![]() |
بیا بخند برو. اس ام اس خنده دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: بیا بخند برو. اس ام اس خنده دار (/showthread.php?tid=46433) |
بیا بخند برو. اس ام اس خنده دار - M0h@mm@d reza - 10-08-2013 ﺩﺑﻴﺮﺳﺘﺎﻧﻰ ﻫﺎ ، ﻋﺎﻳﺎ ﻣﻴﺪﺍﻧﻴﺪ ﺭﺗﺒﻪ ﻯ ١ ﻛﻨﻜﻮﺭ ﺍﻣﺴﺎﻝ ، ﺍﺯ ﺑﺮﻭ ﺑﭽﻪ های اس ام اس دونی ﺑﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﻪ ﻯ ﭘﺴﺖ ﻫﺎﻯ ﻣﻦ ﺭﻭ ﻻﻳﻚ ﻣﻴﻜﺮﺩ ﺑﺮﺍﻯ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﺩﺭ ﻛﻨﻜﻮﺭ ﺍﺯ ﻫﻤﻴﻦ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﻨﻴﺪ - ﺍﻣﺮﻭﺯ عصر داشتم با پیکانم تو خیابون میرفتم ، ﺗﻮ ﯾﻪ جنسیس ﮐﻪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ و ﭘﺴﺮ ﺑﻮﺩﻥ ﺍﺯﻡ ﺳﺒﻘﺖ ﮔﺮﻓﺘﻦ موقعی که ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﺭﺩ ﺷﺪﻥ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﻭﺍﺳﻢ ﺷﮑﻠﮏ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩ! ﻣﻦ ﻫﻢ ﺭﻓﺘﻢ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﺎﺷﯿﻨﺸﻮﻧﻮ ﮔﻔﺘﻢ :ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻋﺸﻖ ﺟﺪﯾﺪت ﻣﺒﺎﺭﮎ ، ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﻢ ﺯﻧﮓ ﻧﺰﻥ! بعد 10 ثانیه دیدم دختره شوت شد بیرون هیچی دیگه فقط صدای گریه می اومد! داشت زمینو گاز می گرفت خیلی دلم براش سوخت آخه... - گوگل جان! . . . . . . . . . . . . . . ! ای دانایِ توانا بذار حداقل 2 تا حرف از نوشتمو تایپ کنم بعد حدس بزن!!! آبرو حیثیت آدم رو ميبري!!! - یه شب تو تاریکی سیگار می کشیدم یه جن دیدم . . . . . . . . . . . . گفتم: بسم الله الرحمن الرحیم.... گفت دیگه ... هم بخوری فایده نداره من جن نیستم باباتم -ميدونين چرا هويج نارنجيه ؟ . . . چون بهش مياد . . حالا اگه گفتين چرا خيار سبزه ؟ . . . . . چون نارنجی اصلا بهش نمیاد...بی مزه ام خودتی -ﭘﺴﺮ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﻣﺸﺐ ﮐﺠﺎ ﻏﺬﺍ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻫﺮﺟﺎ ﺗﻮ ﺑﮕﯽ ﻋﺸﻘﻢ ! ﭘﺴﺮ : ﺑﺮﯾﻢ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻧــــَـــه ﺭﮊﯾﻤﻢ ! ﭘﺴﺮ : ﺧﺐ ﺑﺮﯾﻢ ﮐﺒﺎﺏ ﺑﺰﻧﯿﻢ ﺍﻣﺸﺐ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻧﻪ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺧﻮﺭﺩﻡ ! ﭘﺴﺮ : ﺑﺮﯾﻢ ﺍﻭﻥ ﺭﺳﺘﻮﺭﺍﻥ ﮐﻪ ﺗﺎﺯ ﺑﺎﺯ ﺷﺪﺩﺩﺩﻩ ؟ ﻧﻈﺮﺕ ﭼﯿﻪ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻧﻪ ﺍﻭﻧﻢ ﺩﻭﺭه ! ﭘﺴﺮ : ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺮﯾﻢ ﺳﺎﻧﺪﻭﯾﭽﯽ ﻫﺎﺕ ﺩﺍﮒ ﺑﺰﻧﯿﻢ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﺍﯾﺸﺸﺸﺶ !!