![]() |
|
فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش (/showthread.php?tid=5167) |
فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - taranom1 - 11-03-2012 مجریان شبکه من وتو پس از وقوع رسوایی صورت گرفته در اکادمی گوگوش از پاسخ دادن به تقلب های صورت گرفته در اکادمی گوگوش از پاسخ دادن به تقلب های صورت گرفته سرباز زدند. به گزارش البرز نیوز: پس از اینکه ابتدا یک بیننده طی پیامی پرده از این رسوایی برداشته وپس از ان موج هایی از اعتراضات از این رسوایی صورت گرفته از سوی مخاطبان شبکه من و تو در قالب بیانیه ها وسوالات برای این شبکه ارسال شد.مجریان این شبکه برای فرار از پاسخ دادن به این تقلب در برنامه جواب حاضر شدند.اما برخلاف انتظاز مخاطبان که همگی خواستار عذر خواهی این شبکه به دلیل به بازی گرفتن شعور مخاطبان داشتند مجری برنامه اکادمی گوگوش با مسخره نمودن معترضان سعی در پاک نمودن رسوایی صورت گرفته یعنی تقلب داشتند. مجریان برنامه اکادمی به دلیل استفاده از اشعار دیگران به نام خود لقب {ترانه قاپ} معاصر دادند. در این خصوص با خنده گفت: ما مافیا داریم و کلاهبرداری کرده ایم.این بسیار ساده است مگر ما چند خواننده و ترانه سرای تبعید شده داریم؟ این کاملا طبیعی است که خواننده ها وترانه سراها با این محدودیت باهم در ارتباط باشند و دوستی من و اوش کاملا طبیعی است ودر ضمن حیف نیست یک خواننده با این همه استعداد معروف نشود؟ با پاسخ دادن به این سوال از طرف مجریان برنامه نتیجه میگیریم که دست اندر کاران من وتو پاسخ قانع کننده ای در خصوص این رسوایی صورت گرفته نداشته اند. وای سلطان چه عجب خوشت اومد اخیش. ![]() ![]()
RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - نادیا - 12-03-2012 عجب ![]()
RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - frozen✘girl - 04-04-2012 (04-04-2012، 17:44)farzin-level-love نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. لطفا اسپم نزنید بجای این کارها سپاس بزنید وگرنه مجبورم با شما برخورد جدی کنم این برای بار سوم که بهتون میگم ![]() ![]()
RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - ناروین - 01-10-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اصلا مهم نیست:cool::cool:
RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - Shawty Girl - 23-01-2013 ممنون جالب بود ولی برام مهم نیست..!! RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - Senator✘Strong - 23-01-2013 !!!!!!!!! مرسیـ RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - arOoOs.~.* - 23-01-2013 خو به ما چه
RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - عليرضا1 - 23-01-2013 ممنون..
RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - яᎧмιиα - 01-04-2013 یعنی چییییییییییییییییییییی ؟ RE: فرار مجریان شبکه من و تو از پاسخ به رسوایی در اکادمی گوگوش - MAMAD*ALONE - 01-04-2013 تو برنامه جواب پریسا ساووجی گفت که خط های تلفن از مخابرات ایران بسته شده و مشکل ما نیست
|