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - EHSAN$$ - 07-08-2013

شگفتا:229::229::229::229::229::229:

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - شاهزاده گاردنیا - 07-08-2013

خب هر کی یه ارزویی دارهConfusedشاید اگه درس می خوندند مشهور نمی شدندHeartShy

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - τοxικ - 07-08-2013

جاني دپ به قيافش نمي آد تحصيل نكرده باشهUndecidedUndecided

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - superior - 07-08-2013

میگم چط.وره منم ترک تحصیل کنم:/

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - яᎧмιиα - 18-08-2013

هه من فکر میکردم جاستینم اخراج کرده بودنcof

RE: ستاره های از مدرسه اخراج شده هالیوود (عکس) - RєƖαx gнσѕт - 18-08-2013