۱ ﻣﻦ ﺳﺎﻧﺪوﯾﭻ ﻭ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﭼﯿﺰﺍ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻡ ! ﭘﺴﺮ : ﭘﺲ ﺑﻼﺍﺍﺍﺍﺧﺮﻫﻬﻬﻬﻬﻪ چیکار ﮐﻨﯿﯿﯿﯿﯿﯿﯿﻢ ؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻫﺮﭼﯽ ﺗﻮ ﺑﮕﯽ ﻋﺸﻘﻢ !!! ﺗﻼﺵ ﺩﺍﻧﺸﻤﻨﺪﺍﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻨﺎﺧﺖ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﯽ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍست … -ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻴﺪ ﻫﺎﻧﻴﻪ ﺗﻮﺳﻠﻲ ﺑﺎ ﺣﺎﻣﺪ ﮐﻤﻴﻠﻲ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻪ..... . . . . . . . . . ﺑﭽﻪﺷﻮﻥ ﻣﻲﺷﻪ ﺩﻋﺎﻱ ﻧﺪﺑﻪ... -خب ورودی های 92 توجه کنن: چندتا نکته رو باید بدونید! 1- یونی مدرسه نیست از روز اول بدون تاخیر پاشی بیای! هفته اول و دوم تق و لقه! 2- روز ثبت نام با مامانتون نرید! 3- موبایلتون سرکلاس سایلنت باشه چون همه خوابن بیدار میشن! 4- حالا اگه سهوا موبایلت زنگ خورد هول نشو, 5- نمره 10 برابر بیسته! واسه نمره خودتونو حرص ندید! 6- تو چمن که میشینید چمنو میکنید حداقل نخوریدش! 7- سعی کنید عمه استادتونو بشناسید!a -مهشید و ایلیا مینویسند: رﻓﺘﻢ ﺑﻪ ﻣﻐﺎﺯﻩ ﺩﻭﺳﺘﻢ، ﺩﯾﺪﻡ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﺷﺎﮐﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ، ﻟﭗ ﺗﺎﺑﺸﻮ ﮐﻮﺑﯿﺪ ﺭﻭﻣﯿﺰ، ﺑﻪ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﻟﭙﺘﺎﺑﺘﻮﻥ ﺧﺮﺍﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﻮ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﻡ. ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ : ﭼﺮﺍ؟ ﺩﺧﺘﺮﻩ : ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺍﻃﻼﻋﺎﺕ ﻟﭗ ﺗﺎﺏ ﻗﺪﯾﻤﯿﻢ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﯾﺰﻡ! ... ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ : ﺧﺎﻧﻢ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﻩ، ﻣﯿﺸﻪ ﻟﻄﻔﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻭ ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﻦ؟ -ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻟﭗ ﺗﺎﭘﺎﺷﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩ، ﯾﻪ ﻣﻮﺱ ﻫﻢ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﺶ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩ -ﺭﻭﯼ ﻓﺎﯾﻞ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮﺵ ﺑﺎ ﻣﻮﺱ ﺭﺍﺳﺖ ﮐﻠﯿﮏ ﮐﺮﺩ ﻭ cut ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩ. - ﻣﻮﺱ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻟﭗ ﺗﺎﺏ ﺟﺪﺍ ﮐﺮﺩ. -ﺑﻌﺪﺵ ﺑﺎ ﺩﻗﺖ ﻣﻮﺱ ﻭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻟﭗ ﺗﺎﺏ ﺟﺪﯾﺪﻩ ﻭﺻﻞ ﮐﺮﺩ. - ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺭﺍﺳﺖ ﮐﻠﯿﮏ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﺠﺎ PASTE ﺭﻭ ﺯﺩ !!!! . . . . . - ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺳﮑﺘﻪ ﮐﺮﺩ ﻣﺮﺩ......! -پشت یه پورشه بشین به دختر مردم متلک بندازی میشی بچه بانمک!!! حالا پشت پراید بشین همون متلکو بنداز میشی یه آدم الافِ ولگردِ بی شخصیتِ بی ناموسِ کچــــــــل-تلفن خونمون زنگ خورد برداشتم بجا اینکه بگم الو بله گفتم بلو اله طرف هم قاطی کرد گفت سلو الام ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﻓﻌﻪ ﺗﻮ ﺍﺗﻮﺑﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﻣﯽ ﺭﻓﺘﯿﻦ ﻭ ﺩﯾﺪﯾﻦ ﯾﻪ 206 ﺳﻔﯿﺪ ﭘﯿﭽﯿﺪ ﺟﻠﻮﺗﻮﻥ !!! |: ﭘﺸﺘﺸﻢ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﮔﺸﺖ ﻧﺎﻣﺤﺴﻮﺱ ﺩﺍﺭﻩ ﺗﻌﻘﯿﺒﺶ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ!!! |: ﺍﻓﺴﺮﻩ ﻫﻢ ﺗﺎ ﮐﻤﺮ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ ، ﺩﺍﺭﻩ ﺳﻌﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺑﻪ ﻻﺳﺘﯿﮑﺶ ﺷﻠﯿﮏ ﮐﻨﻪ؟؟؟ |: ﺳﺮﻧﺸﯿﻨﺎﯼ 206 ﻫﻢ ﻣﺮﺗﺐ ﺩﺍﺭﻥ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﭼﯿﺰ ﻣﯿﺰ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﻥ ﺑﯿﺮﻭﻥ!!! |: ﺍﺻﻼً ﻫﻮﻝ ﻧﮑﻨﯿﻦ !!!! |: ﺷﻤﺎ ﺷﺎﻫﺪ ﺗﻌﻘﯿﺐ ﻭ ﮔﺮﯾﺰ ﻗﺎﭼﺎﻗﭽﯽ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﺨﺪﺭ ﺗﻮ ﻣﮑﺰﯾﮏ ﻧﯿﺴﺘﯿﻦ؟؟؟ |: |: 206 ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﺧﻮﺭﯼ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻩ !!! |: ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﻫﻢ ﮐﻪ ﭘﺮﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﭼﯿﭙﺲ ﻭ ﻣﺎﺳﺖ ﻣﻮﺳﯿﺮﻩ ﻧﻪ ﻣﺎﺭﯼ ﺟﻮﺁﻧﺎ ! - سرِ کلاسهای دانشگاه اگه یه پسر عطسه کنه، واکنش حضار : هیشششش حالا اگه یه دختر عطسه کنه : عافیت باشه ایشالا خیره دستمال برسونید به خانــم بخاری ها رو روشن کنید عــآآآغــآآآ خـــُـــ اون پنجره رو ببند یخ کردن همه - پسرا که به پارک دوبل خانوما میخندین تا حالا فوتبال بازی کردنشونو دیدین ؟ اون دیگه ته خندس - چگونه در ماه رمضان تشنگی روزانه را بر طرف کنیم"!؟، ' ' ' ، ، ، ، ، ، ، ، اول سمت راست نگاه کن. . . . . بعد طرف چب. . . . . اگر کسی نبود یه لیوان آب سرد سر بکش.تشنگی برطرف میشود بعد اگر کسی دید با کف دست بکوبید پیشونیتون بگید : ا هههههه یادم نبود روزم اونم میگه : یادت نبود مشکلی نداره ![]() - يه خانومه رو توفروشگاه ديدم گفت دلم لک زده واسه ماهى قوروم بوزون، دخترش خيلى شيک خنديد گفت هاها منظور مادر!اوزون قورونه من :| اوزون بورون :| شیر ماهی :| سگ ماهی :| سفره ماهی :| عروس دریایی :| پری دریایی :| اسب آبی :| بز کوهی :| 3ببر بنگال :| قرقی لرستان :| شاهین نجفی :| نوری همدانی :| شمس تبریزی :| سوزان کوری :| مارگارات تاچر :| ولادیمیر پوتین :| ویکتور والدز :| ننه ی سوباسا :| زن داییه واکیوایاشی :| RE: بیا بخند برو. اس ام اس خنده دار - τοxικ - 10-08-2013 ممنون خيلي قشنگ بود!!!!!! ![]() ![]() ![]() |