![]() |
از دست این پسرا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: از دست این پسرا (/showthread.php?tid=51656) |
از دست این پسرا - باهره - 28-08-2013 جدی پسرا حال میکنن به دخترا تیکه بندازنا دختر خالم تعریف می کرد با ابجیش و خالم رفتن بیرون بعد یکی از دختر خاله هام عینکیه با خالم میگه داشتیم راه می رفتیم یه پسره برگشته گفته مدرسه ی موش ها.......... یا مثلا با ابجیم رفته بودم پیاده روی دو تا پسر رد شدن به ما گفتن تپلو.... پردیس(دخترخالم)تو منو دیدی من تپلم؟؟؟ یا مثلا رفته بودیم پارک پسرا به ابجیاشون میگفتن از فلان دختر خوشم اومده برو مخشو واسم بزن یعنی من موندم به غیرت ابجیاشون یا با دوستاشون دسته جمعی وای میستادن واسه سرگروهشون دختر پیدئا میکردن اونم نظر میداد این خوبه اون بده خدا شاهده خودم با چشای خودم دیدم با گوشای خودمم شنیدم یه بارم با دخترعممو دو تا از دوستاش رفته بودیم پارک نشسته بودیم رو صندلی همه موبایل هم دیگه دستمون بود داشتیم عکسای گوشیامونو نگاه می کردیم دو تا پسر رد شدن گفتن گوشیاتونو نمی فروشین به جان مامانم بره اولین بار جو.اب یه پسرو دادم گفتم زهروار دیدم دو تا آرنج محکم خوردن تو شکمم خیلی درد داشت واقعا پسرا شما حال میکنید به ما تیکه بنداززی؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() الوووووووو چرا هیچکس نظر نمیده ![]() ![]() ![]() ![]() RE: از دست این پسرا - باهره - 31-08-2013 پس که هیچکی تا به حال بهت تیکه ننداخته؟؟؟نه باهره؟؟ ![]() باشه دارم برات ![]() RE: از دست این پسرا - امیر اس اس$$$$$$$$$$ - 31-08-2013 پس که هیچکی تا به حال بهت تیکه ننداخته؟؟؟نه باهره؟؟ ![]() ![]() ![]() باشه دارم برات ![]() ![]() ![]() RE: از دست این پسرا - S H A Y A N - 31-08-2013 تا حدی کیف میده ولی چیزای دیگه هم هست ولی نمی تونم بگم RE: از دست این پسرا - امیر اس اس$$$$$$$$$$ - 31-08-2013 پس که هیچکی تا به حال بهت تیکه ننداخته؟؟؟نه باهره؟؟AngryAngryAngry باشه دارم برات AngryAngryAngry RE: از دست این پسرا - باهره - 31-08-2013 (31-08-2013، 0:41)امیر اس اس$$$$$$$$$$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به من که ننداختن به اطرافیانم منم طرفداری کردم RE: از دست این پسرا - ! 卐 ♔ ๖ۜMehrad ✘卐 ! - 31-08-2013 be bazi az dokhtara asan bavareton nemishe kheyli hal mide ama bazia ham dige karoshon nemishe kard ![]() ![]() RE: از دست این پسرا - Aiden Pearce - 31-08-2013 بی کیفیت ![]() RE: از دست این پسرا - باهره - 31-08-2013 (31-08-2013، 1:02)shayan V نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگو دیگهههههههههههه (31-08-2013، 9:03)حسن 79 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نظرررررررررر توووووووووو ایییییییییینه درضمن تو نمی گی که بی کیفیته مدیرا میگن RE: از دست این پسرا - dm.masoud - 31-08-2013 متلك گفتن براي خيليا ي چيز عادي شده يا بهتره بگم دچار اين مرض شدند فك ميكنن خيلي با مزه هستند اما نميدونن كه بيشعوري خودشونو ثابت مبكنن و بهترين كار جواب ندادن و بي توجه بودن بهشونه |