![]() |
|
عکس های جالب از استالین☭ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +---- انجمن: معاصر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=45) +---- موضوع: عکس های جالب از استالین☭ (/showthread.php?tid=4997) صفحهها:
1
2
|
عکس های جالب از استالین☭ - ☭Nicola☭ - 07-03-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() درحال کار در کرملین ![]() ![]() پسران استالین آلکسی ویاکوف عکس های تظاهرات اواخر در روسیه به پشتیبانی استالین ![]() ![]() ![]() ![]() ده هزار عکس از طرفداری مردم در کشورهای شوروی سابق به خصوص روسیه حکایت دارد واین ثابت می کند که تبلیغات دنیای کپیتالیسم ضد استالین ومعرفی کردن او به عنوان جنایتکار دروغ است واثری ندارد ومردم رهبر دلسوز خودرا تا ابد به یاد دارند ودوست دارندش بدرستی که رفیق کبیر استالین یاور مظلومان وتنها کسی است که می تواند یک کشوررا تحت سخت ترین شرایط پیشرفت دهد RE: عکس هایی جالب از استالین - 1939 - 07-03-2012 ![]() همینطور که میبینید مجارها عاشق استالین و کمونیست بودند(طعنه ای به نیکلای) ![]()
RE: عکس هایی جالب از استالین - ☭Nicola☭ - 07-03-2012 شما نباید عکس هایی توهین آمیز بگذارید ومثل عکس های هیتلر من بسته می شود پس قبل از گذارش خودتان ببندیدش RE: عکس هایی جالب از استالین - 1939 - 07-03-2012 من یه تایپک در این مورد ساخته بودم که حذف شد مدیریت اگر میخوان اینارو حذف کنن به جای اینکار اینا رو انتقال بدن به تایپک عکس های خنده دار از استالین با تشکر RE: عکس هایی جالب از استالین - ☭Nicola☭ - 07-03-2012 مدیریت عکس های خنده دار هیتلر منو برداشت اینها هم خودتون بر دارید وگفتن بین خودتون مشکل را حل کنید.من مثل تایپیک عکس های جالبی از هیتلر شما درست کردم. در این تایپیک نباید کسی مسخر بشه ![]() ![]() همین طور در تایپیک شما هیتلر نباید مسخره بشه .لطفا احترام بگذارین وشخصیت خودتون رو حفظ کنید.
RE: عکس هایی جالب از استالین - در جستجوی حقیقت - 07-03-2012 ![]() ![]() من همیشه این عکسشو که می بینم میترسم چون خیال می کنم که مچ یکی رو حین سخنرانی گرفته میخواد حسابشو برسه ![]() ![]() ![]() :![]() اینم از شیء مورد علاقه استالین که گذاشته تو دهنش (پیپ):
RE: عکس هایی جالب از استالین - ☭Nicola☭ - 07-03-2012 راستی قضیه اون عکسه چیه که انگتشو گرفته بالا؟این عکسو کپیتالیستا گرفتن.این نشون می ده که استالین دیکته می کرده ودیکتاتور بوده هیتلر هم از این تیپ عکسا زیاد داره ولی این عکس استالین خیلی سه شده عجب سوتی داده.فکر کنم عصبانی شده وسوتی داده وگرنه همه جا خودشو مظلوم جلوه می داد در صورتی که مظلوم نبوداما ظالم هم نبود قضیه اون عکسه هم به من بگین؟اگه کسی می دونه مردم مجارستان هم به خاطر کارهای ضد استالینی خروشچف وتبلیغات غرب در جنگ سرد اون انقلابو کردن امریکا وعده داد به مبارزین مجار کمک کند ورهبر کمونیست مجارستان هم(ایمره ناگی که از قاتلان نیکلای دوم وخانواده اش بود)به مردم وامریکا پیوست اما امریکا کمک نکرد وخروشچف ظالم با قصاوت تمام مردم مجارستانو کشتش دستورش هم به خط خودنارفیق خروشچف هست.