![]() |
حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 (/showthread.php?tid=51883) صفحهها:
1
2
|
حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - kimia kimia1378 - 28-08-2013 کلی جک باحال گذاشتم براتون بخونید حاشو ببرید ![]() قانون پایستگی عشق در ایران: عشق در پسران ایرانی نه بوجود می آید نه از بین میرود بلکه از دختری به دختر دیگر منتقل می شود. ![]() این چه زندگیه آخه؟ یه دوس پسر موفرفری نداریم لپشو بکشیم بگیم چطوری ببعیه من ![]() خواهرم داشت چیپس میخورد یهو گفت اوه اوه چه قدر تنده بعد روی چیپسو نیگا کرد گفت نه نوشته کچاپ.. بعد با خیال راحت همه رو خورد و به این ترتیب دیگه چیپس تند نبود مشکل سخت افزاری داره این دختره.... ![]() فارسی:دوست دارم. انگلیسی: آی لاو یو اسپانیایی:ته دام فرانسوی:ژتم ایتالیایی:تی آم آلمانی: ایش لیبه دیش دخترونه: بولولو گوجی موجی بوچ بووووووووچ......... ![]() یه بار رفتم مغازه سیگار بخرم..... آقا یه بسته وینستون بده مغازه دار:لایت باشه؟ یهو یکی از پشت سرم گفت:آره لایت باشه بچم گلوش اذیت میشه.... برگشتم دیدم بابام پشت سرمه.... خیلی ریلکس به بابام سلام کردم وبه فروشنده گفتم پس چی شد این پاستیل ما؟؟ امروز رفتم بانک دونفر باهم دعواشون شده بود یکیشون به اون گفت: نذار دهنمو باز کنم ب..ر..ی..ن..م بهت..... یعنی این بشر با این حرفش دریچه ای جدید به روی علم بیولوژی و مبحث آناتومی بدن باز کرد... ![]() شامپو خریدم روش نوشته بود: این محصول را روی سرتان بریزید سپس ماساژ دهید و بعد از چند دقیقه ابکشی نمایید... خدا خیرشون بده آگاهم کردن من میخواستم بریزم تو دهنم قرقره کنم.... ![]() کبوتری لب تنگ ماهی نشست و گفت: ای ماهی تو که سقف قفست شکسته، پس چرا پرواز نمیکنی؟؟؟ ماهی نگاهی به کبوتر انداخت و گفت: برو عمتو مسخره کن دلقک.... آهای پسر.... آره با توئم.... زیر ابروی خرو برداری که آهو نمیشه.... میشه؟؟.... نمیشه.... نکن برادر من... نکن... نکن.... ![]() زن به شوهرش میگه: اگه من ازت جدا شم چی کار میکنی؟؟؟ مرد: دیوونه میشم. زن:نمیری دوباره زن بگیری؟ مرد: از دیوونه هر کاری بر میاد والا... بچه: چرا عروس لباس سفید میپوشه؟؟؟ مامان: چون بهترین خاطره ی زندگیشه... بچه: پس چرا داماد مشکی میپوشه؟؟؟ مامان: خفه شو لطفا..... رفتم یه سیم کارت همراه اول خریدم ایرانسل بهم اس داد: مشترک گرامی فکر نمیکردم بهم خیانت کنی... واست متاسفم...بای... دارم میرم مسافرت به مامانم میگم پشت سرم آب نمیریزی؟؟؟ میگه: حالا تو برو من سیفون رو برات میکشم..... ![]() اگه پنج تا دونه پاستیل داشته باشم ودوستم دو تاشو برداره من میمونمو یه دوست مرده و پنج تا دونه پاستیل درسته مگه نه؟؟ ![]() ![]() آیا میدانید تمام بانک های ایرانی نخستین بانک های خصوصی ایران هستند؟؟ اگه یه آمریکایی افتاد دنبالت.... بدون آدم خوشگلی هستی..... اگه یه انگلیسی افتاد دنبالت..... بدون آدم عاقلی هستی.... واگه یه پسر ایرانی افتاد دنبالت.. بدو... بدو.... فقط بدووووووووووو...... ![]() فکر نکن جدایی ما دوتا مثل نادر و سیمینه که اسکار بگیریم... به ما زهر مار هم نمیدن پاشو بیا سر زندگیت... اتمام حجت غضنفر با همسرش که قهر کرده... کافیه یه روز بنا بذاری یکی رو نبینی و باهاش روبه رو نشی، تو یه کوچه خلوت تو کلکته هنوستان داری بستنی می خوری، از رو به روت در میاد والاااا دیدم که میگمااا... قاضی: شما متهم هستید که مادر زنتونو با چکش به قتل رسوندید... یکی از حضار: نامرد کثاقطططططططط...... قاضی: شما متهم هستید همسرتونو هم با چکش به قتل رسوندید... دوباره همون یارو: نامرد کثافططططططططططططط... قاضی: شما کی هستی که اینقدر فحش میدی؟؟ -قربان من همسایشون هستم این نامرد 2 ساله که ازش چکش می خوام میگه ندارم... - بدانید و آگاه باشید هروقت جوش گنده ای روی صورتتون ظاهر شد مطمئنا به زودی به یه مهمونی مهم دعوت میشید یا با یه آدم خوشتیپ قرار خواهید داشت... نمیدونم چرا دخترای امروزی از سایز کلشون راضی نیستن... حتما باید یه قابلمه ای زود پزی بذار رو موهاشون بشه عین بقچه میرزا نوروز... دوستم با عصبانیت اومده میگه این یارو زبون آدمیزاد حالیش نمیشه بیا تو باهاش حرف بزن.... نفهمیدم داره به من فحش میده یا به یارو... آیا میدانید اون زنی که برای اولین بار سوال(چرا مردان همه مثل همن) رو بکار برد یک زن چینی بودکه شوهرشو توی بازار گم کرده بود؟؟؟ منطقی حرف زدن برا بعضیا از پوشیدن دمپایی پلاستیکی با جوراب هم سخت تره!!! دختره زنگ زده به دوس پسرش میگه: میتونی ثابت کنی که برات مهمم؟؟؟ دوس پسرش میگه: پ نه پ فردا بیا روتو با ماژیگ فسفری خط بکشم! فقط تو ایرانه که وقتی میخوایم به مهمونمون تعارف کنیم که تو خونمون راحت باشه میگیم: پاشو شلوارتو در بیار...!!!!!!! گوگل: من صاحب همه چیم ویکی پدیا: من همه چیو میدونم فیسبوک: من همرو میشناسم اینترنت: من نباشم شماها هیچین! برق: زر اضافی نزنید! فقط یه زن ایرانی میتونه روزی چند ساعت برنامه آشپزی نگاه کنه و چند تا دفتر هم پر کرده باشه و آخرش همون کوکوسبزی برای شوهرش درست کنه! بزن سپاس قشنگرو ![]() ![]() RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - سارینا جون - 28-08-2013 ممنون ... RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - bahar03 - 28-08-2013 ![]() RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - ma.mo - 28-08-2013 ![]() سرویس بین الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه العالم، در هر حمله احتمالی به سوریه، چند سناریوی متفاوت را میتوان مورد بررسی قرار داد که بدون شک در نشست فرماندهان نظامی کشورهای حامی مخالفان در اردن نیز مورد توجه قرار گرفته است. این سناریوها را میتوان به صورت ذیل برشمرد: 1- ایجاد یک منطقه حائل در طول مرزهای ترکیه و اردن که در آن مانع از ورود ارتش سوریه شوند. این منطقه در نهایت به محیط امنی برای حملات گروههای مسلح خواهد شد. بر این اساس؛ دایره جنگ در سوریه با توجه به حمایت مستقیم از گروههای مسلح و وضع پیچیده منطقهای به شدت گسترش خواهد یافت. 2- در سناریوی جایگزین این طرح، یک منطقه پرواز ممنوع ایجاد خواهد شد که بر اساس آن نیروی هوایی ارتش سوریه اجازه فعالیت در آن را نخواهد داشت. در این منطقه، گروههای مسلح میتوانند زیرساختهای خود را برای ادامه جنگ با دولت مرکزی تهیه و متمرکز کنند. در این طرح، مخالفان مسلح از آتش نیروی هوایی سوریه در امان خواهند بود و جنگندههای کشورهای خارجی نیز میتوانند با امنیت در آن پرواز کنند. 3- اما سومین سناریویی که بیشتر مراکز مطالعاتی بر آن تمرکز دارند و آن را محتمل برمیشمرند، حمله محدود هوایی به مراکز مهم و راهبردی ارتش سوریه مانند نیروی هوایی، پادگانهای نظامی و در نهایت موشکهای بالستیک و سیستم دفاع ضدهوایی این کشور است. نتیجه اولیه چنین اقدامی، تضعیف ارتش سوریه به نفع گروههای مسلح است که این گروهها در سایه آن میتوانند پیشرویهایی در برخی از مناطق به خصوص در حلب، ادلب و دمشق داشته باشند و فشار بر ارتش و دولت سوریه را سخت کنند تا در هر معاملهای که قرار است در آینده صورت بگیرد، امتیازات بیشتری بدهند. اما نتایج بلندمدت این طرح غیرقابل پیش بینی است، چرا که بستگی به میزان و ابعاد پاسخگویی ارتش سوریه به آن دارد، در صورتیکه ارتش این کشور تصمیم گرفته باشد به این حملات پاسخ دهد و این حملات هم نتوانند به صورت دقیق و در یک محدوده زمانی معین، ارتش سوریه را زمینگیر کنند شکست راهبردی و غیرقابل جبران برای کشورهای حمله کننده به شمار خواهد رفت. RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - edvard vampire - 28-08-2013 خوشم اومد.مرسی:cool: RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - Roxanna - 28-08-2013 باحال بووووووووووود ![]() RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - kimia kimia1378 - 28-08-2013 (28-08-2013، 19:25)ma.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گفتم نظر بده نه موضوع جدید بذار ![]() ![]() RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - Sima karimi - 29-08-2013 خيلى بيمزه بود… ![]() RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - !~IмДи~! - 29-08-2013 جالب بود ....عالی بود ....خندهدار بود..طولانی بود... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هنوز ناراحتی کوچولو..... اینم 3پاااااااااااااااااااااااااا33...اون 3 اخریه رو برای مواقعه نیاز گذاشتم...بای.. ![]() ![]() ![]() RE: حنده دار ترین جک های سال ( بدو بیا تو خیلی باحاله بدوووووووو9 - Aiden Pearce - 29-08-2013 باحال بود ![]() |