انجمن های تخصصی  فلش خور
چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان (/showthread.php?tid=4955)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - S gamer7 - 06-03-2012

دخترها:
بعضی از اونا واقعاً می خونند وقتی میرن سر کتاب تا یکی دو ساعت دیگه کلشونو از کتاب بر نمی دارند . عادت دارند زیر مطالب کتاب خط بکشند که بعدا بخونند!!! …
بعضی هاشون هم که مثلا درس می خونند کتاب جلوشونه چشمشون هم روی کتابه ولی حواسشون یه جای دیگست …
یه عده ای هم هستند که به بهونه اینکه مشکل دارن زنگ میزنند خونه دوستشونو دوستشون هم از خدا خواسته حدود یک ساعت و اندی به طوری که اشک و دود تلفن در میاد برای هم قصه تعریف می کنند!!!
و اما پسر ها:
یا درس نمی خونند یا وقتی می خواند بخونند باید حسش بیاد. وقتی حسش میاد که شب امتحانه …
یه کم که درس خوندند یه موردی پیش میاد و بهش خیره می شوند!!!!!!!!!
و به یه چیزی فکر می کنند بعد انگار که درس خوندند بلند میشند میرن استراحت می کنند بعد از یک ساعت استراحت دوباره میرند میشینند فکر می کنند . وقتی فکرشون تموم شد کتاب را ورق میزنند یه کم براندازش میکنند وزنش می کنند استخاره می کنند برای خودشون تقسیمش می کنند میگند تا ساعت فلان اینقدر می خونم تا ساعت فلان اینقدر بعد میرن استراحت کنند . حین استراحت حسشون تموم میشه!!!
حال ندارند برند بخونند ولی چون می دونند فردا امتحان دارند پا میشند میرند سر کتابشون.
همینجور که می خونند هیچی حالیشون نیست چون جای دیگه فکر می کنند(لازم به ذکر است که هیچ وقت در هیچ موقعیتی فکر نمی کنند فقط موقع درس خوندن فکرشون میاد) بعد از نیم ساعت دوباره میرن استراحت، بعد سه ربع استراحت می بینند خیلی دیر شده .دوباره میرنند درس بخونند این بار می خونند یه چیزایی هم یاد میگیرند ولی چیزایی که یاد نمی گیرند را میذارند که فردا از دوستاش بپرسند یه کم به معلمشون فحش میدند می گند اینارو درس نداده . خلاصه آخرش نمیرسند کتاب را تموم کنند فردا میرند میبینند که دوستاشون یه چیزایی می گند که تا حالا به گوششون نخورده بعد اعصابشون خرد میشه اونایی هم که خونده بودند یادشون میره به همین سادگی!!!!

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - ZUSE - 06-03-2012

من شب امتحان میخونم کلاسی هارو زیر 15 میشم
اما امتاحانای ترم رو بالای 18
شب امتحان برا من حسش هست خوبم هست چون اگه کم بشم مامانم با دمپایی میفته دنبالم اینتر نتم قطع تا ترم بعد که جبران کنمcrying
به هر حال منم وقتی میرم میخونم درو قفل میکنم تلفنو قطع میکنم غذا اینا هم تعطیل
خلاصه شب امتحان خر خونی میکنم
Big Grin

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - ...Sara SHZ... - 06-03-2012

من میرم خونه دوستم یا دوستم میاد خونه ما رفع اشکال دیگه نمیخونیم

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - S gamer7 - 06-03-2012

منم شب امتحان خر خونی میکنم

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - AFEE BOZORG - 06-03-2012

(06-03-2012، 18:47)امتیس سارا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم خونه دوستم یا دوستم میاد خونه ما رفع اشکال دیگه نمیخونیم

آفرین به شما که که باهم رفع اشکال میکنید
چون دیگه اشک و دود تلفن در نمیاد

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - ♥ Sky Princess♥ - 08-03-2012

من کتابمو میخورم اعصاب مامان بابام خورد میشه کتابو ازم میگیرن میگن برو بخواب بچهrdingrdingrdingrdingrdingrdingrdingrdingrdingrdingrding

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - sajede - 18-05-2012

شب امتحان های من از سر کوچه همه خبر دارن من امتحان دارم و سعی میکنم که خوب درسا رو بخونم وگرنه شب خوابم نمیبره

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - negar98 - 18-05-2012

براي دختر ها درست بود ولي داداش من با همين روش كه هي ورق مي زنه درساشو نمي افته ! پس يادش نمي ره Smile

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - Ayria - 05-08-2012

من که هر موقع درس می خونم نمرم بد میشه به خاطر همین تصمیم می گیرم جای درس خوندن بشینم روی بازی تاترم تمرکز کنم بهترهTongueمرسیییییییی

RE: چگونگی درس خواندن پسر ها و دختر ها در شب امتحان - Kamila❤ - 05-08-2012

من موقع درس خوندم یه دفعه تو فکر فرو می رم یه دفعه می بینم ساعت 2 نصفه شبهBlush