![]() |
اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... (/showthread.php?tid=51418) |
اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - ترانه95 - 27-08-2013 سلام دوستان عزیزاون تکیه ی هر اهنگی که باهاش حال کردی رو بنویس... سپاس فراموش نشه... RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - ساحل007 - 27-08-2013 نباشی کل این دنیا برام قد یه تابوته نبودت مثله کبریتو دلم انبار باروته دنیارو بی تو نمی خوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه خوب برو واسه همیشه که قیدتو زدم خب منم دیگه عین تو بدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - روناک 7 - 27-08-2013 ستاره های سربی فانوسکای خاموش من و هجوم گریه از یاد تو فراموش تو بال و پر گرفتی به دیدن ستاره دادی من و به باد این قوربت دوباره ستاره های سربی از ابی RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 27-08-2013 باید تورو پیدا کنم هر روز تنها تر نشی راضی به با من بودنت حتی از این کم تر نشی *** پیدات کنم حتی اگه پروازمو پر پر کنی... محکم بگیرم دستتو احساسمو باور کنی تقدیر از شادمهر ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ یه دختر تو تراس رو به رویی شبا کنسرت فریادش به راهه صداش میگیره از بس غصه داره نمیشه دیدش از بس شب سیاهه ******** میخواد یاد تموم شهر بمونه بهاری که یکی برگاشو دزدید درختی که غرنتینه شد آخر تو فصلی که زمین بر عکس میچرخید یه دختر از ابی و شادمهر ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ گفتی که با وفا بشم صحم من از وفا تویی صحم من از خودم تویی صحم من از خدا تویی گفتی که دل تنگی نکن آخ مگه میشه نازنین حال پریشون منو ندیدیو بیا ببین غزل غزل از ابی ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ اکنون اگر از تو دورم ز هر جا بر یار دیگر نبندم دلم را سر شارم از آرزو و تمنا ای یار زیبا سلطان قلب ها از عارف ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ همه میگن که عجیبه اگه منتظر بمونم همه حرفاشون دروغه تا ابد این جا میمونم ***** همه میگن که تو نیستی همه میگن که تو مردی همه میگن که تنت رو به فرشته ها سپردی دروغهه ه ه ه ه از مازیار فلاحی ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - ...سارا... - 27-08-2013 دود سیگار با ی روح بیمار عکس دو نفره ی ما روی دیوار دو سه شبه بیکار توی خونه بیدار با اشکایی ک میچکه روی گیتار RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - کاترینا جون - 27-08-2013 ولی تو چی؟ موهات خیس و زیر دوشی فکر اینی تو شب دورهمیم چی بپوشی؟؟؟؟؟؟؟؟ یا که چک میکنی زنگ زده کی به گوشیت؟ با کدوم تیک بزنی با یکی دیگه جور شی ارمین2AFMعشق من ![]() RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - درسا11 - 27-08-2013 یه دل دارم همیشه بی قراره ته ____________________ اونی که واست میمیره اون که دستاتو میگره اون که هی بهت میگه دوست داره یه روز واسه من می مرد _________________________ لعنت به من که ساده دل سپردم لعنت به من اگر واسش میمردم لعنت به اون کسی که عاشقم کرد دست منو گرفت و بعد ولم کرد _______________________________ تا دیدمت دوباره دلمو روندی با رقیبم نشستی دلمو شیکوندی تا نیمه های شبا اون بیرون می موندی جیک تو جیک لباش بودی واسش می خوندی واسه دلم نقشه کشیدی خیلی پستی اره ساز دلمو زدی شکستی ____________________________________ دوباره نمی خوام چشای خیسمو کسی ببینه یه عمره حال روزه من همینه کسی به پای گریه هام نمی شینه بازم دلم گرفتو گریه کردم بازم به گریه هام می خندم بازم صدای گریمو شنیدن همه به گریه هام می خندن دوباره یه گوشه می شینم واسه دلم می خونم هنوز تو حسرت یه هم زبونم ولی نمی شه خو ب اینو می دونم __________________________________________ ازم دوری اما دلت با منه ازت دورم اما دلم با توعه چشمای تو عکس چشمامه هو توچشمای من عکس چشمای تو ________________________________ مامان الان خوشحاله خوشحالیش خوشحالم می کنه مهم نیست که غم دوریش داره چیکارم می کنه وقتی خوبه اااااااااا منم خوبم مامان الان پیدا کرده رو من یه حس دیگه والان ه رفته سراغ یکی دیگه و از این به بعد بابا تنهاییییییییی تنهایییی واسه ی تو قصه میگه کوچولو بخواب منکه خواب بدون اون خوابم نمیره کوچولو بخواب که نمی خوام جلو تو گریم بگیره لا لالالایی یی لالالالالایی لالالالالایی RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - !!sheatoonak!! - 27-08-2013 افشین ======== برای چشای تو دل تنگم به خواطره تو با تو میجنگم هر چه قدر بد شی تو رو میخام از دلم رد شی تو رو میخام اهنگش خیللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی خوبه ![]() RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - دی جی سروش - 27-08-2013 نباشی کل این دنیا برام قد یه تابوته نبودت مثله کبریتو دلم انبار باروته دنیارو بی تو نمی خوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه خوب برو واسه همیشه که قیدتو زدم خب منم دیگه عین تو بدم ![]() RE: اون تکیه ی هر اهنگ که باهاش حال کردی رو بنویس... - ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ - 27-08-2013 اسم فردارو نيار همش گرفتارى و كار بگو امشبو چيكار از شب،تا صبحش بيدار ![]() |