انجمن های تخصصی  فلش خور
گوگل از کار افتاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: گوگل از کار افتاد (/showthread.php?tid=49069)



گوگل از کار افتاد - ERF@N - 20-08-2013

صبح ۱۶ اوت، گوگل به مدت پنج دقیقه از کار افتاد. 

شاید غیرفعال شدن موقت یک سایت آن همه فقط در پنج دقیقه، خبر مهمی نباشد اما وقتی این موضوع به «بزرگترین جست‌وجوگر اینترنتی» مربوط شود، قضیه کاملاً فرق می کند. 


به گزارش ایتنا به نقل از شبکه راشا تودی، همین قطعی پنج دقیقه‌ای، ترافیک جهانی اینترنت را ۴۰ درصد کاهش داده است. 

در این پنج دقیقه سیاه، تمام سرویس های گوگل از جمله جست‌وجوگر، جیمیل، یوتیوب و گوگل درایو از کار افتاد. 

هر چند گوگل دلیل این اتفاق نادر و عجیب را اعلام نکرده است اما آن گونه که خبرگزاری‌ها اعلام کرده‌اند، غول جست‌وجو بابت این موضوع نزدیک به نیم میلیون دلار خسارت دیده است. 

اقتصاد جهانی نیز چند برابر این رقم، دچار افت و زیان شده است. 



___________________________________________________________


سرویس‌های گوگل برای دقایقی در شب‌های شانزدهم تا هجدهم اوت به دلیل تعمیرات از دسترس خارج می‌شوند.
 این تعمیرات شامل ۱۶ سرویس گوگل است که از جملهٔ آن‌ها می‌توان به جی میل، گوگل تاک، گوگل درایو و گوگل مپ و... اشاره کرد.
این تعمیرات که از چهارشنبه شب شروع می‌شود تا شنبه به وقت آمریکا ادامه خواهد داشت. این اتفاق که تاکنون سابقه نداشته است، هر چند به گفتهٔ مدیران گوگل موضوع چندان جدی و حادی نیست، اما متخصصان پیش‌بینی کرده‌اند که تأثیر منفی زیادی روی برند گوگل خواهد گذاشت.
جالب است بدانید که به اعتقاد متخصصان با اینکه این عدم دسترسی تنها به مدت چند دقیقه در هر شبانه روز است، اما ترافیک جهانی اینترنت در همین مدت تا ۴۰ درصد کاهش خواهد یافت. گوگل هنوز به طور رسمی توضیحی برای این اتفاق منتشر نکرده است. تنها سخنگوی این شرکت ضمن تشکر از کاربرانش آن‌ها را به صبر و درک این شرکت در زمان تعمیرات دعوت کرده است. همچنین در بیانیهٔ سخنگوی گوگل آمده است: بحث امنیت سیستم‌ها از اولویت‌های اصلی شرکت گوگل است و ما قصد داریم در این مدت سیستم‌های خود را از لحاظ امنیتی بهبود بخشیده و خدمات خود را بهینه‌سازی کنیم.



RE: گوگل از کار افتاد - darya-aram - 20-08-2013

چه اتفاق مهمی افتاده بود و ما بی خبر بودیم.
جلل خالق


RE: گوگل از کار افتاد - * Exceptional girl * - 20-08-2013

چند روز پیش حتی به یه هفته هم نمیرسه بلاگفا که مجوز قانونی داره شیلتر شد حالا گوگل که سهلهSleepy


RE: گوگل از کار افتاد - ≧^◡^≦ پویا ≧^◡^≦ - 20-08-2013

چه جالب پس هر روز یک 5 دقیقه قطع کنن از ترافیک دربیایم Big GrinBig GrinBig Grin


RE: گوگل از کار افتاد - امیررضا* - 20-08-2013

اسپم ها پاک شدند.

لطفا اسپم ندهید