![]() |
فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ (/showthread.php?tid=50863) صفحهها:
1
2
|
فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - ERF@N - 25-08-2013 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[color][font]![]() کیبورد یا صفحه کلید از جمله سخت افزارهایی است که بسیار کاربرد دارد و تایپ کردن با آن خود یک مهارت و حتا شغل محسوب می شود. کیبورد به عنوان اصلی ترین رقیب قلم و کاغذ به شمار می آید و توانسته در دنیای مدرن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امروز بسیار محبوبتر از قلم و کاغذ باشد. برای کسی که مهارت تایپ کردن به ویژه از نوع ده انگشتی را دارد، کیبورد دوست بسیار خوبی است. اما تا به حال به این فکر کرده اید که کدامیک از دکمه های کیبورد از محبوبیت بیشتری نزد کاربران برخوردار است؟! ما به شما پاسخ می دهیم: به گفته مدیر بازاریابی محصولات سخت افزاری مایکرودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سافت در رده بندی دکمه های محبوب و پرکاربرد دکمه Backspace در جایگاه اول، دکمه حرف e در رتبه دوم و دکمه Space در رده سوم قرار دارند. آقای گرود همچنین از یک موضوع جالب دیگر هم صحبت می کند و می گوید: 90% درصد افراد تنها از 9 انگشت خود برای تایپ کردن استفاده می کنند و در واقع تایپشان به جای 10 انگشتی، 9 انگشتی است. آنها از انگشت شصت دست چپ استفاده نمی کنند چون با استفاده از شصت دست راست دکمه Space را می زنند. آنظور که آقای گرود می گوید مایکرودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سافت کیبوردی ساخته که دکمه Space آن به دو قسمت تقسیم می شود. سمت چپ این دکمه می تواند کار Backspace را انجام دهد و به ای ترتیب کاربران می توانند سه دکمه محبوب را با شصت دست چپ بزنند[/font][/color] RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - باهره - 25-08-2013 خیلی جالب بود ولی من 4 انگشتی تایپ میکنم 1 ثانیه ای مثه میک میک از 10 انگشتیام تند تر ![]() RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - Mahish - 20-02-2014 من 4 انگشتی تایپ میکنم ![]() جالب بـــود ![]() RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - Jetspeap - 21-02-2014 ما که پر کاربردترین کلیدمون Spaceعه!! 10 انگشــتی هم تایپ میکنیم...!!! :| RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - یاسی@_@ - 22-02-2014 من 2 انگشتی ![]() RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - گریس - 22-02-2014 من 8تایی RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - ჯ Simón BóLIvaЯჯ - 22-02-2014 دکمه اسپیس لب تاب من که ترکیده فک کنم بیشتر از بقیه استفاده میشه RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - ♥bahar♥ - 22-02-2014 اره درسته چون منم با استفاده از 9 انگشت برای تایپ استفاده میکنم RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - Navisa. - 24-02-2014 من فقط کپی پیست میکنم تا مطالب رو بزارم درواقع فقط موسم زیاد کار میکنه RE: فکر می کنید پرکاربرد ترین دکمه های کیبورد کدام اند؟ - ( DEYABLO ) - 01-03-2014 اره درسته من از 9 تا انگشت استفاده میکنم. ولی به نظر من بیشتر از کلمه ( س ) استفتده میشه چون اول همه به هم میگن ( سلام ). البته به نظر من ![]() |