![]() |
جملات بسیار زیبای احساسی و عاشقانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جملات بسیار زیبای احساسی و عاشقانه (/showthread.php?tid=49344) |
جملات بسیار زیبای احساسی و عاشقانه - Mïņ̃†êR - 21-08-2013 ![]() قبر واقعی آدم در خاک نیست بلکه در قلب کسی است که فراموشت نمیکند جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases نمیدونم چون عزیزی دوستت دارم یا چون دوستت دارم عزیزی جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases در میان بغض کوچه ها من همان تنها ترینم گر میان هر نگاهی صوت غمگینی شنیدی یاد کن از قلب بی تابی که هر دم یاد معشوق است جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases در فلسفه وفا چنین آمده است دل وقف شکستن است ، بیهوده نرنج جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases تو در آنجا ، من اینجا بی قرارم دل صبری تو داری من ندارم به قربون دل صبرت بگردم به دیدار شریفت انتظارم جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی لحظه های بی تو بودن میگذره اما به سختی جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases تک گل واشده ای گفت صبا را عشق است بلبل آمد به میان گفت صدا را عشق است گل و بلبل بنشسته به کنار سنبل آمد بی میان گفت وفا را عشق است جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases غرق ترانه می شوم از نگاه گاه گاه تو کاش خانه ای بنا کنم در حوالی نگاه تو جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases گفتی چو خورشید زنم سوی تو پر چون ماه شبی میکنم از پنجره سر اندوه که خورشید شدی تنگ غروب افسوس که مهتاب شدی وقت سحر جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases یادت باشه یادتو به یادم میمونه یادی کن که یاد ما هم به یادت بمونه جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases مهم این نیست که در عشق شکست بخوری مهم این است که در عشقی که به خدا داری شکست نخوری جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases همین امروز دوستم بدار شاید فردائی نباشد جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دانی که چرا ز میوه ها سیب نکوست نصفش رخ عاشق است ، نصفش رخ دوست جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases باز آمدنم به خدمتت دیر نشد اندیشه مکن دلم ز تو سیر نشد یک موی تو را به عالمی نفروشم تو جان منی ، کسی ز جان سیر نشد جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases من کویر خسته ام نوئی نم نم بارون دلم برات تنگ شده کجائی ای مهربون جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases می نالم از جدائی ، ای نازنین کجائی سوزم ز هجرت ای بهترین کجائی در باغ آرزوها دیگر گلی نمانده در حسرت گل هستم ای باغبان کجائی جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دلتنگی همیشه از ندیدن نیست لحظه های دیدار با همه زیبائی گاه پر از دلتنگی است جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases گرچه میدانم نمی آیی ولی هر دم ز شوقت سمت در می آیم و هر سو نگاهی میکنم جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases منو ببخش که ندیده میگرفتم التماس اون نگاه نگرونو منو ببخش که گرفتم جای دست عاشق تو ، دست عشق دیگرونو لایق عشق بزرگ تو نبودم جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دوست داشتن ساده اما دل سپردن سخت است دل دادن ساده اما فراموش کردن سخت است عاشق شدن ساده اما عاشق ماندن سخت است جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases امید ، اشکی پر از شوق است که با لبخندی عمیق جاری است جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دست من گیر که این دست همان است که من بارها در غم هجران تو بر سر زده ام جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دلا تا کی اسیر یاد یاری ز هجر یار تا کی داغداری بگو تا کی ز شوق روی لیلی چو مجنون پریشان روزگاری جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases اگرچه قلبم برای بودن کوچک است اما برای همیشه مهمان این خانه کوچک باش جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases جانم ز فراق ، رنج بسیار کشید با رفتن تو همیشه آزار کشید ما همسفر راه درازی بودیم بین من و تو زمانه دیوار کشید جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases آره من اونم که گفتم واسه چشم تو دیوونم آره من قول داده بودم تا تهش باهات بمونم ولی پس دادی نگامو زیر رگبار غرورت من فقط یه کم شکستم ، خوب نگام کنی همونم جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases برای تو که هیچ وقت یاد نگرفتی بد باشی یه دنیا خوبی آرزو می کنم جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دل رو زدم به دریا زدم برات پیامی فقط برای اینکه نگی که بی مرامی جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases گفتی که دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمی خواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوست داری جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دریاچه دل پاک و نجیبی دارد بنگر که چه حالت غریبی دارد آن موج که سر به صخره ها میکوبد با من چه شباهت عجیبی دارد جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases دوست داشته باش و زندگی کن زمان همیشه از آن تو نیست جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases هر گاه قادر به شمردن قطرات باران شدی خواهی دانست که چقدر دوستت دارم جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases گناه من گناه بی گناهیست تمام هستی ام غرق سیاهیست به هر کس دل دادم بی وفا شد چو پابندش شدم از من جدا شد جملات عاشقانه کوتاه Short love phrases هر رهگذری محرم اسرار نگردد صحرای نمکزار چمن زار نگردد هر جا که رسیدی نقش رفاقت مکش ای دوست هر بی سر و پا یار وفادار نگردد RE: جملات بسیار زیبای احساسی و عاشقانه - امیررضا* - 08-11-2013 اسپم ها پاک شدند RE: جملات بسیار زیبای احساسی و عاشقانه - ♥shakeba♥2013 - 30-12-2013 بدنیس ![]() ![]() ![]() RE: جملات بسیار زیبای احساسی و عاشقانه - nAfAs_RN - 18-06-2014 ایـول . . . عـالییی RE: جملات بسیار زیبای احساسی و عاشقانه - **li@** - 02-07-2014 خووووووووووووووووووووووووف بود میسیییییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() |