![]() |
خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون (/showthread.php?tid=46162) صفحهها:
1
2
|
خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - ☻امیرحسین☻ - 09-08-2013 فرهاد مجدید به عشق هوادارانش تا 40 سالگی بازی میکند. مث علی کریمی نیس که به خاطر پول قهر کنه از تیم بره بیرون ![]() کاپیتان محبوب آبی ها می گوید بازگشتش به استقلال تصمیمی کاملا احساسی بوده است. *چرا دوباره به استقلال بازگشتی. حقیقتاً کسی پیشبینی نمیکرد دوباره این اتفاق بیفتد ولی تو آمدی. اول همه باید بگویم در این مدت زیاد از قول من مصاحبه کار شده ولی من با هیچکس صحبت نکردهام. یک بار در زمان عقد قرارداد حرف زدم و یک بار هم بعد از بازی استقلال. پاسخ سؤالی که پرسیدید، خیلی روشن است. از کودک هفت، هشت ساله گرفته تا آدمهای جوان و مسن که جای پدرم بودند، از من خواستند که دوباره به استقلال برگردم. من باید یک تصمیم مهم میگرفتم و در آن شرایط تصمیم گرفتم به چیزی که دلم میگوید، گوش کنم. به خاطر علاقهای که داشتم و به خاطر این هواداران تصمیم گرفتم برگردم و دوباره در خدمت استقلال و طرفدارانش باشم. *البته که این بازگشت طرفداران را خیلی شاد کرد. اگر این حرفها را زدم به خاطر این نبود که بخواهم سر استقلال یا طرفدارانش منت بگذارم. فرهاد مجیدی نمیتواند گذشتهاش را فراموش کند، من هرچه دارم از استقلال و طرفدارانش دارم. وقتی تصمیم گرفتم به استقلال برگردم، خیلیها به من گفتند برنگرد، شاید خرابت کنند ولی من تصمیم گرفته بودم و روی آن ایستادم. گفتم برمی گردم، حتی اگر خراب شوم. اینجا دیگر خودم مهم نبودم، گفتم ایرادی ندارد، من کنار این هواداران باشم؛ حتی به این قیمت که خراب شوم. استقلالیا بزنین این ![]() ![]() RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - دل ارام محمدی - 09-08-2013 من پرسپولیسیم ولی سپاس میدم RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - asal 2013 - 09-08-2013 [quote pid=856718 dateline=1376028466]حالا خوبه توی همه بازی دارین میبازین و ما میبریم ![]() ![]() RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - * Exceptional girl * - 09-08-2013 کسی بخاطر پول قهر نکرده در ضمن تا 40 سالگی واسه اینکه درامد داشته باشه بازی میکنه نه واسه عشق به هوادارای استقلال مث اینکه عربا جیبشو پر نکردن RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - ☻امیرحسین☻ - 09-08-2013 (09-08-2013، 9:52)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بازنشست بشه پولشو میگیره نشه میگیره به عشق هواداران بعله گوش شنیدنشوندارین ![]() (09-08-2013، 9:33)asal 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.[/quote] تا اخرفصل خعلی مونده فعلا لیگ برتر اول شدیم اسیا هم اول میشیم ![]() RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - jalal 200 - 09-08-2013 آبی رو عشقه ... RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - MAHTA .S - 09-08-2013 من که پرسپولیسی هستم ولی سپاس دادم ![]() ![]() RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - غلام00 - 09-08-2013 به سلامتی سه تن:فرهادمجیدی،مسی واقاقباد ![]() RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - amir 77 - 09-08-2013 حداقل اگه به خاطر پول بوده تو ایران موند به خاطر پول نرفت عربستان RE: خبر فوری برای استقلالی ها فرهاد مجیدی به............ بیا داخل بخون - ☻امیرحسین☻ - 10-08-2013 عشق است داش فرهاد!!!!!!!!!! |