انجمن های تخصصی  فلش خور
ياهو با ايران خداحافظی كرد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: ياهو با ايران خداحافظی كرد (/showthread.php?tid=56103)

صفحه‌ها: 1 2 3

ياهو با ايران خداحافظی كرد - ERF@N - 08-09-2013

ياهو با ايران خداحافظی كرد 1
ياهو با ايران خداحافظی كرد
به دنبال تغییرات صورت گرفته در نحوه ایجاد ایمیل های یاهو از این پس امکان ایجاد پست الکترونیکی جدید این شرکت برای کاربران ایرانی وجود نخواهد داشت.
 به دنبال تغییرات صورت گرفته در نحوه ایجاد ایمیل های یاهو از این پس امکان ایجاد پست الکترونیکی جدید این شرکت برای کاربران ایرانی وجود نخواهد داشت.

هر روز خبرهاي جديدي از تحريم هاي رايانه اي غرب كه نشان از عدم مقابله با عزم راسخ كشور عزيزمان در فتح قله هاي دانش و فناوري و سربلندي را دارد شنيده مي شود.

تازه ترين خبر متعلق به شركت ياهو مي باشد.اين شركت در اقدامي عجيب نام ايران را از فهرست كشورهايي كه هنگام ثبت نام پست الكترونيك ديده مي شد حذف كرده است.

براي ثبت نام و فعال سازي حساب كاربري نيز وارد كرد يك شماره تلفن همراه الزامي مي باشد كه اين كار براي كاربران ايراني غير ممكن است.

بدين ترتيب ياهو از ايران خداحافظي كرده و استفاده از آن براي كاربران ايراني با مشكل مواجه خواهد بود. شنيده شده كه سرويس مسنجر اين شركت موسوم به ياهو مسنجر نيز در ايران قطع خواهد شد.

ذكر اين نكته ضروريست كه دو شركت بزرگ گوگل و اپل پس از زيان هاي ناشي از تحريم ايران،نام كشورمان را از ليست تحريم خود خارج كردند.

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - hany7 - 08-09-2013

جیمیل.چاپارمیل.میهن میلو...تازه این سه تا سریع تر هم هستندAngryAngry

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - ERF@N - 08-09-2013

(08-09-2013، 21:23)hany7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیمیل.چاپارمیل.میهن میلو...تازه این سه تا سریع تر هم هستندAngryAngry
فقط جی میل خوبه. میهن میل و ... مستقیما زیر نظر وزارت اطلاعات کنترل میشن.

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - FurY - 08-09-2013

SadSadبا جی میل موافقم Sad

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - farzad0 - 08-09-2013

من که یه ایمیل درست کردم زود خودمو راحت کردم به هر حال تنها چیزی که می تونم بگم اینه که امشب کی تمام می شودAngryAngry
.
.
.
.

.
.
.
اگه منظورمو نفهمیدی بدرکBig Grin

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - ☼آریا☼ - 08-09-2013

نه من توی فیلم به روز شنیده ام که:بعد از ساخت یاهو به ما اس ام اس میده ولی اسم ایران در بین کشور هایی که داره نیست.برای همین اس ام اس ارسال نمیشه.تازه جی میل یا هات میل هم بد نیست

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - ERF@N - 08-09-2013

(08-09-2013، 21:37)..آریا.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه من توی فیلم به روز شنیده ام که:بعد از ساخت یاهو به ما اس ام اس میده ولی اسم ایران در بین کشور هایی که داره نیست.برای همین اس ام اس ارسال نمیشه.تازه جی میل یا هات میل هم بد نیست
تازه اگه بدون انتخاب از لیست خودت بنویسی 98+ ارور میده به انگلیسی مینویسه کشور شما به علت تحریم ساپورت نمی شود. از من میشنوید برید چندین تا جی میل دیگه بسازید تا اونم تحریم نکرده من الآن سه تا دیگه ساختم نه تا الآن دارم. که البته سه تاشون نمیدونم چرا از همون اول وارد نمیشدن به سیستم.

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - hosein(●̮̮̃•̃) - 08-09-2013

خوب به درک بدشم هنوز می شه سومن چه ربتی به ایراندار

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - ارتادخت - 08-09-2013

من که شنیدم این تحریم های اینترنتی و نرم افزار و سخت افزار ها رو برداشتن تا اطلاعات ایرانی ها نسبت به بعضی چیزها بیشتر بشه
حالا شما این خبر رو از کجا اوردین؟
(در ضمن من ناراحت شدم اون بالا نوشتید متاسفید توی ایران زندگی میکنید. ایران خیلی جای خوب باید به خاطر چیزهای دیگه متاسف باشیدDodgy:493Smile

RE: ياهو با ايران خداحافظی كرد - mobinamahro - 08-09-2013

واقعا میهن میل زیر وزارت اطلاعاته و کنترل میشه واااااااااااااااااااای بیچاره شدم