همه اش هم کارهای ضد استالینیستی بود که باعث شد استالینیسم پرده آهنین مقابل کپیتالیسم برداشته شود وامریکا راحت تر حمله کند البته KGBجلوی این حمله ها را باقدرت می گرفت واگر اغراق نکنیم KGBشوروی از NKVDواستالین وسانSورهایش قدرتمند تر ومجهز تر بود. اصولا قیام مجارستان قیام تحریکی امریکا بودومسببش خروشچف بود با ضعفی که ایجاد کرده بود. لطفا کاریکاتورها ونقاشی ها رو در این تایپیک نگذارید واز واقعیتها وعکس های واقعی استفاده کنید(جهت اطلاع)( خارج از بحث) RE: عکس هایی جالب از استالین - در جستجوی حقیقت - 08-03-2012 راستي بگما من در مورد اون عكس هيچي نخوندم خودم وقتي عكس رو مي بينم چنين احساسي بهم دست ميده راستي يك سوال:اسم اون لباسي كه تن استالين هست چيه؟همون كه تو سه عكس آخر تن اش هست البته چيني ها به اين لباس ميگن لباس ماندارين هموني كه مائو هم از اون مي پوشيد ولي نميدونم روس ها بهش چي ميگن RE: عکس هایی جالب از استالین - ☭Nicola☭ - 08-03-2012 این حرکت استالین تو اون عکس اتفاقی بوده وهمه ما میون صحبت دهنمان شکل های مختلفی می گیرد یا دستمان هم همین طور عکاس های کپیتالیسم با گرفتن این عکس قصد دار قصد بد جلوه دادن اورا داشتند.درمورد هیتلر هم این عکس های نادرست را از او گرفته اند واز قول عکس هزار چیز نوشته اند .اینهم یکی دیگر از عکس های مقصود دار از او ![]() اون لباس که درجه روش رار نمی گیره ومخصوص کمونیست هاست لنین مد کرد که مائو هم خیلی بهش معتقد بود ودرجه اصلا نمی گذاشت ولباس ارتشی ساده می پوشید اما ماندارین لباس سنتی چینی است (همان ها که امپراتوران چین یا همون جومونگ می پوشید)وبا این لباس فرق دارد .اما استالین علاوه بر این لباس درجه دار هم می پوشید که درجه توهینی به برابری واصل مارکسیسم لنینیسم است اما استالین بالا ترین درجه ها را می گذاشت وبدتر از همه درجه می گذاشت از این کارش خیلی بدم میاد درمورد پیپش.خیلی به پیپ علاقه داششت ووقتی به ایران اومد وکلی مردم براش دست زدند وهورا کشیدند وخوش حالی کردن او به جای این که از مردم تشکر کند وبگوید به مردم ایران علاقه دارد گفت به توتون های ایران علاقه دارد وبی نظیرند!!!!!!!!!!!!!او حتی با صرف نظر از موضوع آذربایجان وگرفتن امتیاز نفت از شاه وحرف شاه از اینکه تو مسائل ایران شوروی هیچ دخالتی نکند عمل کرد وبه پشتیبانانش در ایران از جمله توده ای ها فدائیان مارکسیست ها پشت کرد وآنان را مقابل محمدرضای پهلوی قاتل تنها گذاشت ومحمدرضا که دید حامیانی ندارند آنها را کشت اما استالین.حیف که لنین مرد وگرنه اگر می دید او درجه گذاشته نصفش می کرد یا کلیسا ها رو باز کرده حسابش و می رسید . RE: عکس هایی جالب از استالین - در جستجوی حقیقت - 08-03-2012 نه بابا منظورم اون لباس نيست همون لباس كه تو همين عكس تن استالينه و مائو هم از همين مي پوشيد چيني ها به همين لباس ماندارين ميگن روس ها بهش چي ميگن؟ |